EDI-sanomien avulla tehokkuutta päivittäisiin prosesseihin

EDI-sanomien avulla tehokkuutta päivittäisiin prosesseihin

Jysmä Oy integroi OWS:n sanomanvälityspalvelun Visma Nova -toiminnanohjausjärjestelmään helpottaakseen tilausten, -vahvistusten ja toimitustietosanomien lähetystä ja vastaanottoa suoraan järjestelmästä.

Etsitkö samanlaista ratkaisua? Kysy lisää!

Jysmä Oy tarjoaa asiakkaille laajan valikoiman mattoja kodin kaikkiin tiloihin. Jysmän kattavasta valikoimasta löytyy niin kuramatot, eteismatot, olohuonematot kuin parvekematotkin. Mallisto kasvaa ja kehittyy osin myös suomalaisen suunnittelun voimin. Jysmä Oy on suomalainen perheyritys ja on 100 % Jysmän suvun omistuksessa.

Myyntiassistentti Minna Frimanin toimenkuvaan Jysmä Oy:llä kuuluu myynti- ja ostotilauksiin liittyvät työtehtävät sekä tuontiin ja tuotetietoihin liittyvät asiat. EDI-sanomat ovat aiemminkin olleet Jysmällä käytössä, ja niihin on siirrytty aikoinaan asiakkaiden tarpeiden pohjalta. EDI-operaattorin vaihto tuli Jysmällä ajankohtaiseksi ja ERP-järjestelmätoimittaja Visma suositteli OWS:ää palveluntarjoajaksi EDI-sanomiin.

"Koin tärkeäksi, että Visma ja OWS tunsivat entuudestaan toisensa ja yhteistyö oli helppo aloittaa Visman suositteleman toimittajan kanssa. Olemme suomalainen perheyritys ja palveluntarjoajan valintaan johtavassa päätöksessä positiivinen asia oli se, että OWS Finland on myös" kertoo Minna Friman ja jatkaa:

"Myyntiprosessi OWS:n kanssa oli vaivaton. Kaikki palvelut ja tuotteet kuulostivat siltä, mitä tarvitsemme. Päätös oli helppo tehdä. Kaikki lähti sujuvasti liikkeelle ja koin tärkeäksi, että OWS keskusteli suoraan ohjelmatoimittajan kanssa, eikä itse tarvinnut osata teknistä puolta vaihtoon liittyen. Ohjelmatoimittajan ja sanomanvälittäjän molempien on tärkeää tietää, miten sanomanvälitykseen vaikuttavat tiedot on perustettu asiakkaan järjestelmään."

Käyttöönoton helppous ja EDI-sanoman hyödyt

Jysmä on tehnyt Visman kanssa useampia projekteja saman henkilön kanssa, ja kaikki on aina hoitunut hyvin. Asiantuntija tuntee järjestelmät ja muutokset on täten helppo toteuttaa.

"Pidin tärkeänä OWS:n ja Visman asiantuntijoiden yhteistyötä. He puhuivat heti keskenään samaa kieltä." Friman kuvaa.

Sähköisen EDI-sanomanvälityksen käyttöönotto vähentää merkittävästi manuaalista työtä ja virheiden määrää sekä tietojen moninkertaista kirjaamista. Ratkaisu säästää aikaa ja kustannuksia sekä tuo automaatiota tilaus- ja toimitusprosessiin.

"EDI-sanomien konkreettinen hyöty arjessa näkyy meille ennen kaikkea ajansäästönä ja arjen helppoutena. Myös virhemarginaali pienenee huomattavasti. Tiedot tulevat automaattisesti oikein. En voisi kuvitellakaan, että asiat toimisivat jollain muulla tavalla enää. EDI-sanomien hyöty on todella suuri kustannuksiin nähden." toteaa Friman.

Kasvollinen asiakaspalvelu

Jysmällä arvostetaan sitä, että asiakaspalvelua saa aina tarvittaessa.

"Koen todella positiivisena asiana, että OWS:ltä saa henkilökohtaista palvelua omalta yhteyshenkilöltä, jolloin asiat selviävät nopeammin. Minusta OWS:n tuntemistani palveluntarjoajista erottaa yhteydenoton helppous, kasvollinen ja henkilökohtainen asiakaspalvelu ja yhteistyö järjestelmätoimittajan kanssa. Myös Visman asiakaspalvelu toimii todella hyvin ja heiltä saa apua virhetilanteissa. On tärkeää, että asian pystyy tarvittaessa hoitamaan puhelimitse." Minna Friman kertoo.

Kokonaisuudessaan Jysmällä ollaan tyytyväisiä sekä Visma Nova -toiminnanohjausjärjestelmään että OWS:n sanomanvälityspalveluun.

"Suosittelisin Visma Novaa sekä OWS sanomanvälitystä lämpimästi muillekin yrityksille. Olemme olleet tyytyväisiä ja sanomat välittyy hienosti." Friman toteaa.

Tutustu Novan integraatioihin

Jysma_logo-pieni.jpg

Asiakas

Visma-ratkaisu

  • Visma Nova
  • OWS Finland Oy:n EDI-sanomanvälitys integraatio

Tausta

  • Visma Nova -toiminnanohjausjärjestelmää käyttävälle Jysmälle tuli EDI-operaattorin vaihto ajankohtaiseksi ja Visma suositteli Novaan integroitavaa OWS:n EDI-sanomanvälitystä ratkaisuksi.

Hyödyt

  • Manuaalista työn ja virheiden määrän väheneminen. Integroitu ratkaisu säästää aikaa ja kustannuksia sekä tuo automaatiota tilaus- ja toimitusprosessiin. Tiedot tulevat automaattisesti oikein toiminnanohjausjärjestelmään.

Tutustu integraatioon