Loomis Suomi Oy

Numeron WFM -referenssi: Kustannustehokkaampaa henkilöstöresurssien käyttöä

Loomis

Loomis on maailmanlaajuinen käteisen rahan kuljetuksiin ja käsittelyyn erikoistunut yritys. Loomis toimii 14 Euroopan maan lisäksi Yhdysvalloissa. Konsernin palveluksessa on noin 20 000 työntekijää 370 toimipaikassa.

Loomis Suomi Oy on erikoistunut kaupan ja pankkien rahahuoltoon, sekä arvokuljetus- ja rahanlaskentapalveluihin. Loomiksella on Suomessa noin 500 työntekijää.

Numeron WFM -järjestelmän avulla suunnitellaan kuljetus- ja laskentahenkilöstön työvuorot sekä lasketaan palkkaperusteet toteutuneiden työaikojen pohjalta. Henkilöstölle tarkoitetun portaalin kautta työntekijät voivat tarkastella työvuoroja sekä esittää työ- ja vapaapäivätoiveita.

"Järjestelmän reaaliaikaisten mittareiden avulla meillä on tarkka käsitys taloudellisesta suorituskyvystämme. Numeron WFM -järjestelmän käyttö mahdollistaa entiseen verrattuna reaaliaikaisemman resurssi- ja työvoimakuluseurannan sekä kustannustehokkaamman henkilöstöresurssien kokonaiskäytön."

– Toimitusjohtaja, Country President Harri Veijola

Ota yhteyttä

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tässä kuvatulla tavalla ja että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta.

Mika Alanen photo

Mika Alanen
Workforce Management Specialist
mika.alanen@visma.com
050 599 7409

contacts icon

Numeron WFM -tuki
numeron.wfm@visma.com
045 865 0199