Varhaiskasvatuksen viestintä

Wilma varhaiskasvatuksen Viestintä sisältää koulumaailmasta tutut viestintätoiminnot ja lomakkeet sekä lapsen VASUn. Yhtenäisten toimintojen ansiosta Wilman saa todella helposti valjastettua päiväkotien viestintään.

Laajennat vain lisenssimäärän, ja voit sen jälkeen ottaa toiminnot itsenäisesti käyttöön myös varhaikasvatuksen puolella. Varhaiskasvatuksen viestintä sisältää:

  • Viestit, tiedotteet, tapahtumakalenteri
  • Varhaiskasvatussuunnitelma
  • Tuen asiakirjat ja muut lomakkeet
  • Helppo ja nopea itsenäinen käyttöönotto

wilma vaka päiväkirjan tarkistus

hoitoaikavaraus-1_pixel_really_blue_portrait.png

Wilman mobiilisovellus myös varhaiskasvatuksessa

Wilman mobiilisovelluksen avulla tiedottaminen ja yhteydenpito vanhempien kanssa onnistuu vaivattomasti mistä ja milloin tahansa. 

Tuttu Wilman mobiilisovellus on moderni ja tietoturvallinen, ja sieltä löytyvät olennaisimmat arjessa käytettävät toiminnot. Saman sovelluksen suojissa ovat niin koululaisten kuin pienempienkin lasten asiat. Viestit tai poissaolon ilmoittaminen onnistuu näppärästi ja nopeasti ilman erillistä kirjautumista minnekään. Sovellus ilmoittaa uusista viesteistä heti, ja ajankohtainen tieto on aina saatavilla.

Kaikki yhdessä järjestelmässä

Yhtenäinen järjestelmä opetustoimen kanssa takaa tietojen siirtymisen digitaalisesti ja tietoturvallisesti asteelta toiselle ilman papereiden siirtelyä paikasta toiseen. Käyttäjien kouluttaminen, yhtenäiset ohjeistukset ja mahdolliset sijaisjärjestelyt helpottuvat merkittävästi, kun käytössä on sama järjestelmä. Selvää säästöä saadaan myös ylläpitokustannuksissa. Järjestelmä tarjoaa ainutlaatuisen sähköisten palveluiden polun aina varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle saakka.

daycare-4_pixel_really_blue_portrait.png

Lue lisää blogistamme:

Päiväkodin Wilma

5 syytä ottaa kouluista tuttu Wilma mukaan myös varhaiskasvatukseen

Tiedote, jonka luin jossain, mutta missä? Lupalappu...milloin se pitikään palauttaa? Ilmoitus lapsen poissaolosta, VASUn täydentäminen, hoitoaikojen muutokset… Missä, miten ja kenelle? Lue blogista miten koulusta tuttu Wilma pitää huolen myös päiväkotilaisista.

Wilma mukana varhaiskasvatuksessa

Wilma vahvasti mukana varhaiskasvatuksessa Toholammilla

Toholammin kunnassa on käytetty Wilmaa koulupuolen lisäksi myös varhaiskasvatuksessa. Tavoitteena oli luoda asiakirjojen ja tiedonsiirron jatkumo sekä helpottaa asiointia vanhempien ja työntekijöiden kanssa. Lue blogista kunnan varhaiskasvatusjohtajan ajatuksia Wilman käytöstä.

Uusi laki höllentää salassapitoa – ovatko lapseni tiedot turvassa päiväkodissa?

Nelihampainen naurava suu on vastassa päiväkodin portilla. Se on päivän paras hetki, ainakin ensimmäiset kaksi sekuntia. Jos leikit on kesken, tulin liian aikaisin. Yleensä tulen liian myöhään, kaverit on jo haettu. Usein huomio menee repun ja likavaatepussin etsintään ja kurahousujen riisumiseen. Sitten kiireellä kotiin. Nälkä iskee pikkumahoihin jo matkalla.

Ongelmia Wilman kanssa?
Ota yhteyttä opetuksen järjestäjään (esim. oman oppilaitoksesi kansliaan). Kaikissa Wilmaan liittyvissä ongelmissa, myös tunnukseen ja kirjautumiseen liittyvissä, tulee ottaa yhteyttä oppilaitokseen.

Tukisivuiltamme löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin:
Wilma FAQ
Wilma-sovellus
Huoltajien ja opiskelijoiden Wilma-ohjeet

Haluatko kuulla lisää?

Voit pyytää tarjousta tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää ohjelmistosta ja palveluistamme. Voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme sähköpostitse tai täyttämällä viereisen lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

 

aspa_round_300px.png

Tiimimme

Leena Tuomisto
Account Manager
leena.tuomisto@visma.com
050 533 8057

Minna Hakala
Account Manager
minna.hakala@visma.com
050 400 8234

contacts icon

Visma Wilma vaihde
06 320 2590