Energiayhtiölle

Onko käytössäsi useita järjestelmiä eri toimintojen ohjaamiseen ja seurantaan? Teetkö vielä tunti- ja työaikakirjauksia manuaalisesti? Onko sinulla edellytykset kasvulle resursseja lisäämättä?

Hallitse projekteja ja sidosryhmien toimintaa helposti yhdestä järjestelmästä

Toimialajärjestelmämme tarjoaa energia-alan liiketoimintaan urakoinnin ja talouden integroidun kokonaisratkaisun, joka keskustelee aukottomasti energialaskutusohjelmistosi kanssa. Energia-alan järjestelmämme kilpailukyky ja menestys perustuvat pitkäaikaiseen toimialan tuntemukseen sekä helppokäyttöisiin selainpohjaisiin ratkaisuihimme. Kustannustehokkuuden saavuttaminen ja kokonaisnäkemyksen antaminen ovat avainsanoja ohjelmistoissamme.

 

40% Suomen sähköverkkoyhtiöistä on valinnut ratkaisumme toimintansa tueksi

 

Kolme syytä valita Visman ratkaisu

Visman energiayhtiöille suunnatun ERP-kokonaisuuden avulla parannat toimintasi toiminnallista ja kustannustehokkuutta. Alla esittelemme kolme mielestämme keskeistä toimialan toimintoa ja piirrettä, joiden hallintaan järjestelmäkokonaisuutemme tarjoaa liiketoimintaasi tukevat työkalut.

1. Tieto yhdessä järjestelmässä

Kun tietoa voidaan käsitellä useiden erillisjärjestelmien sijaan yhdessä kokonaisjärjestelmässä, energiayhtiön kustannustehokkuus paranee merkittävästi. Lisäksi projektien ja laajan sidosryhmäverkoston hallinta tehostuvat.

Visman energiayhtiöille suunnattu ERP-ratkaisu mahdollistaa erillisjärjestelmien määrän tiputtamisen jopa kolmasosaan entisestä. Ratkaisukokonaisuus sisältää kaikki energiayhtiön tarvitsemat toiminnanohjauksen työkalut.

Energia-yksi-järjestelmä-visma

2. Tyytyväisyyttä moderneilla ratkaisuilla

Työnteko ja palvelut eivät enää ole riippuvaisia ajasta ja paikasta ja sähköisiä palveluita, kuten sähköistä tuntikirjausta tai verkkoasiointia, osaavat yhä useampi asiakas ja työntekijä vaatia.

Visman modernien työkalujen avulla kasvatat työntekijöiden tyytyväisyyttä ominaisuuksista tinkimättä. Myös asiakkaat arvostavat sähköisiä palveluita.

3. Järjestelmä ja palvelut samasta talosta

Kun palveluita hankitaan samasta talosta järjestelmän kanssa, tehostuu yhteistyö ja vähennetään integraatioiden tarvetta. Asiakkaan kokoinen toimittaja osaa huomioida asiakkaan tarpeet joka tilanteessa.

Visman kokonaistarjonnasta löydät ulkoistusratkaisut talous- ja henkilöstöhallintoon ja saatavienhallintaan. Kokonaisuutta täydentävät verkkolaskuoperaattoripalvelut.

 

Inspiroivaa lukemista liiketoiminnan kehittämiseen

Kun kaipaat insiproivaa ja oleellista tietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu Visma Suuntaan. Hae siis kuppi kahvia, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin ja perehdy mukavalla tavalla yrityksesi kehitysmahdollisuuksiin.

Siirry Visma Suuntaan

 

"Monien hyötyjen lisäksi Visma L7 -järjestelmän sähköisten ominaisuuksien käyttöönotto ja käyttö on ollut todella helppoa. Sovellusten perustoiminnot omaksuu nopeasti. Meillä sähköiset, selainpohjaiset sovellukset ovat jo osa arkipäivää – vanhaan ei haluta enää palata ja kehitystä halutaan pitää yllä."

Taina Lehtihalme, Visma L7 pääkäyttäjä, Rauman Energia Visma referenssi Rauman Energia

 


Visma toiminnanohjaus ERP energia

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin toimiala-asiantuntijamme kertoo sinulle lisää energia-alan kokonaisratkaisustamme.

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.