Visma PPT Suomi

Turvallinen työkalu asiantuntijoiden yhteistyöhön
Varhaiskasvatuksen kokonaisratkaisu

Pilvipalvelu - Turvallinen - Tehokas - Joustava - Tieto yhdessä paikassa

Oppilashuoltoon

Visma PPT on turvallinen pilvessä oleva työkalu mm. koulupsykologien ja -kuraattoreiden työhön. Kaikki tapauksiin liittyvä tieto saadaan koottua yhteen. Tapaus voi olla oppilaskohtainen tai koskea laajemmin esim. koko koulua.

Asiantuntijaryhmille

Oppilas- ja opiskelukertomuksissa on taustalla monialainen asiantuntijaryhmä. Kun kaikkien kirjaukset ovat kootusti yhdessä paikassa, on tieto helposti löydettävissä, koottavissa ja raportoitavissa. 

Moderni ja turvallinen

Visma PPT on moderni tapa koota turvallisesti yhteen kaikkien asiantuntijoiden kirjaama tieto. Järjestelmä myös pitää kirjaa siitä, kuka tietoja katsoo ja muokkaa. Asiattomat eivät pääse käsiksi tietoon, joka heille ei kuulu. 

Haluatko kuulla lisää?

Katso esittely

Videolla asiantuntijamme kertoo lyhyesti millainen ohjelma on ja missä kaikessa sitä voidaan hyödyntää. Anna tietosi alla olevaan kenttään ja saat linkin esittelyyn sähköpostiisi

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Jotain kysyttävää?

Jos videon katsottuasi sinulle herää kysymyksiä tai haluat saada vielä tarkempaa tietoa, voit varata kalenteristamme ajan myös ilmaiseen online-esittelyyn.
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.