Skriv ut siden

Tietoturva ja tietojen säilyttäminen

Miten suojaamme henkilötietosi?

Visma haluaa olla osoittamasi luottamuksen arvoinen. Visma on sitoutunut estämään tietojesi luvattoman käyttämisen, luovuttamisen ja muun asiattoman käsittelemisen. Lisäksi Visma on sitoutunut varmistamaan, että tietoja käytetään oikein tietoturvan ja turvallisen käytettävyyden takaamiseksi. Osana sitoutumistamme käytämme kohtuullisia fyysisiä, teknisiä ja hallinnollisia menetelmiä keräämiemme ja käsittelemiemme tietojen turvaamiseksi. Visma on ryhtynyt useisiin toimenpiteisiin tietoturvan varmistamiseksi:

  • Suojattu ympäristö - Visma säilyttää tietojasi suojatuissa ympäristöissä, joihin on pääsy vain niillä Visman ja alihankkijoiden työntekijöillä, jotka tarvitsevat tietoja työssään. Lisäksi Visma noudattaa yleisesti hyväksyttyjä toimialan standardeja.

  • Maksutietojen salaaminen - Visma käyttää toimialan standardien vaatimukset täyttävää salaamista esimerkiksi Internetin kautta lähetettyjen luottokorttitietojen kaltaisten luottamuksellisten tietojen suojaamiseksi, kun maksat Visman verkkokaupoissa.

  • Tilin käyttöoikeuden ennakkotodennus - Visma edellyttää, että rekisteröityneet käyttäjät todistavat henkilöllisyytensä esimerkiksi käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla, jotta he voivat käyttää tiliään tai tehdä sen tietoihin muutoksia. Näin estetään asiaton käyttäminen.

Näiden toimenpiteiden avulla ei suojata esimerkiksi sivustoissa jakamiasi henkilötietojasi.

Miten pitkään säilytämme henkilötietojasi?

Visma säilyttää henkilötietojasi vain niin pitkään kuin niitä tarvitaan niiden ilmoitetuissa käyttötarkoituksissa, kuten kysymyksiin vastaamisessa, ongelmien ratkaisemisessa tai lakisääteisten velvoitteiden täyttämisessä.

Siksi voimme säilyttää henkilötietojasi kohtuullisen ajan yhteydenottosi jälkeen. Kun keräämiämme henkilötietoja ei enää tarvita, tuhoamme tai poistamme ne turvallisesti. Voimme käsitellä tietoja tilastollisia tarkoituksia varten, mutta tällöin tiedot muutetaan anonyymeiksi.>