Järkevää kiinteistöhallintaa

Tavoittaako viestintä sidosryhmäsi helposti? Kuluuko taloushallinnon rutiineihin liikaa työaikaa? Onko sinulla välineet kiinteistöjen suunnitelmalliseen kehittämiseen?

Kiinteistöhallinnan toiminnanohjaus

Kiinteistöhallinnan ja isännöinnin ammattilaisena tarvitset toimivat työkalut päivittäisten asioiden tehokkaaseen ja tulokselliseen hoitamiseen sekä toimivaan viestintään ja asiakaspalveluun. Vahvuuksiamme ovat asiantuntijoidemme syvällinen toimialatuntemus sekä toimialan erityispiirteiden mukaan tuotetut ohjelmistoratkaisut.

Kiinteistöhallinnan kokonaisjärjestelmämme on paras toiminnanohjauksen sinulle

  • Isännöintiyritys
  • Kiinteistöhuoltoyritys
  • Aluehuoltoyhtiö
  • Vuokrataloyhtiö
  • Opiskelija-asuntoja hallinnoiva yhtiö

Kolme syytä valita Visman ratkaisu

Alla esittelemme kolme mielestämme keskeistä toimialan osa-aluetta, joiden hallintaan kokonaisjärjestelmämme tarjoaa liiketoimintaasi tukevat ja menestyksesi takaavat työkalut.

1. Työkalu suunnitelmalliseen johtamiseen

Kun kiinteistöä halutaan kehittää kokonaisvaltaisesti, vaaditaan taustalle ajantasaista ja luotettavaa tietoa. Kiinteistöjohtamisessa saavutetaan tehokkuutta, kun tietoa voidaan käsitellä yhdessä kokonaisjärjestelmässä.

Visman kiinteistöhallinnan ja isännöinnin kokonais-
järjestelmällä tiedot taloyhtiöstä voidaan keskittää yhteen paikkaan. Suunnitelmallista kiinteistönpitoa tukee, kun kaikki sidosryhmät saadaan saman ajantasaisen tiedon ääreen yhteisessä järjestelmässä.

2. Nosta asiakaspalvelu toiminnan keskiöön

Asiakaspalvelu ja viestintä ovat tärkeässä roolissa kiinteistöhallinnan yrityksen arjessa. Kun asiakaspalvelu ja asukasviestintä saadaan yhteen kanavaan, pysyvät kaikki sidosryhmät perillä nykytilasta ja tulevista hankkeista.

Visman tarjoamilla sähköisillä työkaluilla kiinteistön viestinnästä saadaan näkyvää ja ajantasaista vaivattomasti. Esimerkiksi sähköinen palveluportaali mahdollistaa taloyhtiön hallituksen omatoimisen asukastiedottamisen.

3. Tehokkuutta taloushallinnon rutiineihin

Tehokkaan ja toimivan kiinteistöhallinnan pohjana on toimiva taloushallinto. Kun aikaa ei kulu rutiinien hoitamiseen, jää sitä enemmän tärkeimpään – asiakaspalveluun ja kiinteistön pitkäjänteiseen kehittämiseen.

Visman ratkaisu tarjoaa sinulle huolettoman ja helpon tavan hoitaa taloushallinto ja hallinnollinen isännöinti. Automaation ja massakäsittelyjen avulla rutiinit hoituvat tehokkaasti samalla kertaa monelle yhtiölle.

Visma Fivaldi - kokonaisjärjestelmä kiinteistöhallintaan

Visma Fivaldissa tekninen ja hallinnollinen isännöinti, kiinteistöjohtaminen, asiakaspalvelu sekä taloushallinto toimivat kaikki samassa järjestelmässä. Kaikkea reaaliaikaisessa kiinteistöhallinnassa tarvittavaa ja jaettavaa tietoa voidaan hallitaan keskitetysti.

Lue lisää Visma Fivaldista kiinteistöhallintaan »

Katso oppaamme isännöintiyritykselle

Nykyaikaiset tietojärjestelmät helpottavat isännöintiyritysten toimintaa ja parantavat asiakastyytyväisyyttä monella tavalla. Oppaamme auttavat tehostamaan yrityksesi liiketoimintaa.

6 vinkkiä nykyaikaiseen isännöintiin »

Miten isännöintiyritys voi kehittää liiketoimintaansa »

Tee viestinnästä vahvuus - opas taloyhtiön viestinnän kehittämiseksi »

ERP-possu-opas

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin toimiala-asiantuntijamme kertoo sinulle lisää kiinteistöhallinnan kokonaisratkaisustamme.

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tässä kuvatulla tavalla ja että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta.