Sähköinen allekirjoitus Wilmaan

Sähköinen allekirjoitus Wilmaan

Visma Sign viimeistelee sähköisen asioinnin Wilmassa allekirjoituksella

89% Visma Signiin ladatuista asiakirjoista allekirjoitetaan vuorokauden sisällä

check-markSähköiset lomakkeet ovat tuttu juttu Wilmassa, mutta tiesitkö, että voit liittää myös sähköiset allekirjoitukset Wilmaan Visma Sign-palvelun avulla? 

check-markSähköinen allekirjoitus helpottaa ja nopeuttaa asioiden käsittelyä – juridisesti täysin sitova allekirjoitus on valmis silmänräpäyksessä!  Digitaalisen jäljen ansiosta se on myös paperia turvallisempi.

check-markWilmasta on palveluun valmiit rajapinnat, joten lomakkeet voidaan lähettää Visma Signin kautta allekirjoitettavaksi suoraan Wilmasta. Vahva tunnistautuminen on käytössä Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

check-markHinnoittelu perustuu kuukausittaiseen käyttömäärään – ei kiinteitä kuukausimaksuja. Paperittomuus vähentää myös muita kustannuksia. Kun lomakkeet, tulosteet ja käyttäjäryhmät ovat kunnossa, käyttöönotto sujuu jopa 30 minuutissa!

 

Hinnoittelu ja laskutus kuukausittaisen volyymin perusteella ilman kiinteitä kuukausimaksuja. 

Jos allekirjoituksia on alle 10 kpl/kk, laskutetaan ne seuraavan kuukauden laskulla, kuitenkin viimeistään vuoden lopussa.

sähköinen allekirjoitus wilma

visma sign

Visma Sign on turvallinen tapa paperittomaan asiointiin

Yli miljoona suomalaista on jo käyttänyt palvelua

  • Ei odottelua
  • Ei papereita
  • Ei menetettyjä hermoja takkuilevien tulostimien kanssa

Tilaa Visma Sign käyttöön jo tänään

Ongelmia Wilman kanssa?
Ota yhteyttä opetuksen järjestäjään (esim. oman oppilaitoksesi kansliaan). Kaikissa Wilmaan liittyvissä ongelmissa, myös tunnukseen ja kirjautumiseen liittyvissä, tulee ottaa yhteyttä oppilaitokseen.

Tukisivuiltamme löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin:
Wilma FAQ
Wilma-sovellus
Huoltajien ja opiskelijoiden Wilma-ohjeet

Haluatko kuulla lisää?

Voit pyytää tarjousta tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää ohjelmistosta ja palveluistamme. Voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme sähköpostitse tai täyttämällä viereisen lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

 

aspa_round_300px.png