Toiminnanohjausjärjestelmä tukku- ja erikoistavarakaupalle

Toiminnanohjaus­järjestelmä tukku- ja erikoistavara­kaupalle

Visma Novan avulla hallitset myynti- ja ostoprosessit, varaston ja logistiikan tukku- ja erikoistavarakaupan yrityksessä.

Tehosta toimitusketjua – Visma Nova on kotimainen toiminnanohjaus­järjestelmä tukku- ja erikoistavarakaupalle

Varaston, tilausten ja toimitusketjun tehokas hallinta ovat tukku- ja erikoiskaupan yritysten keskeisimpiä menestystekijöitä. Fiksusti valittu ja huolella käyttöönotettu toiminnanohjausjärjestelmä parantaa tukkukaupan ja erikoiskaupan alan yritysten tehokkuutta ja asiakaspalvelua, ja tuo niiden toimintaan jäljitettävyyttä ja läpinäkyvyyttä. 

Visma Nova on suomalainen, helppokäyttöinen, toimintavarma ja kehittyvä toiminnanohjausjärjestelmä, joka sopii erinomaisesti erikokoisille tukku- ja erikoiskaupan yrityksille. Novan kieliversiot varmistavat käytettävyyden myös kansainvälisissä ympäristöissä.

Tuhansien suomalaisten yritysten käyttämä Visma Nova on helppokäyttöinen, käyttövarma, looginen sekä monipuolinen toiminnanohjausjärjestelmä tukku- ja erikoistavarakaupan tarpeisiin!

Visma Nova tukkukaupan ja erikoiskaupan yrityksille

Toiminnanohjaus­järjestelmä mahdollistaa tehokkaan monikanavaisen myynnin

Novan avulla käsittelet tilaukset jouhevasti kanavasta riippumatta. Sähköpostin ja puhelintilausten lisäksi voit hyödyntää verkkokauppaa, tai vaikkapa jälleenmyyjien extranetiä. Löydät tuotteet helposti, hyödynnät hinnastoja ja alennuskäsittelyjä, rakennat myyntipaketteja ja varmistat, että vahvistamasi toimituspäivä pitää. 

nova18.png

nova7.png

Tue myyntiä ja kannattavuutta oikea-aikaisella ostamisella

Oikea-aikainen ostaminen tukee myyntiä ja kannattavuutta. Novan avulla käsittelet tuhansia – jopa kymmeniä tuhansia tuotteita tehokkaasti. Oikein valitun toiminnanohjausjärjestelmän avulla pystyt toimimaan ostoissa ja myynneissä JOT-periaatteen mukaan, joten takaat toimitusvarmuuden riskeeraamatta yrityksesi kannattavuutta.

Palvelut osaksi liiketoimintaa

Novan työkalut mahdollistavat asennus- ja huoltopalveluiden prosessien automaation osaksi liiketoimintaasi. Monipuolisilla työnohjauksen toiminnoilla tehostat työsuoritteita ja niiden laskutukseen kuluvaa aikaa. Samalla varmistat, että kaikki laskutuskelpoinen työ tulee laskutetuksi, ja voit kehittää asiakassuhteidesi tyytyväisyyttä sekä kestävyyttä.

nova19.png

nova9.png

Visma Nova mahdollistaa tukku- ja erikoistavarakaupalle mm. 

  • Tehokkaat ja monipuoliset myyntitoiminnot sekä integraatiot verkkokauppoihin
  • Ajantasaiset tiedot asiakkaista ja tuotteista kaikille käyttäjille
  • Oikea-aikaisen ja kustannustehokkaan ostamisen
  • Taloushallinnon kiinteänä osana logistiikkaa ja materiaalihallintoa

Jo yli 500 tukku- ja erikoistavarakaupan asiakasta luottaa Visma Novaan!

"Visma Nova on ollut meille luonteva valinta. Halusimme ohjelmiston, joka toimii sujuvasti ja on luotettava."

Jussi Peltola
Steel Tooling Jakobstad Oy Ab

Varaa maksuton demoaika 

Visma Nova on kehittyvä työkalu tukku- ja erikoistavarakaupan toiminnanohjaukseen

Visma Nova sisältää kattavat toiminnallisuudet tukku- ja erikoistavarakaupan materiaalihallinnon, varastonhallinnan ja logistiikkaketjun ohjaamiseen ja optimointiin. Sen avulla yhdistät ostamisen, varastonhallinnan, myynnin ja kuljetukset yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi ja seuraat muutosten vaikutusta yrityksen talouteen reaaliaikaisesti.

Tehokas logistiikka ja materiaalihallinto

Käsittele tuotteita tuotetietojen ja monitasoisten tuote- ja myyntirakenteiden avulla. Novan monipuolisten materiaalihallinnon ominaisuuksien avulla paitsi seuraat, myös optimoit varastosi kiertonopeutta.

Tutustu Novan materiaalihallintoon tarkemmin  » 

Raportointi

Raportointi pitää avainhenkilöt ajan tasalla tukkukaupan tai erikoiskaupan yrityksen tilanteesta. Käytössäsi on satoja valmisraportteja eri moduuleissa, ja halutessasi voit tuottaa kustomoituja raportteja raportointityökalun avulla.

Tutustu Novan raportointiin tarkemmin »

always-accurate.svg

Varasto

Hoida keräily, varastosiirrot ja inventointi selainpohjaisella käyttöliittymällä – tiedot ovat saatavilla esimerkiksi trukkipäätteelle. Varaston hyllytys- ja keräilytoimintojen avulla tavaroiden sijaintia varastossa on helppo seurata ja tilausten keräily on vaivatonta.

Voit seurata varaston tapahtumia varastosovelluksen lisäksi myynti- ja ostotilauksissa ja varastokirjanpidossa.

Tutustu Novan varasto-ominaisuuksiin tarkemmin »

Taloushallinto

Novan taloushallinnon avulla kytket toiminnanohjauksen ja yrityksesi talouden näppärästi yhteen. Tiedot näkyvät reaaliaikaisesti myynti- ja ostoreskontrassa.

Taloushallinto-toimintoihin kuuluvat mm. sopimusten hallinta, kirjanpito, sähköinen myynti- ja ostolaskutus sekä laskujen kierrätys. Halutessasi voit yhdistää taloushallintoon myös mm. perintäpalvelut tai työajanseurannan.

Tutustu Novan taloushallintoon tarkemmin »

Visma Novan kaikki moduulit

Kokemuksia Visma Nova -toiminnanohjaus­järjestelmästä tukku- ja erikoiskaupan yrityksissä

Tehohydro_logo_small.png

 "Rahoitamme varaston optimoinnilla säästyneillä euroilla tuotevalikoiman laajentamisen." 

Tuula Penttilä & Kai Vainio
Tehohydro Oy
Rauta- ja rakennusalan vähittäiskauppa

Lue lisää Tehohydron kokemuksista »

Lue muiden kokemuksia Visma Novasta »

Monipuoliset lisäarvoratkaisut ja integraatiot tehostavat toiminnanohjausta

Visma Novaan liitettävät Visman lisäarvoratkaisut täydentävät toiminnanohjausjärjestelmää entistäkin kattavammaksi. Visma Nova on helppo integroida sekä Visman omiin että muihin järjestelmiin valmiiden rajapintojen kautta. 

Integraatiomahdollisuuksien avulla järjestelmään voidaan liittää vaivattomasti esimerkiksi verkkokauppa, sähköiset rahtikirjat tai EDI-sanomat tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti.  

Tutustu lisäarvoratkaisuihin »

Maksuttomat oppaat ohjelmiston hankinnan tueksi

Alta löydät suosituimmat oppaamme tukku- ja erikoistavarakaupan ammattilaisille. Tutustu myös muihin inspiroiviin oppaisiin! »