Ratkaisut tilitoimistoille

Tutustu tilitoimiston nykyaikaisiin ratkaisuihin tai pyydä asiantuntijan yhteydenottoa

Ota yhteyttä

Ota käyttöön tilitoimiston tehokkaat työkalut ja kasva kanssamme

Onko rutiineissasi vielä tehostamisen varaa? Mahdollistavatko käyttämäsi järjestelmät sujuvan työnkulun ja joustavan yhteistyön asiakkaan kanssa?

Tilitoimistoille tarjoamiemme ratkaisuiden lähtökohtia ovat massatoiminnot ja automaatiot, joustava ja monipuolinen raportointi sekä tilitoimiston ja sen asiakkaiden sujuva yhteistyö. Kattavat kokonaisjärjestelmät mahdollistavat tietojen kertakirjauksen ilman erillisiä siirtoja sekä sähköisen raportoinnin niin asiakkaille kuin viranomaisillekin.

Et ole meille vain asiakas, vaan myös kumppani

Tilitoimistoasiakkaat ovat Vismalle myös tärkeitä yhteistyökumppaneita. Panostuksemme yhteistyöhön takaa tulevaisuudessakin ohjelmistojen kehityksen oikeaan suuntaan. Asiakkaamme tietävät parhaiten, millainen ohjelmistoratkaisun tulee olla.

Enemmän tehokkuutta toiminnallisesti ja taloudellisesti 

Kun rutiinityöt vievät vähemmän aikaa, voit panostaa palvelujen laatuun ja laajuuteen- Toimintojen sähköistäminen poistaa rutiinitehtäviä ja tehostaa toimintaa. 

Kasva tuottavasti

Voit olla sähköisien ratkaisujen edelläkävijä kanssamme. Vapautuvat resurssit voit kohdistaa tuottavaan tekemiseen ja palveluiden laajentamiseen.

Ole ajan tasalla ja vakuuta asiakkaat 

Nopeasti saatavilla olevan, reaaliaikaisen tiedon ja monipuolisten asiakasraporttien avulla säästät omia resursseja ja vakuutat asiakkaat ammattimaisemmalla palvelukokemuksella.

Visma Fivaldi

Sähköinen taloushallinnon kokonaisjärjestelmä sisältää kaikki tilitoimiston ja asiakkaan tarvitsemat sovellukset. Visma Fivaldi -pilvipalvelulla teet työstäsi sujuvampaa automatisoimalla rutiinit ja vapautat samalla aikaa arvokkaaseen asiakastyöhön. Tarjoamalla Visma Fivaldin sähköisiä taloushallinnon ratkaisuja asiakkaillesi osana tilitoimistopalveluitasi, saat mahdollisuuden uuteen ansaintamalliin, sitoutat asiakkaat ja voit tarjota vaivatonta palvelua yhden luukun periaatteella. Vasta uudistunut tilitoimiston kumppaniohjelma Visma Virta tuo vauhtia liiketoimintaan! 

Tutustu kokonaisratkaisuun