Sähköinen kirjanpito pilvipalveluna

Sähköisillä toiminnoilla säästät aikaasi ja varmistat työn sujuvuuden.

Vain 15€+alv/kk. Laskutetaan 12kk jaksoissa
Älykkäät ratkaisut sähköisen kirjanpidon apuna

Visma ePasseli Standard ajattelee puolestasi. Saat tiliöintiehdotuksia, jotta kirjanpito olisi sinulle helpompaa. 
Pankki-integraation avulla säästät aikaa pankkitilin täsmäyttämisessä ja suoritusten kirjaamisessa. Ostolaskujen maksaminen käy pankkiyhteyden avulla vain muutamalla napin painalluksella.

Valmiiden tilikarttojen avulla kirjanpidon käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Sähköisen kausiveroilmoituksen lähettäminen onnistuu helposti suoraan ohjelmasta. Tutustu rauhassa ja päätä vasta sitten, ihastut varmasti.

Sähköinen laskutus kirjanpidon tukena

Sähköisen laskutuksen avulla laskutusprosessi nopeutuu ja saatavat kotiutuvat nopeammin. Luot laskun kätevästi myös mobiililaitteilla.

Lataa ilmainen Visma ePasseli app ja luot laskut helposti missä tahansa, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Lähetät laskut ohjelmasta sekä yritysasiakkaille, että kuluttajille, vain muutamalla klikkauksella.

Viitteellä maksetut suoritukset kohdistuvat myyntilaskulle automaattisesti pankki-integraation avulla. Muiden tapahtumien kohdistaminen on helppoa suoraan ohjelmaan saapuvan tiliotteen avulla.

Sähköinen ostoreskontra

Kirjanpidon helpottamiseksi voit vastaanottaa kuvalliset ostolaskut sähköisesti suoraan ohjelmaasi, täysin automaattisesti. Voit hyväksyä ostolaskun joko itse, tai siirtää sen hyväksyttäväksi. Pankkiyhteyden avulla stolaskun maksaminen käy vain muutamalla klikkauksella.

Ostoreskontran täsmäyttäminen on helppoa ohjelmaan haettavan tiliotteen avulla. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Palvelemme ma-to klo 08-17 ja perjantaisin kello 8-16 | laskutus klo 09-16
Visma Passeli Oy | Y-tunnus: 10435606 | Pohjoisranta 11F, 28100 Pori |

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.