Energiayhtiölle

Onko käytössäsi useita järjestelmiä eri toimintojen ohjaamiseen ja seurantaan? Teetkö vielä tunti- ja työaikakirjauksia manuaalisesti? Onko sinulla edellytykset kasvulle resursseja lisäämättä?

Hallitse projekteja ja sidosryhmien toimintaa helposti yhdestä järjestelmästä

Toimialajärjestelmämme tarjoaa energia-alan liiketoimintaan urakoinnin ja talouden integroidun kokonaisratkaisun, joka keskustelee aukottomasti energialaskutusohjelmistosi kanssa. Energia-alan järjestelmämme kilpailukyky ja menestys perustuvat pitkäaikaiseen toimialan tuntemukseen sekä helppokäyttöisiin selainpohjaisiin ratkaisuihimme. Kustannustehokkuuden saavuttaminen ja kokonaisnäkemyksen antaminen ovat avainsanoja ohjelmistoissamme.

40% Suomen sähköverkkoyhtiöistä on valinnut ratkaisumme toimintansa tueksi

Kolme syytä valita Visman ratkaisu

Visman energiayhtiöille suunnatun ERP-kokonaisuuden avulla parannat toimintasi toiminnallista ja kustannustehokkuutta. Alla esittelemme kolme mielestämme keskeistä toimialan toimintoa ja piirrettä, joiden hallintaan järjestelmäkokonaisuutemme tarjoaa liiketoimintaasi tukevat työkalut.

"Monien hyötyjen lisäksi Visma L7 -järjestelmän sähköisten ominaisuuksien käyttöönotto ja käyttö on ollut todella helppoa. Sovellusten perustoiminnot omaksuu nopeasti. Meillä sähköiset, selainpohjaiset sovellukset ovat jo osa arkipäivää – vanhaan ei haluta enää palata ja kehitystä halutaan pitää yllä."

Taina Lehtihalme, Visma L7 pääkäyttäjä, Rauman Energia Visma referenssi Rauman Energia