#Yrittäjyys360-podcast

Kuuntele uusin jakso

Miksi #Yrittäjyys360?

Yrittäminen on yksi merkittävimmistä keinoista kehittää maailmaa ja tapa toteuttaa itseään. Esimerkkien kautta voimme oppia paljon niin yrittäjyydestä kuin elämästä yleensä.

Tästä syystä me Vismalla päätimme aloittaa #Yrittäjyys360-podcastin, jossa haastattelemme erilaisia yrittäjiä. Sarjan aikana saamme kuulla inspiroivia tarinoita heidän matkastaan, niin onnistumisen tunteista kuin vaikeistakin hetkistä.

Ensimmäisessä jaksossa haastattelussa on kiinteistönvälitysketju Bo LKV:n perustajaosakas ja toimitusjohtaja Tuomas Mäkelä. Myöhemmin keväällä tulevia vieraita ovat tapahtumahotelli Huoneen perustaja Evon Söderlund, enkelisijoittaja Riku Asikainen, Nordic Business Forumin Hans-Peter Siefen sekä Globe Hopen Seija Lukkala.

Podcastia juontaa yrityspalvelutalo Visma PPG Oy:n toimitusjohtaja Matias Mäenpää. Matias on hyvin yrittäjähenkinen ja tekee tiivistä yhteistyötä suomalaisten yrittäjien kanssa.

Keskustele podcast-jaksoista somessa hashtagilla #Yrittäjyys360

 

Uusin jakso:

Jakso 5: Seija Lukkala, Globe Hope

Viidennessä #Yrittäjyys360-jaksossa Matias Mäenpään vieraaksi saapuu Globe Hopen perustaja Seija Lukkala.

Kangaspuiden alla kasvanut Seija on kokenut vaateteollisuuden murroksen omakohtaisesti ja lähtenyt rakentamaan Globe Hope -brändiä puhtaasti kestävän kehityksen näkökulmasta. Kuuntele miten Seija ja Glope Hope taistelee kulutusjuhlaa vastaan ja minkälaisia haasteita Seijalla on ollut myös oman jaksamisen suhteen.

Seijan kirjavinkit kuuntelijoille: Arto Pietikäisen Joustava mieli ja Heli Nurmen Työuupumuksen itsehoito.

 

Kuuntele Soundcloudissa Kuuntele iTunesissa

Näen niin, että ihmiset menivät halpaan siinä kohdassa. Alkoivat ostamaan sitä halpaa ja sitä määrää välittämättä enää laadusta. Nyt alkaa pikkuhiljaa tulemaan käsitys laadusta takaisin. Johtuen tietysti myös siitä että luonnonvarat alkaa hupenemaan ja ihmisten käsitys ja ymmärrys siitä mikä sen halvan hinta oikeasti on.

Jaa jakso somessa:

 

Kaikki #Yrittäjyys360-jaksot:

Jakso 1: Tuomas Mäkelä

Kuuntele jakso

Jakso 2: Hans-Peter Siefen

Kuuntele jakso

Jakso 3: Evon Söderlund

Kuuntele jakso

Jakso 4: Riku Asikainen

Kuuntele jakso

Jakso 5: Seija Lukkala

Kuuntele jakso

Jakso tulossa

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.