Jyväskylässä toimiva Korves Oy on vuonna 1992 perustettu suomalainen vedenkäsittelyn ja energiatuotannon erikoiskemikaaleja valmistava yritys. Toimitusjohtaja Mika Leppälä on ollut perheyrityksen matkassa vuodesta 1999 alkaen. Vuonna 2016 yrityksessä tehtiin sukupolvenvaihdos ja sen myötä Mika hyppäsi perheyrityksen puikkoihin yhdessä veljensä kanssa.

Visman Nova -toiminnanohjausjärjestelmä on ollut käytössä Korves Oy:llä jo yli 20 vuotta. Nova hankittiin alun perin työkaluksi laskutuksen tarpeisiin ja Novan toimintoja on laajennettu vuosien myötä aina tarpeen mukaan. Tällä hetkellä Visma Novan avulla pyöritetään Korves Oy:n toimintaa ja järjestelmä on käytössä koko toimiston henkilökunnalla.

Korves Oy:llä on käytössä Novan toiminnoista tällä hetkellä asiakaskortisto, laskutus, myyjäprovisio, myyntitilaukset, ostoreskontra, palkanlaskenta ja varastokirjanpito. "Käytännössä koko paletti menee järjestelmän kautta, eli kaikki asiakkuudet kulkeutuvat tavalla tai toisella Novan kautta", kertoo Mika.

"Suuri hyöty saatiin Novasta siinä vaiheessa, kun otimme myyntitilaukset käyttöön. Kun rahtikirjat pystytään luomaan Novasta, ei tarvitse pyörittää samaa asiaa eri ohjelmistoissa. Tämä on säästänyt aikaa ja vaivaa", kertoo Mika.

Partneriyhteistyö helpottaa arkea

Korves on tehnyt töitä Visman partnerin Alho IT:n Juha Aron kanssa jo yli 10 vuotta. Korves Oy:llä on oltu todella tyytyväisiä partneriyhteistyöhön Juhan kanssa, ja Juhalta on saanut aina tarvittaessa apua järjestelmän haasteisiin. "Jos kaikki asiat toimisi näin hyvin kuin Alho IT:n kanssa nykyään, niin kyllä yrittäminen olisi paljon helpompaa", kertoo Mika.

Suurin hyöty partneriyhteistyössä on toiminnan nopeus ja tehokkuus. "Silloin kun on tilanne päällä, niin yleensä saadaan asia muutaman tunnin sisään ratkaistua. Ja lisäksi on suora numero, johon soittaa", kertoo Mika.

Korves on ollut tyytyväinen Novaan, eikä tarvetta järjestelmän vaihtamiselle ole ilmennyt. "Nova on toiminut hyvin meidän käytössä nyt jo 21 vuotta. Meillä ei ole mitään mielenkiintoa vaihtaa järjestelmää", summa Mika.

korves logo

Asiakas
Korves Oy

Visma-ratkaisu

Tausta

  • Nova-asiakas jo 21 vuoden ajan. Toiminnan laajentuessa Novan ominaisuuksien kirjoa on lisätty samassa tahdissa.

Hyödyt

  • Yhdellä järjestelmällä voidaan pyörittää koko toimintaa.

Tutustu Visma Novaan