Loomis Suomi Oy

Numeron WFM -referenssi: Kustannustehokkaampaa henkilöstöresurssien käyttöä

Loomis

Loomis on maailmanlaajuinen käteisen rahan kuljetuksiin ja käsittelyyn erikoistunut yritys. Loomis toimii 14 Euroopan maan lisäksi Yhdysvalloissa. Konsernin palveluksessa on noin 20 000 työntekijää 370 toimipaikassa.

Loomis Suomi Oy on erikoistunut kaupan ja pankkien rahahuoltoon, sekä arvokuljetus- ja rahanlaskentapalveluihin. Loomiksella on Suomessa noin 500 työntekijää.

Numeron WFM -järjestelmän avulla suunnitellaan kuljetus- ja laskentahenkilöstön työvuorot sekä lasketaan palkkaperusteet toteutuneiden työaikojen pohjalta. Henkilöstölle tarkoitetun portaalin kautta työntekijät voivat tarkastella työvuoroja sekä esittää työ- ja vapaapäivätoiveita.

"Järjestelmän reaaliaikaisten mittareiden avulla meillä on tarkka käsitys taloudellisesta suorituskyvystämme. Numeron WFM -järjestelmän käyttö mahdollistaa entiseen verrattuna reaaliaikaisemman resurssi- ja työvoimakuluseurannan sekä kustannustehokkaamman henkilöstöresurssien kokonaiskäytön."

– Toimitusjohtaja, Country President Harri Veijola

Ota yhteyttä

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Mika Alanen photo

Mika Alanen
Workforce Management Specialist
mika.alanen@visma.com
+358 50 599 7409

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.