Energiayhtiölle

Onko käytössäsi useita järjestelmiä eri toimintojen ohjaamiseen ja seurantaan? Teetkö vielä tunti- ja työaikakirjauksia manuaalisesti? Onko sinulla edellytykset kasvulle resursseja lisäämättä?

Hallitse projekteja ja sidosryhmien toimintaa helposti yhdestä järjestelmästä

Toimialajärjestelmämme tarjoaa energia-alan liiketoimintaan urakoinnin ja talouden integroidun kokonaisratkaisun, joka keskustelee aukottomasti energialaskutusohjelmistosi kanssa. Energia-alan järjestelmämme kilpailukyky ja menestys perustuvat pitkäaikaiseen toimialan tuntemukseen sekä helppokäyttöisiin selainpohjaisiin ratkaisuihimme. Kustannustehokkuuden saavuttaminen ja kokonaisnäkemyksen antaminen ovat avainsanoja ohjelmistoissamme.

40% Suomen sähköverkkoyhtiöistä on valinnut ratkaisumme toimintansa tueksi

Kolme syytä valita Visman ratkaisu

Visman energiayhtiöille suunnatun ERP-kokonaisuuden avulla parannat toimintasi toiminnallista ja kustannustehokkuutta. Alla esittelemme kolme mielestämme keskeistä toimialan toimintoa ja piirrettä, joiden hallintaan järjestelmäkokonaisuutemme tarjoaa liiketoimintaasi tukevat työkalut.

Inspiroivaa lukemista liiketoiminnan kehittämiseen

Kun kaipaat insiproivaa ja oleellista tietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu Visma Suuntaan. Hae siis kuppi kahvia, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin ja perehdy mukavalla tavalla yrityksesi kehitysmahdollisuuksiin.

Siirry Visma Suuntaan

"Monien hyötyjen lisäksi Visma L7 -järjestelmän sähköisten ominaisuuksien käyttöönotto ja käyttö on ollut todella helppoa. Sovellusten perustoiminnot omaksuu nopeasti. Meillä sähköiset, selainpohjaiset sovellukset ovat jo osa arkipäivää – vanhaan ei haluta enää palata ja kehitystä halutaan pitää yllä."

Taina Lehtihalme, Visma L7 pääkäyttäjä, Rauman Energia Visma referenssi Rauman Energia