Visma InSchool varhaiskasvatukseen

Katso miten varhaiskasvatus ja opetustoimi kulkevat käsi kädessä vuonna 2018

Lataa ilmainen webinaari
icon

Kaikki samassa järjestelmässä

Varhaiskasvatuksen liittäminen samaan järjestelmään opetustoimen kanssa lisää sujuvuutta, säästää resursseja ja tuo tehokkuutta monin eri tavoin. Käyttäjien kouluttaminen, yhtenäiset ohjeistukset ja mahdolliset sijaisjärjestelyt helpottuvat merkittävästi, kun käytössä on yhteinen järjestelmä. Selvää säästöä saadaan myös ylläpitokustannuksissa.

icon

Tuttu ja turvallinen

Tuotteemme sisältävät jo ennestään paljon sellaisia toimintoja, joita voidaan hyödyntää myös varhaiskasvatuksessa. Wilma, Primus ja Kurre yhdessä muodostavat tehokkaan, monipuolisen ja luotettavan ohjelmistokokonaisuuden, joka mahdollistaa ainutlaatuisen sähköisten palveluiden polun aina varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle saakka.

icon

Mobiilisti mistä tahansa

Paperilaput saavat jäädä historiaan, kun asiointi eri tahojen kanssa on hoidettavissa sähköisesti, monet asiat myös mobiilisti. Läsnä- ja poissaolojen ilmoittaminen, keskusteluaikojen varaaminen sekä vanhempien ja päiväkodin välinen yhteydenpito onnistuu vaivattomasti Wilman avulla.

 
icon

Sähköinen asiointi

Vanhemmat voivat tehdä päivähoitohakemuksen tarvittavine liitteineen vaikka kotisohvalta ja sähköisen allekirjoituksen avulla hakuprosessit ovat nopeita ja sujuvia. Järjestelmän etuja ovat mm. lasten helppo sijoittaminen sopiviin ryhmiin, hoitoaikojen ilmoittaminen ja niiden seuranta, sekä hoitoaikaperusteinen laskutus.

Webinaaritallenne: Varhaiskasvatus ja opetustoimi käsi kädessä vuonna 2018

Mielestäni kaksi tärkeintä asiaa varhaiskasvatusjärjestelmässä:

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tässä kuvatulla tavalla ja että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta.

Noin 45 minuutin pituisessa esittelyssä kerromme miten varhaiskasvatuksen tarpeet tullaan huomioimaan Visma InSchool-tuoteperheessä.

Katsottuasi webinaarin olet jyvällä:

 • Mitkä ovat kehityksen päälinjat
 • Miten hyödyt opetustoimen ja varhaiskasvatuksen yhteisestä järjestelmästä
 • Miten voit hyödyntää tuotteitamme varhaiskasvatuksessa jo nyt
  icon

  InSchool myynti
  myynti.inschool.fi@visma.com
  050 591 3622