Ravintola-alan taloushallinnon toimialaratkaisu

Moderni taloushallinto ratkaisee useat majoitus- ja ravintola-alan automaatioon liittyvät haasteet.

 

Tehoa HoReCa-alan laskennan prosesseihin

Visma Deli on majoitus- ja ravintola-alalle räätälöity taloushallinnon kokonaisratkaisu, joka on kehitetty vastaamaan toimialan liiketoiminnan tyypillisiä piirteitä. Siinä yhdistyvät taloushallinnon toiminnanohjauksen palvelut sekä majoitus- ja ravintola-alan tekniset järjestelmät.

Ratkaisu soveltuu kokonaisvaltaiseen toiminnanohjaukseen ja erityisesti vaativien taloushallinnon ja massatapahtumien laskennan prosessien tehostamiseen. Tarvittaessa myynnit kirjautuvat kassasta järjestelmään neljä kertaa vuorokaudessa, joka mahdollistaa tehokkaan resurssisuunnittelun. Palvelumme kattaa sisäisen ja ulkoisen laskennan, toimialan erityispiirteet huomioivan raportoinnin sekä liiketoiminnan suunnittelua tukevat työkalut. Visma Deli sopii niin pienyrityksille kuin konserneillekin.

Integroidut kassa-, työvuoro- ja varausjärjestelmät sekä rahaliikenne

Ratkaisu on suunniteltu keräämään, luokittelemaan ja tiivistämään suuria tapahtumamääriä automaatiota hyödyntäen. Kassa-, työvuoro- ja varausjärjestelmät sekä rahaliikenne integroituvat yhteiseen rajapintaan.

Löydät liiketoiminnan kannalta oleellisen tiedon yhdestä toiminnanohjausjärjestelmästä, jossa on yhdistetty niin taloudellista kuin suoritemääriin perustuvaa informaatiota. Kertaalleen järjestelmään syötetty tieto on välittömästi kaikkien osa-alueiden käytössä. 

Taloushallinnon toimialaratkaisu ravintola-alalle auttaa ennakoimaan tulevaa

Ennakoi ja hallitse

Visma Deli mahdollistaa ravintolaliiketoiminnalle tyypillisen sesonkivaihtelun ja asiakaskäyttäytymisessä tapahtuvien muutosten reaaliaikaisen seurannan ja hallinnan.

Voit seurata myyntiä reaaliaikaisesti, esimerkiksi tunneittain, päivittäin tai toimipisteittäin. Työvuorojen ja ostojen suunnittelu ja optimointi reaaliaikaisen myyntitiedon perusteella tehostaa resurssien käyttöä.

Ennusta ja raportoi

Ratkaisu toimii koko organisaatiosi työkaluna aina yksikkökohtaisesta budjetoinnista ja ennustamisesta hallitusraportointiin asti.

Voit seurata ja kehittää kannattavuutta aina pienimmältä tilastoitavalta yksikkötasolta lähtien. Raportit voidaan taulukoiden lisäksi helposti esittää myös havainnollistavasti graafisessa muodossa.

Taloushallinnon toimialaratkaisu ravintola-alalle mahdollistaa ennustamisen - Visma Deli

Ota täysi teho irti taloushallinnosta. Lataa Visma Deli opas "Ajantasaista faktaa taloushallinnosta ravintolatoiminnan johtamiseen".

Lataa opas

Kiinnostuitko?

Täytä oheinen yhteydenottolomake ja voit samalla halutessasi varata Visma Deli -ratkaisun esittelyn itsellesi sopivaan aikaan. Järjestämme säännöllisesti etäesittelyjä. 


Voit myös olla suoraan yhteydessä asiantuntijaamme:

Ravintola-alan taloushallinnon toimialaratkaisu yhteyshenkilö - Visma Services Sales Manager

 

Hannu Ohtonen, Sales Manager
Puh. 010 756 4123 hannu.ohtonen(a)visma.com
Visma Services Oy 

 

 

 

 

 

 

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Visma voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Jätä yhteydenottopyyntö