Huoltajille

Huoltajille Wilma on käytännön työkalu lapsensa koulunkäynnin seuraamiseen sekä yhteydenpitoon lapsensa opettajien kanssa.

Sujuvaa viestintää ja lasten kouluarki aina ulottuvilla

Huoletonta icon

Huoletonta

Wilmassa viestit helposti opettajien kanssa lasten kouluasioista. Keskustelut voivat olla kahdenkeskisiä tai yleisiä keskusteluketjuja. Koulun tiedotteet ovat heti näkyvissä ja tallessa, eivätkä ajelehdi lasten repun pohjalla.

Tietopankki icon

Reaaliaikaista

Opettajien kirjaamat tehtävät, koepäivät ja -alueet sekä lasten työjärjestykset ovat aina myös huoltajien nähtävillä. Myös lapsen saama oppimisen tuki ja siihen liittyvät asiakirjat ovat huoltajien nähtävissä ja tulostettavissa Wilmasta.

Tavoittavaa icon

Tavoittavaa

Opettajan tekemät merkinnät poissaoloista ja tuntityöskentelystä näkyvät heti huoltajalle Wilmassa, ja huoltaja saa niistä ilmoituksen sähköpostiin tai matkapuhelimeen. Huoltaja voi ilmoittaa ja selvittää poissaolot Wilmassa ja näkee samalla yhteenvedon merkinnöistä lukukauden ajalta.

Säästä aikaa ja vaivaa

Sujuvaa päätöksentekoa icon

Paperilaput historiaan

Säästät aikaa ja tee asiat silloin kun sinulle sopii. Voit ilmoittaa lapsen esi- ja perusopetukseen Wilmassa, tehdä esim. kuljetushakemukset ja loma-anomukset sekä varata vanhempainvartit ja muut tapaamiset suoraan opettajan antamista ajoista.

Yksi riittää icon

Yksi riittää

Yhdellä kirjautumisella näet jokaisen lapsesi asiat, jos he opiskelevat samassa kunnassa. Ei useita tunnuksia ja salasanoja muistettavana.

Arjen helpottaja icon

Arjen helpottaja

Olit kotona tai työpaikalla, olet aina mukana lapsesi kouluarjessa. Monipuolinen ja jokapäiväinen palvelu huoltajille laajoine mahdollisuuksineen.

Helppoa ja riippumatonta

Tuki apunasi icon

E-ratkaisut

Helpota asiointia eri tahojen kanssa, hakemukset/anomukset Wilmasta milloin sinulle sopii.

Vapaus icon

Vapaus

Tieto lasten koulunkäynnistä saavuttaa sinut riippumatta ajasta ja paikasta.

icon

Tiedot myös mobiilisti

Turvallinen ja helppokäyttöinen palvelu, joka toimii kaikilla yleisimmillä selaimilla ilman, että koneelle tarvitsee asentaa mitään. Wilmasta on lisäksi ilmaiset mobiilisovellukset iOS- , Android- ja Windows-laitteille.

Kun sinulle sopii

Miksi valita meidät icon

Arki hallussa

Wilman avulla olet aina ajan tasalla siitä, mitä lapsesi kouluarjessa on meneillään.

Aina apunasi icon

Aina apunasi

Sähköinen reissuvihko, joka pitää sisällään myös paljon muuta kuin perinteinen reissuvihko.

Tämän lupaamme icon

Pettämätön tietopankki

Koulunkäynnin nykytilanne ja historia aina huoltajien nähtävillä ja yhteydenpito opettajiin ja koulun sidosryhmiin yhdessä ja samassa paikassa.

Tavoittavaa icon

Tavoittavaa

Aina apunasi icon

Aina apunasi

Arki hallussa icon

Arki hallussa

wilma

Wilma

Wilma on helppo ratkaisu kouluarjen päivittäiseen hallintaan. Se kertoo päivän työjärjestyksen sekä koealueet ja kotitehtävät. Riippumatta siitä missä olet, saat Wilmasta ajantasaiset tiedot ja voit turvallisesti viestiä opettajien kanssa. Wilman avulla seuraat kätevästi lapsesi koulutaivalta.

Ota yhteyttä

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Tiimimme

Janne Lumme

Janne Lumme
Key Account Manager
janne.lumme@visma.com
044 587 9663

Vesa Perkiö photo

Vesa Perkiö
Account Manager
vesa.perkio@visma.com
050 339 4985

Minna Hakala photo

Minna Hakala
Business Support Manager
minna.hakala@visma.com
050 400 8234

 

contacts icon

Visma InSchool vaihde
06 320 2590

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.