Tukku- ja erikoistavarakauppa

Syötätkö tilauksen kerralla järjestelmään asiakkaan luona? Pystytkö antamaan asiakkaalle reaaliaikaista tietoa varastosaldoista? Hoidatko myyntitilaukset suurimpien keskusliikkeiden kanssa sähköisesti?

Pidä toimitusketjun kaikkien prosessien langat käsissäsi

Tukku- ja erikoistavarakaupan yrityksessä koko toimitusketjun hallinta on tärkeässä roolissa liiketoiminnan tehokkuuden ja onnistumisen kannalta. Työvälineiden tulee olla luotettavia, joustavia ja tukkuliiketoimintaan mukautuvia. Visman laaja ERP-kokonaisuus on toteutettu nämä tarpeet huomioiden. Järjestelmämme kilpailukyky ja menestys pohjautuvat pitkäaikaiseen toimialan tuntemukseen sekä langattomiin työkaluihin, jotka selainpohjaisina toimivat myös mobiililaitteilla.

 

Kolme syytä valita Visman ratkaisu

Visman tukku- ja erikoistavarakaupan yrityksille suunnatun ERP-kokonaisuuden avulla parannat toimintasi toiminnallista ja kustannustehokkuutta. Alla esittelemme kolme mielestämme keskeistä toimialan toimintoa ja piirrettä, joiden hallintaan järjestelmäkokonaisuutemme tarjoaa liiketoimintaasi tukevat työkalut.

1. Kustannustehokas tilaus-toimitusketju

Kun materiaali- ja palveluvirtoja voidaan hallita sähköisesti ja automatisoidusti manuaalisen sijaan, kustannustehokkuus paranee. Asiakkaille voidaan tarjota laadukkaampaa palvelua, kun läpinäkyvyys toimitusketjussa on hyvä.

Visman tukkukaupan ratkaisuilla pidät huolen, että tieto liikkuu yrityksesi sisällä automaattisesti ja vaivattomasti aina tilauksista lähtien ja toimitukset saapuvat asiakkaalle asti ajallaan.

tukkukaupan ERP-ratkaisu

2. Vaivaton prosessien seuranta ja valvonta

Läpinäkyvyys yrityksen asiakas- ja toimittajaprosesseihin sekä sisäiseen valvontaan on avain tukkuyrityksen menestykseen. Seuraamalla prosessien kehitystä voidaan varmistua niiden tehokkuudesta.

Visman järjestelmillä prosessien seuranta sujuu vaivattomasti. Tietoa kokoavat raporttitaulukot sekä toimialalle suunnitellut visuaaliset dashboardit tekevät valvonnasta helppoa ja mielekästä.

3. Reaaliaikainen tieto käytettävissäsi

On tärkeää, että järjestelmään tallennettu tieto mm. asiakkaista ja tuotteista on ajantasaisesti sitä tarvitsevien käytössä. Kun tieto löytyy yhdestä järjestelmästä, sitä ei tarvitse etsiä ja yhdistellä erikseen.

Visman modernien työkalujen avulla tiedot niin tuotteista, saldoista, asiakkaista kuin tilauksistakin ovat jatkuvasti ajan tasalla. Lisäksi tieto on kaikkien sitä tarvitsevien käytössä kaikilla päätelaitteilla.

Ohjelmistoratkaisumme palvelevat tälläkin hetkellä yli 2000 yritystä tukkukaupan sektorilla maahantuojista agentuureihin, pienimmistä Suomen tunnetuimpiin konserneihin.

"Kaiken kaikkiaan annamme kiitettävän arvosanan uudelle ohjelmistollemme ja sen tuomille hyödyille liiketoiminnassamme. On ilo huomata, että järjestelmävalintamme oli oikea ja lopputulos onnistunut"

- Maggi Kuusisto, Rohdos-Ala

Lataa maksuton opas

Oppaamme "Tehokas toiminnanohjaus tukku- ja erikoistavarakaupan yrityksissä" kertoo, miten tukkuyritys voi saavuttaa kilpailukykyä kannattavuuden, asiakkaiden ja ydintoimintojen hallinnan kautta.

Opas käsittelee mm. seuraavia aiheita:

  • Toiminnanohjauksen erityispiirteet tukku- ja erikoistavarakaupan yrityksissä
  • Mistä tunnistaa huonosti toimivan toiminnanohjauksen
  • Tehokkaan toiminnanohjauksen kulmakivet
  • Mitä tukku- ja erikoistavarakaupan yrityksen pitää huomioida ERP-järjestelmää hankkiessaan?

Lataa opas

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin toimiala-asiantuntijamme kertoo sinulle lisää tukku- ja erikoistavarakaupan kokonaisratkaisustamme.

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.