Wilma yhteystiedot

Wilma yhteystiedot & tuki

Wilman asiantuntijat ovat apunasi kaikissa tuotteeseen liittyvissä asioissa. Tältä sivulta löydät yhteydenotto- ja tukikanavia eri tarpeisiin hankinnasta sovellustukeen.

Ongelmia Wilman kanssa?

Ota yhteyttä opetuksen järjestäjään (esim. oman oppilaitoksesi kansliaan). Kaikissa Wilmaan liittyvissä ongelmissa, myös tunnukseen ja kirjautumiseen liittyvissä, tulee ottaa yhteyttä oppilaitokseen.

Vismalla ei ole pääsyä oppilaitosten Wilmoihin, vaan oppilaitokset hoitavat itsenäisesti Wilman ylläpidon. Siksi koulusihteeri tai opintosihteeri on Wilma-käyttäjien tuki. Wilmassa olevat toiminnot vaihtelevat sen mukaan, minkälaisesta oppilaitoksesta on kyse ja mitä toimintoja oppilaitoksessa on katsottu tarpeelliseksi ottaa käyttöön. Ongelmatilanteissa oppilaitosten nimetyt yhteyshenkilöt ovat tarvittaessa yhteydessä käyttötukeemme. 

Monesti Wilma-sovellukseen liittyvät ongelmat ratkeavat joko päivittämällä sovelluksen tai asentamalla sen kokonaan uudelleen sovelluskaupasta.

Visman vastuu

Me Vismalla järjestelmätoimittajana huolehdimme, että Wilma vastaa tietosuoja-asetuksen vaatimuksiin ja että asiakastietomme ja niiden käsittelyä ohjaavat prosessit ovat kunnossa.

Tietoturvan ja Tietosuojan sekä  GDPR:n mukaisesti Visma käsittelee henkilötietoja asiakkaan puolesta tietojenkäsittelysopimuksessa (DPA) ja palvelusopimuksessa sovitulla tavalla ja laajuudessa. Vismalla ei ole oikeutta mennä järjestelmään katsomaan henkilötietoja ilman asiakkaan valtuutusta (esim. käyttötuessa). Sen vuoksi käyttötuki vastaa ainoastaan oppilaitosten nimettyjen yhteyshenkilöiden palvelukanavan kautta tulleisiin yhteydenottoihin. Siitä syystä kaikissa Wilmaan liittyvissä ongelmissa tulee olla yhteydessä omaan oppilaitokseen.

Lue lisää

lightbulb_redTukisivuiltamme löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin:

Wilma-ohjeet opiskelijoille ja huoltajille

Usein kysytyt kysymykset Wilmaan liittyen sekä ohjeita Wilman käyttöön löydät ohjesivultamme. Mikäli etsit kirjautumista, ota yhteys oppilaitokseesi. Tukiasioissa ota yhteys järjestelmän pääkäyttäjään oppilaitoksessasi.

Wilma-ohjeet

Tukisivusto kunnille ja oppilaitoksille

Ohjeet kunnille ja oppilaitoksille

Siirry Help-tukisivustolle ➜

Sovellustuki Visma Communityssä

Community käyttäjäyhteisöstä löydät käyttäjävinkit, sovellustuen yhteystiedot ja voit jättää palvelupyynnön.

Siirry Visma Communityyn ➜

Ota yhteyttä myyntiin

Jätä yhteydenottopyyntö ➜

Visma Enterprisen yhteystiedot

Täältä löydät muun muassa käynti- ja postiosoitteemme ja laskutustiedot.

Yhteystietoihin ➜

Tiimimme

teemu_lehtonen visma

Teemu Lehtonen
Business Area Director
teemu.lehtonen@visma.com
050 595 5074

vesa_round_150px.png

Vesa Perkiö
Account Manager
vesa.perkio@visma.com
050 339 4985

leena_round_150px.png

Leena Tuomisto
Account Manager
leena.tuomisto@visma.com
050 533 8057

minna_round_150px.png

Minna Hakala
Account Manager
minna.hakala@visma.com
050 400 8234

Ota yhteyttä myyntiin