Primus

Primus on tehokkaan ja laajan opiskelijahallinnon ydin. Se toimii saumattomasti yhteen muiden ohjelmiemme, Kurren ja Wilman kanssa.

Kouluarki järjestyksessä

Primus on tehokkaan ja laajan opiskelijahallinnon kokonaisjärjestelmän ydin. Se toimii saumattomasti yhteen Wilman ja Kurren kanssa. Primus on joustava ja monipuolinen – sen valjastaminen oman oppilaitoksen käytäntöjä ja toimintatapoja tukevaksi on helppoa.

Koko kouluhallinto: opetustarjonta, valinnat, arvosanat, todistukset, päätökset, koulukuljetukset, laskut, laitteet ja paljon muuta.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Opiskelijoiden, opettajien ja henkilökunnan tiedot samassa paikassa
 • Opiskelijaa koskevia muita dokumentteja liitettävissä opiskelijakorttiin
 • Tilastot ja raportit koko kunnan kouluista helposti ilman tiedonsiirtoja.
 • Yksinkertainen ylläpitää: eri käyttäjäryhmille omat näkymät ja mm. yhtenäiset todistuspohjat
 • Sähköiset lomakkeet Wilmassa täytettäväksi

Primus on joustava ratkaisu opiskelijahallintoon

 • Varhaiskasvatus

  Kaikki esiopetuspaikat sekä päiväkodit voivat olla Primuksessa omina yksiköinään, joilla omanlaiset toiminnallisuudet ja asettelut. Ohjelma tarjoaa sujuvat siirrot päiväkodista esiopetukseen ja kouluun. Primus pitää tallessa mm. lasten läsnäolot, huoltajien yhteystiedot, allergiat ja lasta koskevat päätökset. Primuksessa tehtyjen lomakkeiden avulla huoltajat ja henkilökunta voivat hoitaa mm. varhaiskasvatuksen ja tuen asiakirjat Wilman kautta ja tiedot saadaan suoraan talteen Primukseen. Katso lisää 

 • Peruskoulu

  Helpon muokattavuuden ansiosta koko kunnan oppilaitokset voivat olla samassa tietokannassa, ja eri tehtäviä hoitavat näkevät itselleen tarpeellisen tiedon. Kun kouluvirastokin on mukana Primuksessa, hoituvat tilastoinnit, koulusiirrot ja koulutulokkaiden lisääminen tietokantaan keskitetysti. Wilmassa täytetyt sähköiset hakemukset esim. kuljetustarpeista käsiteltävissä kätevästi Primuksessa. Yhtenäiset tulosteet ja lomakkeet, lukuisat koosteet, tilastot ja raportit sekä tulostearkisto todistuksille.

 • Lukio

  Opetustarjonnasta on rakennettavissa rajaton määrä erilaisia kokonaisuuksia. Värikoodatussa opsissa eri kurssityypit erottuvat helposti toisistaan ja valinnat ja suoritukset selviävät yhdellä silmäyksellä. Myös muualla suoritetut kurssit saadaan sijoitettua siististi opsiin. YO-kirjoituksiin ilmoittautuminen onnistuu Wilmassa, josta tieto saadaan Primukseen ja kätevästi toimitettavaksi YTL:lle kurssimäärineen. Primuksesta tulostat myös YO-kirjoitusten laskut.

 • Ammatillinen koulutus

  Primus soveltuu erinomaisesti usean yksikön yhteiskäyttöön sekä nuoriso- että aikuiskoulutuksessa. Kaikkia tietoja voi hakea, järjestää, luetteloida ja tilastoida. Tilastokeskuksen, OPH:n ja Kelan kaipaamat tilastotiedot saadaan Primuksesta joko valmiina tiedostoina tai jakaumina. Tulostettavissa ovat todistusten lisäksi mm. opintosuoritusotteet ja opiskelijatyöpäivälaskentaan liittyvät raportit. HOPSit kullekin opiskelijalle tehdään helposti yhteisen opsin pohjalta.

 • Ammattikorkeakoulut

  Korkeakouluille erityisesti suunniteltuja toiminnallisuuksia ovat mm. tiedonsiirrot valtakunnalliseen korkeakoulujen tietovarantoon (VIRTA) ja Opintopolkuun. Kaikkia tietoja voi hakea, järjestää, luetteloida ja tilastoida. Opetussuunnitelmia voidaan rakentaa koulutusohjelmittain ja lisäksi koko oppilaitokselle. Koko oppilaitoksen opetussuunnitelma voi käsittää esimerkiksi kaikille tarjolla olevat vapaasti valittavat opinnot. Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoille voidaan rakentaa koulutusohjelmista riippumattomat henkilökohtaiset opetussuunnitelmat.

Hallinto

Opettaja

.
Tieto tallessa icon Tieto tallessa icon
Tieto tallessa
Tehokas hallinta icon Tehokas hallinta icon
Tehokas hallinta
Kustannustehokas icon Kustannustehokas icon
Kustannustehokas

Ota yhteyttä

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi