Wilman tuoteperheen uusin jäsen on kuraattorien, koulupsykologien ja muiden oppilashuollon ammattilaisten arkeen tehty selainkäyttöinen ohjelma.

Assi on nykyaikainen pilvipohjanen ratkaisu, joka tuo aivan uuden tavan ajatella ja käsitellä oppilashuollon tapauksia. Assiin voidaan kirjata asiakaskertomuksia, muistiinpanoja, luoda asiakirjoja ja saada tilastoja hyvin laajasti. Kirjaukset voivat olla sekä yksilöllisen opiskelijahuollon tapauksia, että yhteisöllisiä tapauksia. Raportointi eri tahoille onnistuu Assista näppärästi: tarvittavat tiedot ovat helposti löydettävissä ja vaikka vietävissä taulukko-ohjelmaan. Käyttöoikeudet voidaan määritellä hyvin tarkasti, joten opiskelijoiden tiedot näkyvät vain niitä käsitteleville henkilöille.

Assi on “kuin Wilman sisko” – selainpohjainen ja sen käyttö on mahdollista lähes mistä tahansa. Kirjauksia tehdäkseen asiantuntijan ei ole siis välttämätöntä istua juuri omassa työhuoneessaan. Se on myös helppo ottaa käyttöön, eikä vaadi mitään ohjelmistoasennuksia ja päivitykset ovat automaattisia.

Anna Assin auttaa arjessa, jolloin oikeaan tekemiseen ja kohtaamisiin jää enemmän aikaa.

Pilvipalvelu - Turvallinen - Tehokas - Joustava - Tieto yhdessä paikassa

Oppilashuoltoon

• Yksilölliset oppilashuollon tapaukset

• Yhteisölliset tapaukset

• Tiedot turvallisesti ja kootusti yhdessä paikassa

Asiantuntijaryhmille

• Kuraattoreille, koulupsykologeille ja muulle oppilashuollon henkilöstölle oppilashuoltotapausten käsittelyyn.

• Asiantuntijoiden kirjaama tieto helposti löydettävissä, koottavissa ja raportoitavissa.

Moderni ja turvallinen

• Pilvipohjainen ja selainkäyttöinen

• Käyttö ei ole paikkaan sidottua

• Tarkasti rajatut käyttöoikeudet pitävät tiedot pois asiattomien näkyviltä

Lue lisää blogistamme

Saammeko esitellä: Visma Assi on oppilashuollon ammattilaisten apulainen

Wilman tuoteperheen uusin jäsen on nimeltään Assi! Se on pilvipohjainen oppilashuollon asiantuntijoiden työkalu, joka kokoaa eri alojen asiantuntijoiden kirjaukset yhteen paikkaan, ja tieto on helposti löydettävissä, koottavissa ja raportoitavissa. Lue blogista miten Assi auttaa asiantuntijoita arjessa.

Ota yhteyttä

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi