Startup-yritykset

Startup-yritykset

Startup-yrityksille on ominaista vaatia palveluilta kustannustehokkuutta usein niukkojen resurssien vuoksi ja toisaalta skaalautuvuutta voimakkaan kasvun varalta. Tuemme Startup-yritysten kasvua monipuolisten ja skaalautuvien palveluiden ja ratkaisuiden avulla. 

Vismalta saa kaikki taloushallintoon ja liiketoiminnan ohjaamiseen sekä raportointiin tarkoitetut ohjelmistoratkaisut ja palvelut saman katon alta. Kasvavan yrityksen on helppo lisätä tarvitsemiaan palveluita tarpeiden muuttuessa yhdeltä toimittajalta, kun voi varmistua eri toiminnallisuuksien yhteensopivuudesta myös tulevaisuudessa. Kerro yrityksesi kasvusuunnitelma asiantuntijallemme ja voit varmistua Visman palvelukokonaisuuden mukautuvan yrityksesi kasvun mukana.

Visma on edelläkävijä pilvipalveluina toimitettavissa yritysohjelmistoissa. Pilvipalveluiksi kehitettyjen ohjelmistojen käyttöliittymät ovat intuitiivisia käyttää, jonka vuoksi uusien työntekijöiden on ne helppo itsenäisesti omaksua ilman koulutustarpeita. Pilvipalveluina toimitettavien järjestelmien ylläpito on myös täysin vaivatonta, sillä käyttöön riittää vain nettiselain ja henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Toimittaja vastaa järjestelmän ylläpidosta, päivityksistä, varmuuskopioista ja tietoturvasta.

Pilvipalveluissa on pienet aloituskustannukset ja yrityksesi maksaa ainoastaan käytön mukaan. Niin palvelumaksujen kuin käyttäjämäärien osalta, pilvipalvelut skaalautuvat liiketoiminnan muutosten mukana. 

Tutustu ratkaisuihimme >>