Ratkaisumme toimialoille

Ratkaisumme toimialoille

Toimialakohtaiset ohjelmisto- ja palveluratkaisut sekä erityisosaaminen ovat olennainen osa palveluamme.

Alla olemme listanneet osan Visman toimialaratkaisuista. Lue lisää linkkien takaa tai ota meihin suoraan yhteyttä, niin kerromme, kuinka voimme auttaa juuri sinun yritystäsi tehostamaan toimintaansa.

Energiayhtiöt

Toimialajärjestelmämme on suunniteltu energiayhtiötoiminnan erityispiirteet huomioiden ja yhdistetty muuhun talous-, materiaali-, henkilöstö- ja projektinhallintaan. Energia-alan järjestelmämme kilpailukyky ja menestys perustuvat pitkäaikaiseen toimialan tuntemukseen sekä uusiin langattomiin ja selainpohjaisiin ratkaisuihimme. Kustannustehokkuuden saavuttaminen ja kokonaisnäkemyksen antaminen ovat avainsanoja ohjelmistoissamme.

Lue lisää ratkaisuistamme energiayhtiöille

Kiinteistöhallinta

Kiinteistöhallinnan ammattilaisena tarvitset toimivat työkalut päivittäisten asioiden tehokkaaseen ja tulokselliseen hoitamiseen. Vahvuuksiamme ovat toimialan syvällinen tuntemus sekä sen erityispiirteiden mukaan tuotetut ohjelmistoratkaisut. Asiakkaitamme ovat mm. isännöintitoimistot, kiinteistönhuoltoyritykset, aluehuoltoyhtiöt, vuokrataloyhtiöt ja opiskelija-asuntoja hallinnoivat yhtiöt.

Lue lisää ratkaisuistamme kiinteistöhallinnalle

Tekninen tukkukauppa

Tuloksekkaassa tukkuliiketoiminnassa tarvitset työvälineet, jotka ovat luotettavia, joustavia ja tukkuliiketoimintaan mukautuvia. Tarjoamme tukku- ja erikoistavarakaupan toimialalle kattavan toiminnanohjauksen kokonaisjärjestelmän, jolla koko logistiikkaketjun toiminnot pysyvät hallinnassa. Järjestelmämme kilpailukyky ja menestys perustuu pitkäaikaiseen toimialatuntemukseemme sekä uusiin langattomiin ja selainpohjaisiin ratkaisuihimme.

Lue lisää ratkaisuistamme tekniseen tukkukauppaan

Teollisuus

30 vuoden kokemus ja yli 1000 teollisuusasiakkaan kumppanuus ovat luoneet Vismalle ylivoimaisen teollisuustoimialan osaamisen. Asiakkaanamme yrityksesi saa jatkuvaa taustatukea, mikä varmistaa liiketoimintasi sujuvuuden.

Lue lisää ratkaisuistamme teollisuuteen

Tilitoimistot

Tilitoimistoille tarjoamiemme ratkaisuiden lähtökohtia ovat tallennuksen tehokkuus, joustava ja monipuolinen raportointi sekä tilitoimiston ja sen asiakkaiden sujuva yhteistyö. Valmiit liitäntäpinnat mahdollistavat tietojen siirron järjestelmästä toiseen sekä sähköisen raportoinnin niin asiakkaille kuin viranomaisillekin.

Lue lisää ratkaisuistamme tilitoimistoille

Urakointi

Ratkaisumme palvelevat tälläkin hetkellä satoja urakointi- ja rakennusalan yrityksiä. Asiakkainamme on yrityksiä sähkö- ja LVI-urakoinnista, rakennusalalta, erikoisurakoitsijoita, verkonrakentamiseen erikoistuneita toimijoita sekä teollisuuden palveluorganisaatioita.

Lue lisää ratkaisuistamme urakointiin