Visma Assi webinaari

Koulukuraattori tai -psykologi: joko tunnet Visma Assin?

Tule mukaan webinaariin 19.8. klo 14:00-15:00 ja löydä uusi apulaisesi!

Visma Assi opiskeluhuollon ammattilaisten apuna – Ettei yksikään unohtuisi. 

Webinaari 19.8. klo 14:00-15:00

Ilmoittaudu mukaan

visma ass webinar

Visma Assi opiskeluhuollon ammattilaisten tarpeisiin

Opettajille ja opiskelijahallinnolle Wilma on tuttu juttu päivittäisessä työssä. Opiskeluhuolto on tärkeänä osana oppijoiden hyvinvoinnissa, mutta Wilma  ei ole oikea paikka kirjata opiskeluhuollon asiakkuuksia. Ei huolta, opiskeluhuollon ammattilaisia varten Wilma-perheestä löytyy nyt tuote, joka näyttää ja tuntuu Wilmalta, mutta on suunniteltu koulukuraattorien ja -psykologien tarpeisiin.

Visma Assi on oppilaitoksen, kunnan tai useamman kunnan yhteinen opiskeluhuollon ohjelma, joka soveltuu aina varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle saakka.

Webinaarissa käydään läpi mm. miten Assiin kirjataan asiakaskertomukset, asiakirjat sekä ajanvarauskalenterin varaukset, niin yksilöllisen kuin yhteisöllisenkin työn osalta. Pääset kuulemaan myös käyttökokemuksia.

Tervetuloa tutustumaan Assiin! 

P.S. Tallennamme webinaarin, joten ellet pääse livenä linjoille, voit katsoa tallenteen jälkikäteen.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin!

Lue lisää blogistamme

Visma Assi poika

Tiedolla johtaminen oppilashuollon apuna: Case Huolihuoltaja

Lasten ja nuorten lisääntyvät koulunkäynnin haasteet ja mielenterveyden pulmat ovat viime aikoina puhuttaneet paljon. Lue blogista Huolihuoltaja-hankkeesta, joka on hyvä esimerkki ennaltaehkäisevästä työstä. Kuuntele myös podcast!

Saammeko esitellä: Visma Assi on oppilashuollon ammattilaisten apulainen

Wilman tuoteperheen uusin jäsen on nimeltään Assi! Se on pilvipohjainen oppilashuollon asiantuntijoiden työkalu, joka kokoaa eri alojen asiantuntijoiden kirjaukset yhteen paikkaan, ja tieto on helposti löydettävissä, koottavissa ja raportoitavissa. Lue blogista miten Assi auttaa asiantuntijoita arjessa.