Miksi #Yrittäjyys360?

Yrittäminen on yksi merkittävimmistä keinoista kehittää maailmaa ja tapa toteuttaa itseään. Esimerkkien kautta voimme oppia paljon niin yrittäjyydestä kuin elämästä yleensä.

Tästä syystä me Vismalla päätimme aloittaa #Yrittäjyys360-podcastin, jossa haastattelemme erilaisia yrittäjiä. Sarjan aikana saamme kuulla inspiroivia tarinoita heidän matkastaan, niin onnistumisen tunteista kuin vaikeistakin hetkistä.

Tarinansa ovat jakaneet mm. enkelisijoittaja Riku Asikainen, tapahtumahotelli Huoneen perustaja Evon Söderlund, entinen USA:n suurlähettiläs Bruce Oreck, Nordic Business Forumin Hans-Peter Siefen sekä Globe Hopen Seija Lukkala.

Podcastia juontaa yrityspalvelutalo Visma PPG Oy:n toimitusjohtaja Matias Mäenpää. Matias on myös enkelisijoittaja ja tekee tiivistä yhteistyötä suomalaisten yrittäjien kanssa.

Keskustele podcast-jaksoista somessa hashtagilla #Yrittäjyys360

Uusin jakso:

Jakso 9: Ville Leino ja Juhani Putkonen

Yhdeksännessä #Yrittäjyys360-jaksossa Matias Mäenpään vieraaksi saapuu Billebeino -vaatebrändin taustalla vaikuttavat Ville Leino ja Juhani Putkonen.

Yhtiökumppanit kertovat mm. yrityksen synnystä, työnjaosta sekä vahvan brändin rakentamisesta.

Miten NHL-jääkiekkoilija ja paperitehtaan työntekijä päätyivät muotibisnekseen? Kuuntele Villen ja Juhanin tarina luovasta yrittäjyydestä.

Kuuntele Soundcloudissa Kuuntele iTunesissa

Tottakai se tuotekin pitää olla hyvä, mutta loppuen lopuksi brändi ja stoori on se mikä myy.

Jaa jakso somessa:

 

Kaikki #Yrittäjyys360-jaksot:

Jakso tulossa