Teollisuusyritys

Valmistuvatko tuotteesi ajallaan ja saatko ne toimitettua ajoissa asiakkaille? Onko varastosi arvo hallinnassa? Miten hoidat resurssisuunnittelun?

Tehokas kokonaisratkaisu teollisuuden haastavaan liiketoimintaympäristöön

Teollisuusyrityksen liiketoimintaympäristö koostuu monista toimijoista. Liiketoimintaprosessien laajuuden lisäksi toiminnalle ovat ominaisia jatkuvat ja nopeat muutokset. Haasteellisissa olosuhteissa toimimiseen ja menestymiseen tarvitaan kumppani, jonka avulla liiketoimintaympäristön hallitseminen on mahdollista. Yhdistämällä toimialan erityispiirteet huomioiva ERP-järjestelmä ja modernit työkalut, kuten tehtaan seinälle asetetut reaaliaikaiset ohjausruudut, taataan toiminnan tehokkuus.

 

Kumppanuus yli 1000 teollisuusasiakkaan kanssa ja 30 vuoden kokemus ovat luoneet Vismalle ylivoimaisen teollisuustoimialan osaamisen.

 

Kolme syytä valita Visman toimialaratkaisu

Ratkaisumme ja palvelumme tekevät mahdolliseksi yrityksen toiminnan ohjaamisen alati muuttuvalla alalla. Avullamme yrityksen prosessit tehostuvat ja toiminnan tuottavuus kasvaa. Alla esittelemme kolme mielestämme keskeistä teollisuuden toimintoa ja piirrettä, joiden hallintaan järjestelmäkokonaisuutemme tarjoaa liiketoimintaasi tukevat työkalut.

1. Varasto hallintaan ja läpinäkyvyys organisaatioon

Varaston arvo ja hallittavuus ovat keskeisessä osassa, kun punnitaan teollisuusyrityksen toimintaa. Tehokkaalla toiminnanohjauksella varaston arvo pysyy hallinnassa toimitusvarmuuden kärsimättä.

Visman järjestelmällä huolehdit materiaalin riittävyydestä, jolloin asiakkaat saavat toimitukset ajallaan. Modernien työkalujen avulla saadaan myös esimerkiksi reaaliaikainen näkymä tilauksista nähtäville varastoon ohjausruudulle.

Teollisuus ERP Visma

2. Toimitusvarmuutta kuljetusten optimoinnilla

Hyvin optimoidut kuljetukset pitävät teollisuusyrityksen kustannukset kurissa. Kun lähetys varastosta ja kuljetusten suunnittelu tehdään yhdellä työkalulla, toimitusvarmuus paranee, joka taas parantaa asiakastyytyväisyyttä.

Visman teollisuuden toiminnanohjauksen ratkaisulla lähetys varastosta ja kuljetusten suunnittelu voidaan tehdä yhdellä työkalulla. Tuplakirjauksia ei tarvita, jolloin tehokkuus paranee.

3. Resursoi lisätyövoima tehokkaasti

Teollisuusyrityksen toiminnassa kysynnän kausivaihtelu vaikuttaa toimintaan huomattavasti. Kun kysyntä vaihtelee, resurssien ja työn uudelleen ajoitus on tärkeää kustannusten vähentämiseksi ja työn tehostamiseksi.

Visman ratkaisulla tasaat tuotantoresurssien kuormituksen ja ajoitat työt uudelleen aina, kun tarve vaatii. Päätöksenteon tukena ovat myös dashboardit, visuaaliset näkymät, joista näet heti jos esimerkiksi tuotanto ei onnistu.

 

Inspiroivaa lukemista liiketoiminnan johtamisen tueksi

Kun kaipaat insiproivaa ja oleellista tietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu Visma Suuntaan. Hae siis kuppi kahvia, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin ja perehdy mukavalla tavalla yrityksesi kehitysmahdollisuuksiin.

Siirry Visma Suuntaan

 

Teollisuus kumppani ERP

"Visma L7 -toiminnanohjausjärjestelmä on toiminnaltaan looginen ja helppokäyttöinen. Mielestäni se sopii hyvin tuotannolliselle yritykselle sekä moniyritys-toimintaan. Se on varmasti hyvä ja helppokäyttöinen järjestelmä myös muillekin toimialoille."

- Hallintojohtaja Sari Valonen, Biolan Oy

 


Visma toiminnanohjaus ERP teollisuus

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin toimiala-asiantuntijamme kertoo sinulle lisää teollisuuden kokonaisratkaisustamme.

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.