Miten keräämme henkilötietojasi?

Yleensä Visma kerää henkilötietoja suoraan sinulta tai muilta asiakkaisiimme liittyviltä henkilöiltä. Tällainen henkilö voi olla esimies tai kollega. Jos asiakas, jolle työskentelet, ostaa Visman tuotteita tai palveluja Visman kumppanuusyrityksen kautta, voimme kerätä tietoja sinusta kumppanuusyritykseltä.

Käytämme evästeitä ja muita seurantamenetelmiä käyttäessäsi Visman sivustoja ja myös sähköpostiin liittyvässä vuorovaikutuksessa  sivustojemme käyttökokemuksen optimoimiseksi. Tutustu automaattisen tiedonkeruun työkaluja esittelevään osioon saadaksesi lisää tietoa siitä, miten nämä menetelmät toimivat sekä niiden käyttöön liittyvistä oikeuksistasi.

Joissakin tapauksissa voimme kerätä tietoa sinusta myös muista lähteistä. Nämä lähteet voivat olla tietoja kerääviä kolmansia osapuolia, Visman markkinointikumppaneita, julkisia lähteitä tai kolmansia verkkoyhteisöpalveluja. Visma voi yhdistellä yhdestä lähteestä saatuja henkilötietojasi muusta lähteestä saatuihin.  Näin saamme perusteellisemman kuvan sinusta, jonka avulla voimme tarjota sinulle mielekkäämpää ja yksilöllisempää palvelua.