Urakointiyritykselle

Tiedätkö mitä myyty urakkasi todellisuudessa maksaa? Oletko kartalla, mitä työmaalla todella tapahtuu? Onko laskutuksessasi monta manuaalista työvaihetta?

Kokonaisratkaisulla tehokkuutta urakoihin ja tuntitöihin

Urakointitoimialan yrityksille suunnattu laaja toiminnanohjauksen järjestelmäkokonaisuutemme on toteutettu toimialan erityispiirteet ja tarpeet huomioiden. Toimialan erikoissovellukset on yhdistetty talous-, materiaali- ja henkilöstöhallintaan. Järjestelmämme kilpailukyky ja menestys pohjautuvat pitkäaikaiseen urakointialan tuntemukseen sekä moderneihin selainpohjaisiin työkaluihin, jotka toimivat myös mobiililaitteilla.

Ratkaisumme palvelevat satoja yrityksiä sähkö- ja LVI-urakoinnissa, energiatoimialalla sekä rakennusalalla.

Ratkaisun pohjana toimialatuntemus – kolme syytä valita Visma

Visman ratkaisu urakointiyrityksille tuottaa asiakkaan perusprosessien taustalla täysin automatisoidusti kaiken liiketoiminnan johtamiseen tarvittavan tiedon halutussa muodossa, jolloin toimialan erityispiirteet tulevat otetuksi huomioon. Alla esittelemme kolme mielestämme urakoinnin alan keskeistä erityispiirrettä, joihin ratkaisukokonaisuutemme myös pureutuvat.

Inspiroivaa lukemista liiketoiminnan kehittämisen tueksi

Kun kaipaat insiproivaa ja oleellista tietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu Visma Suuntaan. Hae siis kuppi kahvia, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin ja perehdy mukavalla tavalla yrityksesi kehitysmahdollisuuksiin.

Siirry Visma Suuntaan