Pienyritykset

Pienyritykset

Pienyrityksille on niukoista henkilöstöresursseista johtuen tärkeää päästä keskittymään siiheen liiketoimintaan, jonka vuoksi yritys on perustettu. Lakisääteiset taloushallinnon tehtäviin tai aikaavieviin paperitöihin ei välttämättä ole pienyrityksessä järkevää käyttää omaa aikaansa tai palkata lisää hallinnon työntekijöitä, kun vaihtoehtona on taloushallinnon ulkoistaminen tai rutiinitoimintojen automatisoiminen sähköisten järjestelmien avulla.

Visman avulla voit ulkoistaa koko yrityksesi taloushallinnon tai osia siitä ammattilaisille ja keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi. Toiminnanohjaukseen, toimintojen automatisointiin ja tehostamiseen Visma tarjoaa myös moderneja ja helppokäyttöisiä ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla tuottavuutta voidaan nostaa entisestään. Usein järkevin ratkaisukokonaisuus löytyy jostain näiden välimaastosta yhdessä oman tilitoimiston kanssa.

Yrittäjänä sinulle saattaa olla tärkeää saada hoidettua työasioita myös kotoa, matkalta tai kesämökiltä käsin, jolloin internet-palveluina toimitettavat pilvipohjaiset toiminnanohjaus- ja taloushallinnonjärjestelmät tekevät toiminnastasi mielekkäämpää ja tehokkaampaa. Kaiken lisäksi pilvipalvelut ovat käyttöön perustuvalta hinnoittelumalliltaan ja alhaisilta aloituskustannuksiltaan usein varsin edullisia pienyrityksille.

Tutustu ratkaisuihimme >>