Wilma Goes Gaming

Osallistu pelisuunnittelukilpailuun!

Suunnittele Wilma-peli

Millainen peli Wilma olisi? 

Olisiko Wilma seikkailupeli koulumaailmassa, jokin opetukseen tai oppimiseen liittyvä peli tai sovellus, vai peli työpaikoille? Vai jotain aivan muuta? Anna mielikuvituksen lentää!

Wilma Goes Gaming on pelisuunnittelukilpailu, jossa parhaat pelit palkitaan. Nyt sinulla on tilaisuus laittaa ideat lentoon ja pelisuunnittelutaitosi testiin!

Kuka voi osallistua?

Opiskelijat, pelialasta haaveilevat, pelisuunnittelusta kiinnostuneet, pienet pelitoimijat… Kilpailu on avoin kaikille!

Osallistumisohjeet

Tee ehdotuksestasi mieluiten toimiva demo ja kerro lisäksi pelin juoni, toiminta ja mikä on pelin punainen lanka (miten voitetaan/hävitään). Kerro myös millä laitteilla peliä pelataan.

Voit esittää pelin konseptin esimerkiksi videomuodossa tai mieluiten valmiiksi koodattuna toimivana pelinä tai pelidemona.

Osallistumisaikaa on 21.11. asti. Sen jälkeen tuomaristo valitsee peleistä joukon finalisteja, jotka ovat esillä 28.-29.11. Wilman kotipaikkakunnalla järjestettävässä Vaasa Game Days -pelitapahtumassa, jossa myös yleisö pääsee äänestämään omaa suosikkiaan. 

Finalisteista tuomaristo valitsee parhaat, jotka palkitaan joulukuussa Helsingissä. 

Palkinnot:

1. palkinto 1000€
2. palkinto: 500€
Yleisön suosikki

Kokeile Wilmaa 

Kilpailun säännöt

Kilpailussa mukana olevan pelin tulee liittyä Wilmaan sekä noudattaa hyväksi koettuja eettisiä käytäntöjä; pelissä ei saa esiintyä esimerkiksi loukkaavaa materiaalia, alastomuutta, rasismia tai väkivaltaa, vaan haluamme edistää myönteisiä arvoja. Tekijän tulee myös huolehtia siitä, että tekijänoikeudet pelissä käytettäviin materiaaleihin ovat kunnossa. 

Pelin voi toteuttaa yksin tai ryhmässä, ja pelin toteuttaja voi itse määritellä käytetyn teknologian sekä onko peli tarkoitettu esimerkiksi selaimelle tai mobiilikäyttöön.

Visma saa käyttöönsä oikeudet palkitun pelin/peli-idean käyttöön, lähdekoodiin ja kehittämiseen sekä voi käyttää peliä mm. markkinointitarkoituksiin.

Jos Wilma-pelistä tai kilpailusta herää kysymyksiä, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen wilmapeli@visma.com.

Ilmoittaudu kilpailuun!

Ilmoittaudu kilpailuun yksin, tiiminä tai yrityksenä tällä lomakkeella. Vahvistusviestissä saat mm. ohjeet, mihin toimittaa kilpailutyö ja muuta tietoa.

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.