wilma vaka päiväkirjan tarkistus

Viestintä

Wilma varhaiskasvatuksen Viestintä sisältää koulumaailmasta tutut viestintätoiminnot ja lomakkeet sekä lapsen VASUn. Yhtenäisten toimintojen ansiosta Wilman saa todella helposti valjastettua päiväkotien viestintään.

Laajennat vain lisenssimäärän, ja voit sen jälkeen ottaa toiminnot itsenäisesti käyttöön myös varhaikasvatuksen puolella. Varhaiskasvatuksen viestintä sisältää:

 • Viestit, tiedotteet, tapahtumakalenteri
 • Varhaiskasvatussuunnitelma
 • Tuen asiakirjat ja muut lomakkeet
 • Helppo ja nopea itsenäinen käyttöönotto

  

Tilaa tästä

 

Toiminnanohjaus

Varhaiskasvatuksen toiminnanohjaus sisältää viestintätoimintojen lisäksi laajan kokonaisuuden juuri varhaiskasvatuksen käyttöön tarkoitettuja toimintoja. Tätä varten tarvitaan oma versio Wilmasta, joten ota yhteyttä myyjiimme toiminnanohjauksen version hankintaa varten. Varhaiskasvatuksen toiminnanohjaukseen sisältyy viestintätoimintojen lisäksi:

 • Hakemukset ja sijoitukset päivähoitoon
 • Päätökset, sopimukset ja perhetietojen ylläpito
 • Siirrot VARDAan
 • Tuloselvitys ja maksupäätös
 • Hoitoaikojen varaus
 • Lasten läsnäoloseuranta
 • Päiväkirjojen kuittaus
 • Laskutus

hoitoaikavaraus-1_pixel_really_blue_portrait.png

Mobiilisti mistä tahansa

Wilman mobiilisovelluksen avulla tiedottaminen ja yhteydenpito vanhempien kanssa onnistuu vaivattomasti mistä ja milloin tahansa. Huoltajat pääsevät tekemään hoitoaikojen varaukset omalla tutulla Wilma-sovelluksellaan.

Sovelluskaupoista (Google Play, AppStore) on ladattavissa päiväkodin hoitajille täysin oma Wilma Daycare -sovellus. Erillisten tagien sijaan lasten sisään- ja uloskirjaus sujuu nopeasti mobiilisovelluksen kautta. 

Kaikki yhdessä järjestelmässä

Yhtenäinen järjestelmä opetustoimen kanssa takaa tietojen siirtymisen digitaalisesti ja tietoturvallisesti asteelta toiselle ilman papereiden siirtelyä paikasta toiseen. Käyttäjien kouluttaminen, yhtenäiset ohjeistukset ja mahdolliset sijaisjärjestelyt helpottuvat merkittävästi, kun käytössä on sama järjestelmä. Selvää säästöä saadaan myös ylläpitokustannuksissa. Järjestelmä tarjoaa ainutlaatuisen sähköisten palveluiden polun aina varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle saakka.

daycare-4_pixel_really_blue_portrait.png

Lue lisää blogistamme:

Päiväkodin Wilma

5 syytä ottaa Wilma mukaan myös päiväkotien arkeen

Tiedote, jonka luin jossain, mutta missä? Lupalappu...milloin se pitikään palauttaa? Ilmoitus lapsen poissaolosta, VASUn täydentäminen, hoitoaikojen muutokset… Missä, miten ja kenelle? Lue blogista miten koulusta tuttu Wilma pitää huolen myös päiväkotilaisista.

Wilma mukana varhaiskasvatuksessa

Wilma vahvasti mukana varhaiskasvatuksessa Toholammilla

Toholammin kunnassa on käytetty Wilmaa koulupuolen lisäksi myös varhaiskasvatuksessa. Tavoitteena oli luoda asiakirjojen ja tiedonsiirron jatkumo sekä helpottaa asiointia vanhempien ja työntekijöiden kanssa. Lue blogista kunnan varhaiskasvatusjohtajan ajatuksia Wilman käytöstä.

Wilma varhaiskasvatukseen

Uusi laki höllentää salassapitoa – ovatko lapseni tiedot turvassa päiväkodissa?

Nelihampainen naurava suu on vastassa päiväkodin portilla. Se on päivän paras hetki, ainakin ensimmäiset kaksi sekuntia. Jos leikit on kesken, tulin liian aikaisin. Yleensä tulen liian myöhään, kaverit on jo haettu. Usein huomio menee repun ja likavaatepussin etsintään ja kurahousujen riisumiseen. Sitten kiireellä kotiin. Nälkä iskee pikkumahoihin jo matkalla.

Ota yhteyttä

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Tiimimme

Henry Mäkipää
Sales Manager
henry.makipaa@visma.com
050 300 8924

Vesa Perkiö
Account Manager
vesa.perkio@visma.com
050 339 4985

Leena Tuomisto
Sales Manager
leena.tuomisto@visma.com
050 533 8057

Minna Hakala
Business Support Manager
minna.hakala@visma.com
050 400 8234

contacts icon

Visma InSchool vaihde
06 320 2590