Wilma goes gaming

Wilma Goes Gaming

Jos Wilma olisikin peli? Tutustu kilpailun töihin.

Wilma-pelisuunnittelukilpailu

Pelihaaste marraskuussa 2018: Millainen peli Wilma olisi?

Kaikille avoimen pelisuunnittelukilpailun teemana oli “Jos Wilma olisi peli, millainen peli se olisi?”  Haaste kesti 20 päivää ja odotimme mielenkiinnolla nähtäisiinkö Wilma ehkä seikkailupelinä koulumaailmassa, opetukseen tai oppimiseen liittyvänä pelinä tai sovelluksena, vai pelinä työpaikoille? Vai olisiko luvassa jotain aivan muuta?

Raati valitsi saapuneista demoista joukon finalisteja, jotka olivat esillä 28.-29.11.2018 Wilman kotipaikkakunnalla järjestettävässä Vaasa Game Days -pelitapahtumassa, jossa myös yleisö pääsi äänestämään omaa suosikkiaan.

Kilpailun parhaimmisto palkittiin Helsingissä 10.1.2019, jossa palkittiin raadin valitsema kilpailun voittaja, toiseksi tullut sekä yleisön suosikki.

 

Aiheesta lisää:

Blogi: Kun Wilmasta tuli hyväntahtoinen soturi

Lehdistötiedote: Wilmasta on myös peliksi

Yleisön suosikki yhdistää hyödyn ja huvin

Onnimanni Hannonen: WilmaTen

WilmaTen palkittiin kilpailussa yleisön suosikkina. Peli yhdistää hyödyn ja huvin: voit pelin avulla harjoitella kymmensormijärjestelmää hauskasti ja haastaa kaverinkin.

Halusimme tuoda pelin kaikkien ulottuville - 18-vuotiaan Wilman lahjana ihan jokaiselle. Pelin suunnittelija Onnimanni Hannonen lisäili vielä peliin ominaisuuksia kesätyöprojektinaan Vismalla, ja näin Wilman hauskempi puoli on nyt kaikkien pelattavissa!

Pelaa WilmaTen-peliä!

Tutustu myös muihin palkittuihin Wilma-peleihin - linkit alla!

Näin kertoo Onnimanni itse: “Kesätyöprojektina lähdin ensisijaisesti jatkokehittämään pelisuunnittelukilpailussa suunnittelemaani peliä. Kilpailuun osallistuin pelkällä demolla, eli kesätyöviikkojen aikana oli tarkoitus tehdä pelistä valmis.”

Lue lisää kesätöistä Wilma-tiimissä.

Voit kehittää kymmensormijärjestelmäsi nopeutta, tarkkuutta tai molempia!