Numeron projekti

Kiinnostuitko?

Alta löydät esimerkin Numeron-projektin etenemisestä kiinnostuksesta käyttöönottoon. Parhaan avun saat kuitenkin suoraan myynniltämme.

Ota yhteyttä

Alkukartoitus

Lähdemme aina liikkeelle asiakkaan tarpeista tavoitteena sujuva ja joustava käyttöönotto. Kartoitamme nykytilanteen, käymme käytetyt toimintamallit läpi ja selvitämme huomioitavat asiat asiakkaan käytössä olevista resursseista tarvittaviin rajapintoihin. Lisäksi varmistamme, että ratkaisu tuottaa asiakkaalle tavoitellut hyödyt ja laadimme tarkan takaisinmaksulaskelman. Esiselvityksen ansiosta itse käyttöönottoprojekti tehostuu. Toteutamme käyttöönotot etänä.

consulting image

Esiselvitys selvensi meille, mitä järjestelmähanke vaatii meiltä: meidän on pitänyt pohtia resursseja ja pelisääntöjä, sekä mitä kaikkea tekemistä ja ajattelumallien muutoksia se vaatii meiltä.

Tarja Jantunen, Päijät-Hämeen laitoshuoltopalvelut
consulting image

Käyttöönotto

Järjestelmä otetaan käyttöön vaiheittain ennalta sovitulla tavalla. Selainpohjainen järjestelmämme toimitetaan SaaS-palveluna (Software as a Service), eikä se vaadi käyttäjäkohtaisia asennuksia. Kokeneet asiantuntijamme ja pitkälle mietitty projektimallimme edistävät sujuvaa ja tehokasta käyttöönottoa.

Haluatko kuulla, miten Numeron voisi helpottaa teidänkin arkeanne? Jätä yhteystietosi niin varataan yhteinen tarvekartoitus.