Ratkaisumme tilitoimistoille
Enemmän tehokkuutta toiminnallisesti ja taloudellisesti

Ratkaisumme tilitoimistoille

Onko rutiineissasi vielä tehostamisen varaa? Mahdollistavatko eri käyttöjärjestelmät sujuvan työnkulun? Mahdollistavatko liitäntäpinnat tehokkaan ja sujuvan yhteistyön asiakkaan kanssa?

Tilitoimistoille tarjoamiemme ratkaisuiden lähtökohtia ovat tallennuksen tehokkuus, joustava ja monipuolinen raportointi sekä tilitoimiston ja sen asiakkaiden sujuva yhteistyö. Valmiit liitäntäpinnat mahdollistavat tietojen siirron järjestelmästä toiseen sekä sähköisen raportoinnin niin asiakkaille kuin viranomaisillekin.

Yhteistyö asiakkaiden kanssa takaa oikeansuuntaisen kehityksen

Meille asiakkaat ovat yhteistyökumppaneita. Panostuksemme yhteistyöhön takaa tulevaisuudessakin ohjelman kehityksen oikeaan suuntaan. Asiakkaamme tietävät parhaiten, millainen ohjelmistoratkaisun tulee olla.

Kun rutiinityöt vievät vähemmän aikaa, voit panostaa palvelujen laatuun ja laajuuteen. Sovelluspalvelun (ASP) tai selainpohjaisen pilvipalvelumme avulla voit tarjota asiakkaillesi valmiin ratkaisun talous- ja materiaalihallinnon sähköiseen liiketoimintaan.

  • Enemmän tehokkuutta toiminnallisesti ja taloudellisesti 
    Toimintojen sähköistäminen poistaa rutiinitehtäviä ja tehostaa toimintaa. Vapautuvat resurssit voit kohdistaa tuottavaan tekemiseen ja palveluiden laajentamiseen.
  • Kasva tuottavasti
    Voit olla sähköisien ratkaisujen edelläkävijä kanssamme. Halutessasi voit hoitaa asiakkaittesi tilinpäätöksen toimistolta käsin ja säästää kaikkien osapuolien resursseja
  • Ole ajan tasalla ja vakuuta asiakkaat
    Nopeasti saatavilla olevan, reaaliaikaisen tiedon ja monipuolisten asiakasraporttien avulla säästät omia resursseja ja vakuutat asiakkaat ammattimaisemmalla palvelukokemuksella.

Ratkaisumme tilitoimistoille

Visma Fivaldi

Visma Fivaldin tarjoaa tilitoimistoille nykyaikaisen työkalun taloushallinnon hoitamiseen. Visma Fivaldin pitkälle automatisoitu toiminnallisuus ja kiinteä kustannusrakenne tarjoavat aidon mahdollisuuden tehokkaaseen palvelutuotantoon ja parempaan kannattavuuteen yrityskohtaisella palveluratkaisulla.

Lue lisää Visma Fivaldi tilitoimistoratkaisusta

Visma Netvisor

Visma Netvisor on kokonaisratkaisu erikokoisten tilitoimistojen ja heidän asiakkaidensa toiminnanohjauksen sekä talous- ja palkkahallinnon sähköiseen hallintaan.

Ratkaisu yhdistää asiakkaan ja tilitoimiston käyttäjät saman reaaliaikaisen taloustiedon ääreen – ajasta ja paikasta riippumatta. Näin yhteistyössä voidaan keskittyä asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen tiedon pyytämisen, etsimisen ja lähettämisen sijaan.

Lue lisää Visma Netvisor tilitoimistoratkaisusta