Aikajana on tehostanut Veljekset Halonen Oy:n työtuntien kohdentamista

Veljekset Halonen Oy on yksityinen muotitavarataloketju, jonka 16 toimipistettä sijaitsevat suurimpien kaupunkien keskustoissa ja kauppakeskuksissa. Halonen on kasvanut ja laajentunut vuodesta 1932 merkittäväksi muodin ostopaikaksi eripuolilla Suomea. Veljekset Halonen Oy työllistää noin 450 kaupan ammattilaista ja asiantuntijaa.

Veljekset Halonen Oy otti käyttöön Aikajanan vuoden 2011 alkupuolella. Veljekset Halosen hallintojohtajan Sari Heleniuksen mukaan Aikajana osoittautui markkinoiden monipuolisimmaksi ja nykyaikaisimmaksi työajanhallintajärjestelmäksi.

– Aikajana vastasi parhaiten tavoitteitamme verrattuna muihin markkinoilla oleviin vastaaviin järjestelmiin. Tavoitteena oli löytää järjestelmä, joka helpottaa työvuorojen kohdentamista entistä paremmin ajankohtiin, jolloin asiakkaitakin on myymälöissämme enemmän. Tätä kautta tavoitteena oli lisätä tehokuutta ja työntekijöidemme jaksamista sekä parantaa asiakaspalveluamme entisestään, Helenius tarkentaa.

Asiakaspalvelun taso on noussut tehokkaamman suunnittelun myötä

Veljekset Halonen Oy:n Controller Arttu Laakso kertoo, että Aikajana on osoittanut monipuolisuutensa. Hänen mukaansa Aikajana on ehtinyt ratkaista yrityksessä jo useita haasteita.

– Tasoittumisjaksoja on pystytty alkaa suunnitella myyntien mukaan. Myös työvuoroja on pystytty kohdentamaan entistä paremmin ajankohtiin, jolloin myymälöissämme on myynnillisesti vilkkainta. Aikajana auttaa myös TES:n mukaisten vapaiden suunnittelua ja seurantaa. Lisäksi Aikajana on helpottanut työtuntien ja lisien siirtämistä palkanlaskentaan, Laakso summaa.

Laakso kertoo, että Aikajana on myös tehostanut yrityksen toimintaa.

– Myyjät ovat entistä paremmin paikalla silloin, kun on myynnillisesti vilkkainta aikaa. Tätä kautta pystytään nostamaan asiakaspalvelun tasoa ja myymälöiden tehokkuutta, kun kiireisinä hetkinä on tarpeeksi myyjiä palvelemassa asiakkaita, Laakso havainnoi.

Hallintojohtaja Helenius on Laakson kanssa samoilla linjoilla siitä, mitkä ovat Aikajanan tuomat suurimmat hyödyt.

– Työtuntien tehokkaampi kohdentaminen myynnillisesti vilkkaisiin ajankohtiin sekä tasoitusjärjestelmän parempi hyödyntäminen, Helenius korostaa.

Ota yhteyttä

Kutsu meidät esittelykäynnille, niin kartoitamme tilanteesi ja kerromme voimmeko helpottaa työtäsi ratkaisuillamme.

Kysy lisää:

Tuomas-Kemppainen-Visma-Enterprise.png

Tuomas Kemppainen
Key Account Manager
tuomas.kemppainen@visma.com
050 372 3766

 

Tuki:

aikajanatuki@visma.com
+358 40 521 9174