Tukku- ja erikoistavarakauppa

Toiminnanohjausjärjestelmät tukku- ja erikoistavarakaupan tarpeisiin

Tehoa toiminnanohjaukseen tukkuliiketoimintaan mukautuvilla ohjelmistoilla

Tukku- ja erikoistavarakaupan yrityksessä koko toimitusketjun hallinta on tärkeässä roolissa liiketoiminnan tehokkuuden ja onnistumisen kannalta. Työvälineiden tulee olla luotettavia, joustavia ja tukkuliiketoimintaan mukautuvia. Visma tarjoaa useampia eri vaihtoehtoja, jotka huomioivat nämä toimialan erityistarpeet. Järjestelmiemme kilpailukyky ja menestys pohjautuvat pitkäaikaiseen toimialan tuntemukseen sekä langattomiin työkaluihin, jotka selainpohjaisina toimivat myös mobiililaitteilla.

"Kaiken kaikkiaan annamme kiitettävän arvosanan uudelle ohjelmistollemme ja sen tuomille hyödyille liiketoiminnassamme. On ilo huomata, että järjestelmävalintamme oli oikea ja lopputulos onnistunut"

- Maggi Kuusisto, Rohdos-Ala

Kolme syytä valita Visman ratkaisu

Visman tukku- ja erikoistavarakaupan yrityksille suunnatun ERP-kokonaisuuden avulla parannat toimintasi toiminnallista ja kustannustehokkuutta.

 1.

Visman tukkukaupan ratkaisuilla pidät huolen, että tieto liikkuu yrityksesi sisällä automaattisesti ja vaivattomasti aina tilauksista lähtien ja toimitukset saapuvat asiakkaalle asti ajallaan.

2.

Visman järjestelmillä prosessien seuranta sujuu vaivattomasti. Tietoa kokoavat raporttitaulukot sekä toimialalle suunnitellut visuaaliset dashboardit tekevät valvonnasta helppoa ja mielekästä.

3.

Visman modernien työkalujen avulla tiedot niin tuotteista, saldoista, asiakkaista kuin tilauksistakin ovat jatkuvasti ajan tasalla. Lisäksi tieto on kaikkien sitä tarvitsevien käytössä kaikilla päätelaitteilla.

Visman ERP-järjestelmät tukku- ja erikoistavarakaupoille

Visma.net

  • Moderni pilvipalvelu
  • Yrityksen avainluvut reaaliaikaisesti saatavilla
  • Nykyaikaiset integraatiot toimialaratkaisuihin
  • Edistyksellinen ja automatisoitu materiaali- ja taloushallinto
  • Erinomainen myös yrityksille, joilla on esim. Pohjoismaisia sivukonttoreita

Tutustu ohjelmistoon

Visma Nova

  • Tuhansien suomalaisten yritysten käytössä: "helppokäyttöinen, varma, looginen ja monipuolinen"
  • Talous- ja materiaalihallinto, HR, tuotannon- ja työnohjaus
  • Tehokkaat vakioprosessit (ROI)
  • Avaimet käteen -käyttöönotto
  • Paljon kiitelty asiakastuki

Tutustu ohjelmistoon

Ohjelmistoratkaisumme palvelevat tälläkin hetkellä yli 2000 yritystä tukkukaupan sektorilla maahantuojista agentuureihin, pienimmistä Suomen tunnetuimpiin konserneihin.

Tehokas toiminnanohjaus tukku- ja erikoistavarakaupan yrityksissä

Tukku- ja erikoistavarakauppojen liiketoimintaa leimaa monimuotoisuus, sillä osto- ja myyntitoimintojen lisäksi yritys voi harjoittaa kokoonpanoa tai tarjota erilaisia palvelutöitä. Lue, miten tukkuyritys voi toiminnanohjausjärjestelmän avulla hallita kannattavuuttaan, asiakkaitaan sekä ydintoimintojaan ja siten saavuttaa kilpailukykyä.

Lue opas

ERP-järjestelmän vaihtajan opas

Mitkä merkit kertovat että on aika vaihtaa toiminnanohjausjärjestelmää? Haluamme auttaa yritystäsi ottamaan ensimmäiset askeleet ERP-projektissa ja tutustuttaa hankintaprosessin eri vaiheisiin. Oppaassa käydään läpi ERP-järjestelmän vaihtoprosessi aina projektiin valmistautumisesta onnistuneeseen käyttöönottoon asti. 

Lataa opas

Toimitusjohtajan tietopaketti ERP-projektista

Mitkä ovat toimitusjohtajan tärkeimmät tehtävät ennen ERP-projektin käynnistämistä ja sen aikana? Lue oppaastamme vinkit, miten toimitusjohtaja voi varmistaa onnistuneen ERP-projektin.

Lue opas