PSG Turva

Numeron WFM -referenssi: Ylityön määrä väheni 80 prosenttia puolessa vuodessa

PSG Turva

PSG Turva Oy on moderni kotimainen vartiointiliike, jonka toiminta perustuu asiakaslähtöisyyteen, kustannustehokkaaseen palvelun tuottamiseen sekä henkilöstön kokemukseen ja osaamiseen. PSG Turva tukee asiakkaitaan turvallisuuden kaikilla osa-alueilla niin arjessa kuin poikkeustilanteissa.

Kun voimakkaassa kasvussa oleva PSG Turva päätti hankkia järjestelmän työvoiman hallintaan, keskeisimpinä vaatimuksina olivat soveltuvuus turvallisuusalalle ja nopea takaisinmaksuaika. Näillä perusteilla se valitsi käyttöönsä Visma Numeronin, jonka vahva kokemus toimialasta mahdollisti nopean käyttöönoton ja odotetut tulokset.

"Valitsimme Numeron WFM:n, koska halusimme parhaan ratkaisun ja yhteistyökumppanin. Numeron WFM on lunastanut odotuksemme: tehostunut suunnittelu on vähentänyt ylityön määrää peräti 80 prosenttia jo puolen vuoden käytön jälkeen."

– Toimitusjohtaja Petri Lokka

Ota yhteyttä

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Mika Alanen photo

Mika Alanen
Workforce Management Specialist
mika.alanen@visma.com
+358 50 599 7409

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.