Terveydenhuoltoalan taloushallinnon toimialaratkaisu

Toimialalle erikoistunut asiantuntijatiimimme on keskittynyt tuottamaan terveydenhuoltoalan yhtiöille räätälöityjä taloushallinnon palveluita.
 

Tehoa taloushallinnon prosesseihin

Visma Healthcare on suunniteltu erityisesti vaativien hallinnon ja laskennan prosessien tehostamiseen ja se on kehitetty vastaamaan terveydenhoitoalan liiketoiminnan erityispiirteitä. Ratkaisun tehokkuus perustuu tapaamme yhdistää taloushallinnon toiminnanohjauksen palvelut ja terveydenhuoltoalan tekniset ratkaisut, potilastieto- ja hälytysjärjestelmät, toimivaksi kokonaisuudeksi.

Kun toimimme Healthcare-palvelumallin mukaisesti, liiketoimintaanne ohjaa toiminnanohjausjärjestelmä, jolla tuotamme yrityksenne sisäisen ja ulkoisen laskennan palvelut sekä raportoinnin yhtenä kokonaisuutena. Toiminnanohjauksen yhdistäminen osaksi talousprosessia antaa hyvät työkalut päätöksenteon tueksi ja sisäisen laskennan laatu paranee.

Lue asiakasreferenssi: Esperi Care ja Visma Services jo vuosia taloushallinnon kumppaneina

Kaikki tiedot kootusti

Testatut ja käytännössä toimivat integraatiot yhdistävät terveydenhuoltoalan järjestelmät ja toiminnanohjauksen. Integraatiot sekä yleisimpiin potilastieto- että hälytysjärjestelmiin automatisoivat toimintoja ja lisäävät tehokkuutta. Kertaalleen järjestelmään syötetty tieto on kaikkien osa-alueiden käytössä reaaliaikaisesti.

Kaikki merkittävät tiedot löytyvät kootusti yhdestä paikasta ja arkaluontoisetkin tiedot ovat turvassa toiminnanohjausjärjestelmässä.

Terveydenhuoltoalan taloushallinnon toimialaratkaisussa kaikki tiedot kootusti

Terveydenhuoltoalan taloushallinnon toimialaratkaisu auttaa kohdentamaan maksutapahtumat oikein

Maksutapahtumat kohdistuvat oikein

Terveydenhuoltoalan maksujen monimutkaisuus ja suurten maksutapahtumamassojen käsittely on yksi keskeisistä haasteista, jonka ratkaisemme. Maksuliikenteen automatiikka nopeuttaa ja helpottaa asiakkaasi maksutapahtumien kohdistamista ja ne kohdistuvat heti oikein.

Riippumatta laskun maksajasta tai maksajien määräistä, laskujen jakamisesta tai maksutavasta, olet ajan tasalla tilanteesta.

Raportointi reaaliaikaisesti

Toimiala ja toimintaympäristö muuttuvat nopeasti. Kehitämme palvelua jatkuvasti terveydenhoitoalan erityistarpeiden mukaisesti. Tehokkaat järjestelmät yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme kanssa muodostavat toimivan kokonaisratkaisun niin talouden hallintaan kuin reaaliaikaiseen johdon raportointiinkin.

 


Terveydenhuoltoalan taloushallinnon raportointi


Asiakkaamme kokemuksia

Esperi Care - Visma Healthcare vertikaalin asiakasreferenssi"Visma on erinomainen ulkoistamispartneri, joka on kyennyt venymään Esperin kasvun myötä ja pystynyt hoitamaan yhtiömme taloushallinnon lisääntyneet tarpeet. 

Visman tarjoama ERP-järjestelmä, ostolaskujen kierrätys, maksuliikenne, palkanlaskenta, hallinnon raportointi sekä IFRS-tilinpäätökset tuotetaan sähköisesti, tehokkaasti ja luotettavasti."  Lue hoiva- ja terveyspalvelualan yrityksen koko asiakastarina ›

Antti Eestilä, talousjohtaja,
Esperi Care Oy

 

Kiinnostuitko?

Täytä oheinen yhteydenottolomake ja voit samalla halutessasi varata Visma Healthcare -ratkaisun esittelyn itsellesi sopivaan aikaan. Järjestämme säännöllisesti etäesittelyjä. 


Voit myös olla suoraan yhteydessä asiantuntijaamme:

Ravintola-alan taloushallinnon toimialaratkaisu yhteyshenkilö - Visma Services Sales Manager

 

Hannu Ohtonen, Sales Manager
Puh. 010 756 4123 hannu.ohtonen(a)visma.com
Visma Services Oy 

 

 

 

 

 

 

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Visma voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Jätä yhteydenottopyyntö