Miten jaamme henkilötietojasi?

Visman konsernissa

Visma koostuu useista konserniyhtiöistä, joten on todennäköistä, että asiakas tekee yhteistyötä useamman Visman konserniin kuuluvan yhtiön kanssa. Parhaan mahdollisen asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen tarjoaminen on meille tärkeää. Konserniyhtiönä luovutamme tietoja konsernin toiselle yhtiölle pysyäksemme ajan tasalla asiakkaidemme ja yhteyshenkilöidemme sekä Visman konserniyhtiöiden välisistä suhteista.

Visman konsernin ulkopuolella

Visma voi jakaa henkilötietojasi myös konserniin kuulumattomien kolmansien osapuolten kanssa seuraavissa yhteyksissä:

Visman käyttäjäyhteisöt

Jos julkaiset, kommentoit tai käytät muulla vastaavalla tavalla yhteisöjä tai muita foorumeja Visman sivustoilla, tietoja voi lukea ja käyttää kuka tahansa näitä foorumeja käyttävä, ja näitä tietoja voidaan käyttää sellaisiin tarkoituksiin, joihin sinä ja Visma eivät voi vaikuttaa. Visma ei vastaa mistään tällaisissa foorumeissa tai Visman sivustoilla esittämistäsi tiedoista. Visma ei julkaise mitään kommenttiasi, arviotasi tai muita vastaavia julkaisuja ilman ennakkosuostumustasi.

Liiketoimintakumppanit

Visma voi jakaa henkilötietojasi kumppaneidensa kanssa silloin, kun se on liiketoiminnan kannalta oikeutettua ja tietosuojalakien mukaista. Näin voidaan tehdä esimerkiksi silloin, kun ostat työnantajasi puolesta tuotteen tai palvelun Visman valtuutetulta yhteistyökumppanilta. Tässä tapauksessa Visma ja sen yhteistyökumppani voivat jakaa henkilötietoja tarjotakseen tuotteen tai palvelun asiakkaalle.

Viranomaiset

Poliisi ja muut viranomaiset voivat vaatia Vismaa luovuttamaan henkilötietoja. Tässä tapauksessa Visma luovuttaa henkilötiedot vain tuomioistuimen määräyksestä tai muulla vastaavalla perusteella.

Fuusiot ja yrityskaupat

Osittaisten tai Visman koko liiketoiminnan käsittävien fuusioiden ja yritysostojenn sekä yritysmyyntien yhteydessä vastaanottava yhteisö ja sen konsultit saavat käyttöönsä Visman yhteisön tai yhteisöjen hallinnoimia tietoja, ja nämä tiedot voivat joissakin tapauksissa sisältää myös henkilötietoja. Näissä tapauksissa kolmannet osapuolet solmivat salassapitosopimuksen Visman kanssa.