Ohjelmistot ja palvelut julkishallinnolle

Visma tarjoaa monipuoliset ratkaisut valtionhallinnolle, kunta- ja sotesektorille

Julkishallinnon ohjelmistot ja palvelut joustavasti ja asiantuntevasti

Meillä on yhteensä vuosikymmenien kokemus julkisen sektorin palvelujen ja ohjelmistoratkaisujen toimittamisesta. Kehitystyötä on aina tehty asiakkaiden kanssa ja asiakkaiden ehdoilla. Avullamme automatisoit tukipalvelujen prosessit kuten, taloushallinnon, palkka- ja henkilöstöhallinnon, sähköisen asioinnin, kulunvalvonnan ja matkalaskut.

Suomalaisen julkishallinnon tarpeisiin

Nopea käyttöönotto

Tutkitusti erinomainen asiakastyytyväisyys

Ohjelmistomme ja palvelumme julkishallinnolle

Kiinteistön toiminnanohjaus

Kiinteistön toiminnanohjaus Tampuurilla

Kuntien sekä muiden julkisen sektorin organisaatiot voivat hoitaa kaikki toiminnot yhdellä joustavalla toiminnanohjausjärjestelmällä. Tampuurissa on kaikki kiinteistöjen vuokraamiseen, asiakkuuden hoitoon, kiinteistön kunnossapitoon sekä kiinteistöhallintaan tarvittavat toiminnot. 

Tutustu Tampuuriin

Kouluhallinnon ratkaisut

Visma InSchool on kokonaisratkaisu, joka pitää järjestyksessä sekä hallinnon, opettajien, opiskelijoiden ja huoltajien arjen. Mobiilikäyttöinen Wilma pysyy mukana aina varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle saakka.

Tutustu

Kuntahankintojen asiantuntijapalvelut

Visma Consulting on KL-kuntahankintojen puitesopimustoimittaja useilla eri osa-alueilla:
tietohallinnon ja toimintaprosessien kehittäminen, suunnittelu- ja määrittelypalvelut, ohjelmointi-, integrointi- ja testauspalvelut, Microsoft-teknologialla toteutettaviin ratkaisuihin liittyvät asiantuntijapalvelut, tietovarastointi ja tiedolla johtamisen asiantuntijapalvelut sekä tietoturvakonsultointi ja auditointi.

Matka- ja kulunhallinta

Suomen monipuolisin ja tietoturvallisin matkalaskujärjestelmä M2 virtaviivaistaa matkalaskujen ja -kulujen käsittelyä. Laajasti käytössä julkishallinnon eri organisaatioissa.

Tutustu M2:een

Palkka- ja henkilöstöhallinto

Tarjoamme Suomen automatisoiduimman palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisun. Saat käyttöösi henkilöstö- ja työsuhdetiedon ylläpidon, palkanlaskennan, loma- ja poissaolotietojen, osaamisen ja suorituksen johtamisen sekä matkuksenhallinnan työvälineet.

Tutustu

Taloushallinto

Wintime on digitaalisen ja automatisoidun taloushallinnon kokonaisratkaisu, jonka avulla hoidat sujuvasti erilaisten kunnallisten- ja soteorganisaatioiden taloushallinnon prosessit. Hyvä integroitavuus ja nopea kustannustehokas käyttöönotto.

Työvoimanhallinta

Visma Numeron on markkinoiden johtava pilvipohjainen ratkaisu, joka auttaa organisaatioita kohti tehokkaampaa työvoiman hallintaa. Tarjoamme työkalut kokonaisvaltaiseen henkilöstöresurssien hallintaan työvuorosuunnittelusta työvuorolistan jälkeisiin muutoksiin, palkan mallinnukseen, tes-tulkintoihin ja johdon raportointiin.

Tutustu Numeroniin