Opiskelijoille

Wilman avulla opiskeluun liittyvät asiat ovat löydettävissä helposti ja yhdestä paikasta, riippumatta siitä missä itse olet.

Wilma apunasi päivittäin

icon

Viestintä

Wilmassa pidät sujuvasti yhteyttä opettajiin ja muuhun henkilökuntaan tai sidosryhmiin. Keskustelut voivat olla kahdenkeskisiä tai yleisiä keskusteluketjuja. Koulun tiedotteet ovat aina heti nähtävilläsi.

icon

Arjen helpottaja

Kouluarjen työkalut ovat koko ajan lähelläsi. Wilmasta näet mm. päivän työjärjestyksen, tehtävät, kokeet ja suoritukset, ja teet itsearvioinnin vaikka kotisohvalta.

icon

Suunnittelu ja tulokset

Löydät Wilmasta tarpeelliset välineet opintojesi suunnitteluun. Selaa opinto-opasta tai koulutuskalenteria, tee kurssivalinnat ja ilmoittaudu tentteihin helposti Wilmassa. Näet suoritukset, kurssimäärien yhteenvedot sekä suoritushistoriasi yhdestä ja samasta paikasta.

Säästä aikaa ja vaivaa

Sujuvaa päätöksentekoa icon

Huoletonta

Kaikki opiskeluarjessa tarvittava tieto on aina helposti löydettävissä – ei erillisiä papereita, oppaita tai irrallisia tiedotepapereita huolehdittavana.

Moneen sopeutuva icon

Aikaa jää muuhun

Ilmoittautuminen lukukaudelle läsnä- tai poissaolevaksi onnistuu kätevästi Wilmassa, samoin kuin omien yhteystietojen päivitys, työssäoppimisten kirjaus ja osaamisen tunnustamisten anominen.

icon

Mobiilikäyttöinen

Modernit mobiilisovellukset ovat laajasti käytettävissä opiskelun arjessa. Wilmaa voit käyttää myös iOS-, Android- ja Windows-mobiilisovelluksilla. Koulupäivää koskeva tieto on kompaktissa paketissa taskussasi.

Helppoa ja mutkatonta

Tuki apunasi icon

E-ratkaisut

Wilma tekee asioiden hoitamisesta vaivatonta sähköisten hakemusten ansiosta. Ei jonotusta kanslioihin tai virastoihin, ja päätökset ovat nähtävillä suoraan Wilmassa

Integroitu kokonaisratkaisu icon

Vapaus

Et ole sidottuna tiettyyn paikkaan tai laitteeseen pysyäksesi opiskeluasioissasi ajan tasalla. Voit käyttää Wilmaa missä ikinä liikutkin.

Yhteensopiva icon

Täynnä tietoa

Wilma on monipuolinen ja jokapäiväinen opiskeluarjen helpottaja laajoine mahdollisuuksineen.

Kun sinulle sopii

Miksi valita meidät icon

Turvallinen tietopankki

Ei irrallisia papereita ja tiedot aina ajan tasalla. Wilma kertoo mitä, missä ja milloin, ja voit vapauttaa itsesi opiskeluun ja hoitaa asiat kun sinulle sopii.

Suomen ykkönen icon

Aina apunasi

Tiedot siististi ja kätevästi tallessa ja saatavillasi, missä ikinä oletkin.

Tämän lupaamme icon

Pettämätön

Kouluarjen yhteydenpito ja tärkeimmät tiedot taskussasi.

Viestintä icon

Viestintä

Mobiili icon

Mobiili

Huoletonta icon

Huoletonta

wilma

Wilma

Wilma on helppo ratkaisu kouluarjen päivittäiseen hallintaan. Se kertoo päivän työjärjestyksen sekä koealueet ja kotitehtävät. Riippumatta siitä missä itse olet, voit turvallisesti Wilman kautta aina tehdä kurssivalinnat, ilmoittautua tentteihin, viestiä opettajien kanssa ja lukea koulun tiedotteet. Wilman avulla teet opiskeluarjestasi vaivattomampaa.

Ota yhteyttä

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tässä kuvatulla tavalla ja että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta.

Tiimimme

Miia Korpela photo

Miia Korpela
Sales Director
miia.korpela@visma.com
050 591 3622

Jukka Väätti photo

Jukka Väätti
Key Account Manager
jukka.vaatti@visma.com
044 764 1744

Vesa Perkiö photo

Vesa Perkiö
Account Manager
vesa.perkio@visma.com
050 339 4985

 

Joakim Pesola photo

Joakim Pesola
Account Manager
joakim.pesola@visma.com
050 353 5198

 

contacts icon

Tukipalvelu
inschool.fi@supportvisma.com
06 320 2500