Wilmaa yhteistyössä

Visma ja Vanhempainliitto

Järjestämme yhdessä Vanhempainliiton asiantuntijoiden kanssa syksyn 2019 aikana kolmen kerran luentosarjan “Wilmaa yhteistyössä”, jossa käsitellään Wilma-arkea. Aloitamme Wilman peruskäytöstä ja päätämme sarjan Wilman tulevaisuuden suunnitteluun. Huoltajat ovat yksi kolmesta Wilma-käyttäjäryhmästä oppilaiden ja koulun henkilökunnan ohella. Tähän tärkeään kohderyhmään saamme vuosittain tuhansia uusia käyttäjiä.

Luennoille on rajoitettu osallistujamäärä (500), joten varmista paikkasi vaikka samantien kaikille kolmelle luennolle!

 

“Koulu alkoi, mikä on Wilma?”

26.8.2019 klo 18:00-19:00 

Aloittaako esikoisesi koulutien? Olet ehkä kuullut jo aiemmin Wilmasta, joko omilta tuttaviltasi tai muuta kautta. Wilma on koulujen sähköinen verkkopalvelu, joka on nykyajan vastine entisajan reissuviholle repussa. Viestien lisäksi se sisältääkin paljon muuta tärkeää kouluarjesta. Mutta miten Wilmaan pääsee, ja käyttääkö lapsenikin sitä? Mitä siellä tehdään? Ovatko tiedot turvassa? Mobiilisovellus, ja miten sitä käytetään? Jos mielessäsi pyörii mm. edellämainittuja kysymyksiä, tule ihmeessä mukaan ilmaiselle verkkoluennolle, niin pääset nopeammin Wilman kanssa sinuiksi!

Lue lisää ja ilmoittaudu

“Syksy on jo pitkällä. Mitä Wilmasta kuuluu?”

14.10.2019 klo 18:00-19:00

Syyslukukausi on päässyt jo hyvään vauhtiin. Ehkä Wilmastakin on kuulunut jo jotain? Hyvää vai huonoa - vai sekä että? Koulut voivat päättää itse mitä ja millä tavoin Wilman eri toimintoja käytetään. Esimerkiksi tuntimerkintöjen selitteet eivät suinkaan ole jokaisessa Suomen koulussa samoja. Tämä luento keskittyy lähemmin viestintään sekä Wilmaan vuorovaikutuskanavana.

Lue lisää ja ilmoittaudu

“Wilma vuonna 2030?” 

16.12.2019 klo 18:00-19:00 

Vaikka Wilma tuli tänä vuonna jo täysi-ikäiseksi, se ei suinkaan tarkoita että sen kehitys pysähtyisi. Mihin suuntaan Wilma kehittyy? Entä tulevaisuuden koulumaailma? Voisiko Wilma olla yhä enemmän apuna arjessa? Tämä luento suuntaa katseet tulevaisuuteen, ja siinä mietimme millainen Wilma olisi kypsänä kolmikymppisenä. Jos olet kiinnostunut ideoimaan Wilman tulevaisuutta, ilmoittaudu mukaan luennolle!

Lue lisää ja ilmoittaudu