Taloushallinnon kokonaisratkaisu kiinteistösijoittajille ja -rahastoille

Ratkaisut moniin kiinteistötoimialan taloushallinnon solmukohtiin.
 

Asiakkaamme kertomaa - Case Logicor Oy

Logicor Oy on Suomen suurin ja voimakkaasti kasvava logistiikka- ja tuotantokiinteistöjen omistamiseen, vuokraamiseen ja kehittämiseen erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. 

Halusimme kuulla asiakkaamme kertomana, miten Visma RealEstate vastaa toimialan haasteisiin. Haastattelimme Logicorin talousjohtaja Robert Hernbergiä.

Certeumin talousjohtaja

Talousjohtaja Robert Hernberg, Logicor Oy

Keskitä aikasi kiinteistöjen kehittämiseen ja tuottojen maksimointiin 

Kiinteistöalan toimialaratkaisu Visma Real Estate on kehitetty vastaamaan kiinteistösijoittajien ja -rahastojen talouden sekä hallinnon tarpeisiin ja automatisoimaan toimialan hallinnon prosesseja. Ulkoistamalla taloushallinnon asiantuntijoillemme, voit keskittää aikasi kiinteistöjen kehittämiseen ja tuottojen maksimointiin. Takaamme, että taloutenne ja hallintonne toimivat tehokkaasti ja luotettavasti.

Talouden ja hallinnon eri osa-alueiden tai kokonaisten prosessien ulkoistaminen on turvallinen ja tehokas tapa kehittää kiinteistöalan talousohjausta. Voit ulkoistaa meille taloushallinnon prosessit kokonaisuudessaan tai osittain - ja pääset hyötymään asiantuntijuudestamme. Tuotamme taloushallinnon asiantuntijapalvelut ja toiminnanohjauksen yhtenä kokonaisuutena sijoitustoimintanne laajuudesta riippumatta.

Konkreettisia kehitysehdotuksia - varmaa palvelua

Ymmärryksemme kiinteistöistä sijoituskohteina perustuu pitkäaikaiseen kokemukseemme alan liiketoiminnasta. Saatte konkreettisia kehitysehdotuksia talouden ja hallinnon prosesseihinne. Palvelumme laadusta vastaa kokenut asiantuntijayksikkö, joka on erikoistunut tuottamaan taloushallinnon palveluita kiinteistösijoittajille ja -rahastoille. Tunnemme kiinteistöalan laskennan erityispiirteet kuten:

  • rakennuttamisen ja peruskorjauksen 
  • tilaajavastuulain
  • kiinteistöjen vuokrauksen ja luovutuksen arvonlisäverotuksen
  • vuokrat ja vastikkeet
  • transaktiot sekä rahoituksen

Tehokasta kiinteistöomaisuuden raportointia

Tehokkaat prosessit yhdessä asiantuntijoidemme kanssa muodostavat toimivan kokonaisratkaisun yrityksesi talouden hallintaan ja raportointiin. Raportointipalvelumme kattavat ulkoisen ja sisäisen laskennan lisäksi asiakaskohtaisen raportoinnin tarpeet. Tiimeillämme on vankka osaaminen tulos- ja taseraportoinnin lisäksi kiinteistöalan konsernitilinpäätöksestä ja IFRS asioista.

Saat kauttamme myös pilvipalveluna toimivan helppokäyttöisen työkalun salkunhallinnasta kiinteistön avaintunnuslukujen raportointiin ja edistämään kiinteistöjohtamisen tehokkuutta. Kiinteistöomaisuuden ja -varainhoidon raportointiratkaisu Assetti kokoaa kaikki tietovirrat yhteen sovellukseen visuaalisesti havainnolliseen muotoon.

Tuotamme oleellista informaatiota päätöksenteon tueksi ja asiakkaanamme voit keskittää aikasi kiinteistöjen kehittämiseen ja tuottojen maksimointiin. Toimitamme järjestelmän palveluna ja konsultoimme prosessissa aina käyttöönotosta integraatioihin ja käyttökoulutukseen asti.

Integroitu kokonaisuus

Testatut ja käytännössä toimivat integraatiot yhdistävät kiinteistöjohtamisen järjestelmät ja toiminnanohjauksen. Integraatiot automatisoivat toimintoja ja lisäävät tehokkuutta. Kertaalleen järjestelmään syötetty tieto on kaikkien osa-alueiden käytössä. Pienemmissä kokonaisuuksissa hoidamme koko taloushallinnon yhdessä järjestelmässä.

Taloushallinnon toimialaratkaisu kiinteistöhallintaan integroidusti

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja tutustu ratkaisuun asiantuntijan opastuksella. Täytä oheinen yhteydenottolomake ja varaa Visma Real Estate-ratkaisun esittely. 

Voit myös olla suoraan yhteydessä asiantuntijaamme:

Kiinteistösijoittajille- ja rahastoille taloushallinnon toimialaratkaisu - yhteyshenkilö Visma Services

 

 

Sari Lindén, Director +358 10 756 4686
sari.linden(a)visma.com
Visma Services Oy

 

 

 

 

 

 

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Visma voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Jätä yhteydenottopyyntö