Miksi #Yrittäjyys360?

Yrittäminen on yksi merkittävimmistä keinoista kehittää maailmaa ja tapa toteuttaa itseään. Esimerkkien kautta voimme oppia paljon niin yrittäjyydestä kuin elämästä yleensä.

Tästä syystä me Vismalla päätimme aloittaa #Yrittäjyys360-podcastin, jossa haastattelemme erilaisia yrittäjiä. Sarjan aikana saamme kuulla inspiroivia tarinoita heidän matkastaan, niin onnistumisen tunteista kuin vaikeistakin hetkistä.

Tarinansa ovat jakaneet mm. enkelisijoittaja Riku Asikainen, tapahtumahotelli Huoneen perustaja Evon Söderlund, entinen USA:n suurlähettiläs Bruce Oreck, Nordic Business Forumin Hans-Peter Siefen sekä Globe Hopen Seija Lukkala.

Podcastia juontaa yrityspalvelutalo Visma PPG Oy:n toimitusjohtaja Matias Mäenpää. Matias on myös enkelisijoittaja ja tekee tiivistä yhteistyötä suomalaisten yrittäjien kanssa.

Keskustele podcast-jaksoista somessa hashtagilla #Yrittäjyys360

Uusin jakso:

Jakso 8: Nelli Såger

Kahdeksannessa #Yrittäjyys360-jaksossa Matias Mäenpään vieraaksi saapuu start-up -yrittäjä ja IT-vaikuttaja Nelli Såger.

Terveys ja teknologia ovat yhdistäviä tekijöitä Nellin yritystoiminnassa. Piilaaksossa vietetyt vuodet opettivat kovan vauhdin ja korkean ambitiotason tekemistä.

Mikä Piilaaksossa kiehtoo? Ja miten myynti eroaa USAssa ja Suomessa? Kuuntele Nellin kokemuksista yrittäjyydestä sekä työn ja vapaa-ajan välillä tasapainottelusta.

Nellin kirjavinkit kuuntelijoille: Essential Living: A Guide to Having Happiness and Peace by Reclaiming Your Essential Self (Shelley Uram) ja Bad Blood: Secrets and Lies in a Silicon Valley Startup (John Carreyrou)

Kuuntele Soundcloudissa Kuuntele iTunesissa

Korkea suorituskyky tarvitsee korkealaatuista palautumista.

Jaa jakso somessa:

 

Kaikki #Yrittäjyys360-jaksot:

Jakso tulossa