Numeron projekti

Kiinnostuitko?

Alta löydät esimerkin Numeron-projektin etenemisestä kiinnostuksesta käyttöönottoon. Parhaan avun saat kuitenkin suoraan myynniltämme.

Alkukartoitus

Lähdemme aina liikkeelle asiakkaan tarpeista tavoitteena sujuva ja joustava käyttöönotto. Kartoitamme nykytilanteen, käymme käytetyt toimintamallit läpi ja selvitämme huomioitavat asiat asiakkaan käytössä olevista resursseista tarvittaviin rajapintoihin. Lisäksi varmistamme, että ratkaisu tuottaa asiakkaalle tavoitellut hyödyt ja laadimme tarkan takaisinmaksulaskelman. Esiselvityksen ansiosta itse käyttöönottoprojekti tehostuu. Toteutamme käyttöönotot etänä.

consulting image

Esiselvitys selvensi meille, mitä järjestelmähanke vaatii meiltä: meidän on pitänyt pohtia resursseja ja pelisääntöjä, sekä mitä kaikkea tekemistä ja ajattelumallien muutoksia se vaatii meiltä.

Tarja Jantunen, Päijät-Hämeen laitoshuoltopalvelut
consulting image

Käyttöönotto

Järjestelmä otetaan käyttöön vaiheittain ennalta sovitulla tavalla. Selainpohjainen järjestelmämme toimitetaan SaaS-palveluna (Software as a Service), eikä se vaadi käyttäjäkohtaisia asennuksia. Kokeneet asiantuntijamme ja pitkälle mietitty projektimallimme edistävät sujuvaa ja tehokasta käyttöönottoa.

Mika Alanen photo

Mika Alanen
Key Account Manager
mika.alanen@visma.com
+358 50 599 7409

Jouko Hildén photo small

Jouko Hildén
Key Account Manager
jouko.hilden@visma.com
+358 50 348 8728

contacts icon

Numeron-tuki
numeron.wfm@visma.com
+358 45 865 0199