Elenia

Numeron WFM -referenssi: Työntekijöiden vaikutusmahdollisuudet tuovat kilpailuetua

Elenia

Elenia Oy on Suomessa toimiva sähkönjakeluyhtiö, joka vastaa noin 400 000 asiakkaan sähkönjakelusta Suomessa. Elenian asiakaspalvelussa työskentelee noin 100 henkilöä, joiden sujuva ja tarkoituksenmukainen resursointi hoidetaan Numeron WFM:n avulla. Työntekijöillä on käytössään henkilökohtainen käyttöliittymä, joka mahdollistaa työvuoroja koskevien toiveiden esittämisen kätevästi ja mutkattomasti.

"Työntekijät haluavat yhä enemmän vapauksia sovitellessaan työtä ja vapaa-aikaa toisiinsa. Parhaista työntekijöistä kilpaillaan ja vaatimukset työvuorosuunnittelulle kasvavat. Hyvät työkalut vapauttavat myös esimiesten aikaa tiimiensä valmentamiseen."

– Asiakaspalvelujohtaja Sanna Öörni

Ota yhteyttä

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Mika Alanen photo

Mika Alanen
Workforce Management Specialist
mika.alanen@visma.com
+358 50 599 7409

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.