Oikeutesi

Oikeutesi peruuttaa suostumus  markkinointiviestinnästä

Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi ja luopua vastaanottamasta markkinointiviestintää Vismalta, ja voit tehdä sen seuraavilla tavoilla:

  1. Noudattamalla asianomaisesta  markkinointiviestinnästä annettuja ohjeita, miten suostumuksen voi peruuttaa
  2. Muuttamalla tilisi vastaavia asetuksia, jos sinulla on tili Visman sivustolla
  3. Ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse privacy@visma.com
  4. Visman tilaustenhallintajärjestelmän avulla

Huomioithan, että peruuttaessasi suostumuksen  markkinointiviestinnän vastaanottoon voit siitä huolimatta saada Vismalta hallinnollista viestintää, kuten tilausvahvistuksia ja tilisi hallinnointiin tai asiakkaille tarjottaviin palveluihin liittyviä ilmoituksia.

Perusoikeudet

Sinulla on oikeus päästä henkilötietoihisi pyytämällä tiivistelmä käsittelemistämme henkilötiedoistasi, ja sinulla voi olla myös oikeus siirtää tiedot, kun tietojen siirto ei vaikuta haitallisesti kolmansien osapuolten oikeuksiin ja vapauksiin. Sinulla  on myös oikeus pyytää Vismaa oikaisemaan virheellisyydet henkilötiedoissasi. Jos sinulla on tili Visman sivustolla, voit yleensä tehdä yllä kuvatut Visman sivustoa tai palvelua koskevat toimet tilisi kohdasta ”oma tili” tai ”oma profiili”.

Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista ja rajoittaa tai vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tämän tietosuojaselosteen tai muiden määriteltyjen ehtojen mukaisesti. Henkilötietojen poistaminen pyynnöstä ei aina ole mahdollista.

Lähetä yllä mainittuja toimia koskevat pyyntösi osoitteeseen privacy.finland@visma.com.

Lisäksi sinulla on myös oikeus tehdä valitus henkilötietojesi käsittelystä tietosuojan valvontaviranomaisille.