Sähköinen kirjanpito-ohjelma pilvipalveluna

Sähköisillä toiminnoilla säästät aikaasi ja varmistat työn sujuvuuden.

Vain 15€+alv/kk.
Älykkäät ratkaisut sähköisen kirjanpidon apuna

Visma ePasseli Standard ajattelee puolestasi. Saat tiliöintiehdotuksia, jotta kirjanpito olisi sinulle helpompaa. 
Pankki-integraation avulla säästät aikaa pankkitilin täsmäyttämisessä ja suoritusten kirjaamisessa. Ostolaskujen maksaminen käy pankkiyhteyden avulla vain muutamalla napin painalluksella.

Valmiiden tilikarttojen avulla kirjanpidon käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Sähköisen kausiveroilmoituksen lähettäminen onnistuu helposti suoraan ohjelmasta. Tutustu rauhassa ja päätä vasta sitten, ihastut varmasti.

Lisäkäyttäjillä tehoa kirjanpitoon

Lisäkäyttäjien avulla kirjanpitäjäsi hoitaa kirjanpidon ePassella helposti.
Hanki lisäkäyttäjiä ohjelmaasi niin paljon kuin sinun on tarvis. Käyttäjäkohtaisten roolien avulla jokaisen käyttäjä näkymä on ennalta määritellyn mukainen.

Lisäkäyttäjiä voit hankkia ePasseli Standard- ja Laskutus -ohjelmaan.


Sähköinen kirjanpito-ohjelma Macille

Missä vain, millä laitteella tahansa - myös Macillä

Pilvipalvelun käyttö on helppoa, millä laitteella tahansa. Voit käyttää ePasselin kirjanpito-ohjelmaa Macillä sekä Windows-ympäristössä, tarvitset vain toimivan internet-yhteyden.

Visma ePasseli Appin avulla voit laskuttaa myös omanna älypuhelimellasi.


Sähköinen laskutus kirjanpidon tukena

Lataa ilmainen Visma ePasseli app ja luot laskut helposti missä tahansa, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Lähetät laskut ohjelmasta sekä yritysasiakkaille, että kuluttajille, vain muutamalla klikkauksella.

Viitteellä maksetut suoritukset kohdistuvat myyntilaskulle automaattisesti pankki-integraation avulla. Muiden tapahtumien kohdistaminen on helppoa suoraan ohjelmaan saapuvan tiliotteen avulla.

Tositteen siirtyvät kirjanpito-ohjelmaan automaatisesti ja kirjanpitosi on aina ajantasalla. 

Sähköinen ostoreskontra yhteydessä kirjanpito-ohjelmaasi

Kirjanpidon helpottamiseksi voit vastaanottaa kuvalliset ostolaskut sähköisesti suoraan ohjelmaasi, täysin automaattisesti. Voit hyväksyä ostolaskun joko itse, tai siirtää sen hyväksyttäväksi. Pankkiyhteyden avulla stolaskun maksaminen käy vain muutamalla klikkauksella.

Ostoreskontran täsmäyttäminen on helppoa ohjelmaan haettavan tiliotteen avulla. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Palvelemme ma-to klo 08-17 ja perjantaisin kello 8-16 | laskutus klo 09-16
Visma Passeli Oy | Y-tunnus: 1043560-6 | Pohjoisranta 11F, 28100 Pori |

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.