Skriv ut siden

Tietosuojaseloste

Visma Group ja sen konserniyritykset (Visma) kunnioittavat yksityisyyttäsi. Tässä tietosuojaselosteessa määritellään yksityisyyttä koskevat oikeutesi ja sitoumuksemme henkilötietosi suojaamiseen.

Visma on eurooppalainen yritys,jonka juridiset yksiköt, liiketoimintaprosessit, hallintorakenteet ja tekniset järjestelmät ylittävät maiden rajat. Visma toimittaa ohjelmistoja ja palveluja julkisille ja yksityisille liiketoiminnoille (Asiakkaat) Euroopassa. Visman pääkonttori on Oslossa, ja Visma Group -konserniin sovelletaan EU:n yksityisyydensuojaa koskevaa lainsäädäntöä mukaan lukien yleinen tietosuoja-asetus (GDPR).

Kaikki yksityisyyttä koskevat tärkeät päätökset tehdään Vismassa konsernitasolla ja niitä valvoo konsernin tietosuojavastaava (DPO, Data Protection Officer).

Tämä  tietosuojaseloste on saatavilla Visma.com-verkkosivulla ja jokaisen Visman sivuston alareunasta löytyvän linkin kautta.

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.