Siirry sisältötekstiin

DD takana – elämä edessä

Kuopiolainen Dikaios Oy siirtyi lokakuun alussa osaksi Vismaa. Digitaalisen oppimisen parissa työskentely jatkuu nyt suuremman sateenvarjon alla. Lue blogista lisää!

Dikaios Oy

Maanantaina 4.10 se oli sitten julkista – Visma Enterprises osti Dikaios Oy:n. Due Diligence -prosessi on takana ja uusi vaihe edessä.

Samalla päättyi minun kahden vuoden taipaleeni kuopiolaisen teknologiayrityksen toimitusjohtajana. Kaupan myötä koko Dikaios Oy:n henkilöstö siirtyi lennosta uudelle omistajalle. Tiimin arki jatkuu, nyt vaan eri hupparissa. Arki rullaa samaan tapaan kuin ennenkin ja palvelumme jatkavat tuttuun tapaan.

“We exist to make education more” – eli mikä Dikaios?

Kuopiossa vuonna 2010 perustettu viiden hengen yrityksen teknologian näkyvin “frontti” on monissa kunnissa tutuksi tullut Kuntien Tieran Edustore-palvelu. 

Olemme hyvässä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kehittäneet oppimisen operaattoriamme vuosikausia ja niin tulemme tekemään jatkossakin. 

Teknologiamme mahdollistaa digitaalisen oppimateriaalin hankinnan kätevästi verkkokaupasta, mutta itse pihvi on siinä, miten oppimateriaaleja voi palvelumme kautta käyttää ja keskittää – omalta oppimisalustaltaan, SSO:ta hyödyntäen, tarjoten tasa-arvoisen hankinta- ja käyttömahdollisuuden kaikille oppimisalustoille sekä -materiaaleille.

Meille tärkeintä on ollut taata opettajan autonomia ja se, että teemme kaikkemme, jotta digitaalinen oppiminen olisi mahdollisimman yksinkertaista ja mielekästä kaikille. 

Sillä digitaalinen oppiminen on tulevaisuutta.

Suomen paras tiimi

Meillä oli taustallamme kahden vuoden intensiivinen kasvu, jonka perustana on ollut hieno innovaatio, mutta myös mitä timanttisin tiimi ja yhteistyön verkosto. Työympäristö on ollut hektinen, vaativa ja monisyinen. Kuitenkin meitä kaikkia on yhdistänyt vahva tahto työskennellä entistä paremman digitaalisen oppimiskokemuksen parissa.

Kaupan myötä niin Timo, Kaisu, Jere kuin Olusegunkin siirtyvät nyt vismalaisiksi. Niinpä asiakkaillemme tutut kasvot ja äänet jatkavat meille edelleen niin monella tavalla tärkeiden, entisten palvelujemme parissa – vaikka uuttakin on varmasti luvassa.

Kaikki asiakkaamme tietävät, miten sydämellä tiimimme on työtä tähän saakka tehnyt. Ottanut jokaisen yhteydenoton vakavasti ja ratkonut pulmia yhdessä asiakkaidemme kanssa, kuunnellut ja neuvonut. Nauranut ja välillä hieman kironnutkin yhdessä kanssanne – jatketaan tätä. 

Tulevaisuus Vismalla

Me ex-dikaioslaiset näemme tämän hypyn hienona mahdollisuutena kehittää teknologiaamme edelleen. Emme varmaan vielä osaa kuvitellakaan niitä mahdollisuuksia, joita edessämme siintää osana suurempaa kokonaisuutta.

Olen saanut useita yhteydenottoja, joissa kysytään mitä tämä muutos tarkoittaa, mutta en ole osannut vielä vastata tarkkaan. Kuitenkin tiedän, että tulemme olemaan tiivis osa suomalaista digitaalista oppimista tulevaisuudessakin, jatkaen hyvää yhteistyötä laajoissa verkostoissamme.

Vismalla pääsemme näkemään mahdollisuuksia laajemman sateenvarjon alta ja mukanamme toimme tietenkin hurjan määrän osaamista alalta. Uskallan puhua koko team Dikaioksen puolesta, että olemme kunnianhimoisesti, innoissamme ja hämillämme, katsomassa kohti tulevia mahdollisuuksia ja ratkomassa tielle tulevia haasteita. 

Henkilökohtaisesti haluan kiittää kaikkia teitä yhteistyökumppaneitamme, enkä malta odottaa mitä hienoa nurkan takana mahtaa meitä vielä odottaa! Tässä digitaalisen oppimisen yhteisössä on tervehenkistä kilpailua ja lähitulevaisuudessa meillä on suuria haasteita ratkaistavanamme. 

Kuitenkin suurimpana kaikista alalla loistaa kaikkia yhdistävä tahto edistää jokaisen pienen pulloposken ja isommankin oppilaan oppimisen edellytyksiä luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella – paikasta riippumattomasti. 

Siksi tiedän, että hyvä työ tulee jatkumaan – yhdessä.

We exist to make education more.

Yhteistyöterveisin, 

Miia Eskelinen-Fingerroos

ex-CEO Dikaios Oy, nyt Growth Manager, Visma Enterprise

Suosituimmat