Urakointiyritykselle

Tiedätkö mitä myyty urakkasi todellisuudessa maksaa? Oletko kartalla, mitä työmaalla todella tapahtuu? Onko laskutuksessasi monta manuaalista työvaihetta?

Kokonaisratkaisulla tehokkuutta urakoihin ja tuntitöihin

Urakointitoimialan yrityksille suunnattu laaja toiminnanohjauksen järjestelmäkokonaisuutemme on toteutettu toimialan erityispiirteet ja tarpeet huomioiden. Toimialan erikoissovellukset on yhdistetty talous-, materiaali- ja henkilöstöhallintaan. Järjestelmämme kilpailukyky ja menestys pohjautuvat pitkäaikaiseen urakointialan tuntemukseen sekä moderneihin selainpohjaisiin työkaluihin, jotka toimivat myös mobiililaitteilla.

 

Ratkaisumme palvelevat satoja yrityksiä sähkö- ja LVI-urakoinnissa, energiatoimialalla sekä rakennusalalla.

 

Ratkaisun pohjana toimialatuntemus – kolme syytä valita Visma

Visman ratkaisu urakointiyrityksille tuottaa asiakkaan perusprosessien taustalla täysin automatisoidusti kaiken liiketoiminnan johtamiseen tarvittavan tiedon halutussa muodossa, jolloin toimialan erityispiirteet tulevat otetuksi huomioon. Alla esittelemme kolme mielestämme urakoinnin alan keskeistä erityispiirrettä, joihin ratkaisukokonaisuutemme myös pureutuvat.

1. Reaaliaikainen tieto käytettävissäsi

Kun urakan tiedot tulee tallennettua aina samaan järjestelmään, saadaan jokaisesta eri projektista kattava kuva, joka päivittyy töiden edetessä ja joka mahdollistaa kannattavuuden nostamisen.

Visman modernien työkalujen avulla työmaajohdolla on koko ajan reaaliaikainen ja kokonaisvaltainen näkymä kunkin projektin eri osa-alueisiin, kuten projektin etenemisen hallintaan, kustannusten seurantaan sekä resursseihin.

2. Yksinkertainen tiedon tuottaminen

Urakointiyritysten tehokkuudelle on tärkeää, että eri toiminnoista muodostuvaa tietoa pystytään hyödyntämään ja hallitsemaan selkeästi yhtenä kokonaisuutena, ilman tietojen tallentamista useaan kertaan.

Visman toimialaratkaisulla järjestelmään saadaan tallennettua kaikki hajallaan oleva tieto projektin vaiheistuksista, resursseista sekä myös dokumentit työmaapöytäkirjoista helposti – suoraan työmaalta käsin.

3. Ohjaa liiketoimintaasi tarpeen mukaan

Urakointiyrityksen tuottavuuden ja ketteryyden kannalta on elintärkeää, ettei ohjelmisto sido tiettyyn kiinteään liiketoiminnan ohjausmalliin, vaan yritys itse saa päättää mm. käyttämänsä parametrit ja raportointitavat.

Visman ratkaisulla tiedon koonti ja esittäminen ovat täysin asiakaskohtaisesti muokattavissa toimintaympäristön muutosten mukaan. Voit tuottaa yritys- ja roolikohtaisia poikkeamaraportteja ja dashboardeja päätöksenteon tueksi.

 

Inspiroivaa lukemista liiketoiminnan kehittämisen tueksi

Kun kaipaat insiproivaa ja oleellista tietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu Visma Suuntaan. Hae siis kuppi kahvia, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin ja perehdy mukavalla tavalla yrityksesi kehitysmahdollisuuksiin.

Siirry Visma Suuntaan

 

"Nyt sekä työnjohtajamme että asentajamme näkevät samat töitä koskevat tiedot reaaliaikaisesti. Urakoinnin järjestelmäratkaisuilla on Vismalla pitkä historia, mikä näkyy tuotteen ominaisuuksissa."

- Aro Systems Oy, tietohallintopäällikkö Pekka Sippola

 


Visma energia ERP toiminnanohjaus

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin toimiala-asiantuntijamme kertoo sinulle lisää urakoinnin kokonaisratkaisustamme.

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.