Miksi käsittelemme henkilötietojasi?

Asiakkaiden yhteyshenkilöt ja ohjelmiston käyttäjät

Voidaksemme hallinnoida asiakassuhteita ja noudattaa asiakkaille antamiamme sitoumuksia tarvitsemme tietoa sinusta asiakkaan yhteyshenkilönä tai palvelun käyttäjänä. Henkilötietojen käsittelytarkoitukset ovat:

  1. Asiakkaiden myynti- ja sopimusasioiden hoitaminen

  2. Tarjousten laatiminen tuotteista ja palveluista asiakkaan pyynnöstä

  3. Sinun tai asiakkaiden kanssa tehtyjen sopimusten mukaisten toimitusten suorittaminen

  4. Tuotteisiimme ja palveluihimme liittyvän käyttäjätuen tarjoaminen

  5. Tuotteidemme ja palveluidemme laadun, toimivuuden ja käyttökokemuksen sekä Visman sivustojen parantaminen ja kehittäminen

  6. Turvallisuusuhkien havaitseminen,  lieventäminen ja estäminen sekä järjestelmien ylläpito ja virheenpoisto

  7. Tuotteidemme ja palveluidemme väärinkäytön estäminen

  8. Tilausten ja laskutuksen hoitaminen, maksujen käsittely ja muu taloudellinen seuranta

  9. Kiinnostuksen kohteisiin liittyvä profilointi mielekkäiden tuotteiden ja palvelujen tarjoamiseksi

  10. Käyttäjäyhteisöjen hallinnointi käyttäjien perehdyttämistä varten sekä käyttäjien ja Visman välisen vuorovaikutuksen mahdollistamiseksi

Edeltävän luettelon kohtien a) - i) mukaisen henkilötietojen käsittelyn oikeudellinen peruste on oikeutettu etu eli Visman laillinen ja liiketoimintaan liittyvä intressi käsitellä henkilötietojasi tavalla, joka ei käsityksemme mukaan ole ristiriidassa yksityisyyttä koskevien oikeuksiesi ja vapauksiesi kanssa. Edeltävän luettelon kohdan j) mukaisen henkilötietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste on antamasi suostumus.

Mahdolliset asiakkaat

Visma käsittelee potentiaalisia asiakkaita koskevia henkilötietoja markkinointitarkoituksissa. Voidakseen tarjota mahdollisille asiakkailleen kohdennettua ja olennaista sisältöä Visma laatii kiinnostuksen kohteisiisi liittyviä profiileja, jotka perustuvat liikkumiseesi Visman sivustoilla ja siellä tekemiisi valintoihin ja toimiin sekä siihen, miten olet reagoinut sähköpostitse lähetettyyn markkinointisisältöön. Tällaisen käsittelyn oikeudellinen peruste on ensisijaisesti antamasi suostumus.

Jäljempänä kerrotaan lisää siitä, miten laadimme näitä profiileja, miten voit muokata profiilia sekä perua antamasi suostumuksen.

Työnhakijat

Jos olet työnhakija, käsittelemme henkilötietojasi voidaksemme arvioida mahdollisuuksiasi työskennellä Visman palveluksessa. Tällaisen käsittelyn oikeudellinen peruste on ensisijaisesti antamasi suostumus.  

Vierailijat

Käsittelemme vierailijoiden henkilötietoja voidaksemme valvoa pääsyä toimitiloihimme. Käsittely perustuu lailliseen intressiimme (oikeutettuun etuun) suojella liikesalaisuuksiamme, työntekijöitämme, tilojamme ja sinua vieraanamme. Sinulle kerrotaan tähän liittyvistä oikeuksistasi rekisteröityessäsi sähköiseen vierailijajärjestelmäämme.