Skriv ut siden

Yksityisyydensuoja

Visma-konserni ja sen tytäryritykset (Visma) kunnioittavat yksityisyyttäsi. Tässä yksityisyydensuojailmoituksessa kuvataan oikeutesi säilyttää yksityisyytesi ja sitoutumisemme henkilötietojesi suojaamiseen. Visma pyrkii täydelliseen läpinäkyvyyteen yksityisyyden suojaamisessa ja vaihtoehdoissa, jotka voit valita, kun Visma käsittelee henkilötietojasi.

Visma on eurooppalainen yritys, jonka juridiset yksiköt, liiketoimintaprosessit, hallintorakenteet ja tekniset järjestelmät ylittävät maiden rajat. Visma toimittaa ohjelmistoja ja palveluita eurooppalaisille yksityisille ja julkishallinnon asiakkaille (Asiakkaat). Visman pääkonttori sijaitsee Oslossa. Kaikki Visma-konserniin kuuluvat yritykset Serbiassa sijaitsevaa liiketoimintaamme lukuun ottamatta sijaitsevat EU/ETA-alueella, joten niihin sovelletaan eurooppalaisia tieto- ja yksityisyydensuojasäädöksiä sekä -direktiivejä. Yksityisyydensuojakäytäntömme ja -ohjeemme perustuvat EU-direktiivin 95/46/EU ja toimintamaissamme voimassa olevaan yksityisyydensuojalainsäädäntöön. Lisäksi otamme parhaillaan käyttöön tietojen siirtämistä Yhdysvaltoihin koskevan General Data Protection Regulation- ja EU/US Privacy Shield framework -säädösten määräyksiä. Vismassa kaikki merkittävät yksityisyydensuojaa koskevat päätökset tehdään koko konsernin tasolla.

Tämä ilmoitus on näkyvissä Visma.com-verkkosivulla ja kaikkien Visman sivustojen alaosassa. Voit siirtyä ilmoituksen maakohtaisiin lisäyksiin käyttämällä alla näkyviä linkkejä.