Tehosta toimitusketjua – Visma Nova Toiminnanohjausjärjestelmä
tukku- ja erikoistavarakaupalle

Toimitusketjun hallinta on keskeisessä roolissa tukku- ja erikoistavarakaupan yritysten liiketoiminnan tehokkuudessa.
Työvälineiden tulee olla luotettavia, joustavia ja tukkuliiketoimintaan mukautuvia.
Visma Nova Toiminnanohjausjärjestelmä on kokonaisratkaisu kaiken kokoisille tukku- ja erikoistavarakaupoille, sisältäen kattavat toiminnallisuudet logistiikkaketjun hallintaan. 

Monipuolisten työkalujen avulla optimoit yrityksesi tilaus- ja toimitusketjun, sekä varmistat liiketoimintasi tehokkaan ohjaamisen.
Visma Novan avulla informaatio liikkuu yrityksesi sisällä automaattisesti. Tiedot tuotteista, saldoista, hinnastoista, asiakkaista, ostoista, myynneistä ja tilauksista ovat reaaliajassa, jolloin varmistat että toimitukset saapuvat asiakkaalle täsmällisesti. Visma Novassa on myös monipuoliset hälytysraja- ja hakutoiminnot sekä hinnoittelumahdollisuudet, kuten aletaulukot, asiakashinnastot, yleishinnastot ja porrastetut hinnastot.

Tuhansien suomalaisten yritysten käyttämä Visma Nova on helppokäyttöinen, käyttövarma, looginen sekä
monipuolinen toiminnanohjausjärjestelmä tukku- ja erikoistavarakaupan tarpeisiin!

 

Jo yli 500 tukku- ja erikoistavarakaupan asiakasta luottaa Visma Novaan!

"Visma Nova on ollut meille luonteva valinta. Halusimme ohjelmiston, joka toimii sujuvasti ja on luotettava."

Jussi Peltola, Steel Tooling Jakobstad Oy Ab

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä! 

Työkalut tukku- ja erikoistavarakaupan tarpeisiin

Visma Nova sisältää kattavat toiminnallisuudet tukku- ja erikoistavarakaupan materiaalihallinnon ja logistiikkaketjun hallintaan. Novaa kehitetään asiakkaiden tarpeita kuunnellen ja pitkä tuotekehitys takaa toimintavarmuuden. Visma Novan avulla ohjaat yrityksesi tilaus- toimitusketjua tehokkaasti.

Optimoit ostamisen, varastonhallinnan sekä myynnin yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Esimerkiksi varaston hyllytys- ja keräilytoimintojen avulla tavaroiden sijaintia varastossa on helppo seurata ja tilausten keräily on vaivatonta. Varastokirjanpito on kiinteästi integroitu osaksi myynti- ja ostoprosesseja sekä taloushallintoa.

 

Monipuoliset lisäarvoratkaisut ja integraatiot

Visma Novaan liitettävät Visman lisäarvoratkaisut täydentävät toiminnanohjausjärjestelmää entistäkin kattavammaksi. Visma Nova mahdollistaa helpon integroitavuuden Visman omiin, sekä muihin järjestelmiin rajapintojen kautta. Integraatiomahdollisuuksien avulla järjestelmään voidaan liittää vaivattomasti esimerkiksi verkkokauppa, sähköiset rahtikirjat tai EDI-sanomat tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti.  

Tutustu lisäarvoratkaisuihin »

 

Pitkä ja asiakaslähtöinen tuotekehityshistoria
takaa toimintavarmuuden

Tehohydro_logo_small.png

 "Rahoitamme varaston optimoinnilla säästyneillä euroilla tuotevalikoiman laajentamisen." 

Tuula Penttilä & Kai Vainio
Tehohydro Oy
Rauta- ja rakennusalan vähittäiskauppa

Tutustu asiakaskokemukseen »

Maksuttomat oppaat ohjelmiston hankinnan tueksi

Alta löydät suosituimmat oppaamme tukku- ja erikoistavarakaupan ammattilaisille. Tutustu myös muihin inspiroiviin oppaisiin! »