Skriv ut siden

Miten luovutamme henkilötietojasi?

Visma-konserniin kuuluu useita yrityksiä, joten on todennäköistä, että Asiakas on liikesuhteessa useiden Visma-konserniin kuuluvien yritysten kanssa. On tärkeää, että annamme parasta mahdollista asiakaspalvelua ja tuotamme mahdollisimman myönteisiä kokemuksia. Siksi nämä yritykset luovuttavat tietojasi toisilleen, jotta saamme kokonaiskäsityksen Asiakkaan suhteista konserniin kuuluviin yrityksiin. Tarkoitus on varmistaa, että saat tarvitsemasi tiedot käyttöön kun tarvitset niitä ja että Visma ei ota sinuun yhteyttä liian usein.

Visma ei luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin ilman lupaasi.

Visma voi luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille muihin tarkoituksiin vain seuraavasti:

Liikekumppanit

Visma voi luovuttaa henkilötietojasi kumppaneilleen, jos liiketoiminta edellyttää sitä. Näin voidaan tehdä, jos esimerkiksi ostat ohjelmistomme tai palvelumme työnantajasi lukuun joltain valtuutetulta kumppaniltamme.

Viranomaiset

Poliisi ja muut viranomaiset voivat vaatia Vismaa luovuttamaan henkilötietoja. Tällöin Visma luovuttaa tiedot vain oikeusistuimen määräyksestä.

Yrityskaupat

Jos Visma sulautuu toiseen yritykseen tai tekee yrityskaupan tai jos Visman liiketoiminta myydään osittain tai kokonaan, ostava osapuoli sekä sen ja Visman käyttämät konsultit saavat käyttöönsä kyseisen Visman yksikön hallinnoimat tiedot. Ne voivat joissain tapauksissa olla henkilötietoja. Tällöin ulkopuoliset osapuolet tekevät Visman kanssa salassapitosopimuksen, joka kattaa myös mahdollisen henkilötietojen luovuttamisen.