Vårdnadshavarna

För dig som vårdnadshavare är Wilma ett praktiskt verktyg när du vill veta vad som händer under ditt barns skoldag och då du ska hålla kontakt med lärarna.

Smidig dialog och full koll på skolvardagen

icon

Lätthanterligt

I Wilma tar du lätt kontakt med lärarna i ditt barns skolärenden. Du kan föra en privat dialog eller också starta en allmän diskussionstråd. När skolan informerar om något syns det genast i Wilma och du slipper rota efter lappar i barnets skolväska.

icon

I realtid

Också vårdnadshavarna ser barnets schema och vad läraren antecknat för uppgifter och provdagar. Om barnet behöver stöd i lärandet finns de pedagogiska dokumenten i tryggt förvar i Wilma, där du också kan skriva ut dem.

icon

Fungerande dialog

När läraren gör en anteckning om frånvaro eller deltagande på lektionen syns detta genast i Wilma, och som vårdnadshavare kan du välja om du vill informeras per e-mail eller på mobilen. I Wilma kan du underrätta skolan om frånvaro eller förklara varför barnet varit borta, och du ser också en sammanfattning över alla anteckningar under läsåret.

Spara tid och pengar

icon

Inga fler papper

Spara tid och ordna med saker via Wilma när det passar dig bäst. Du kan t.ex. anmäla ditt barn till förskola och grundskola, eller ansöka om skoltransport eller ledigheter, men också boka en tid till föräldrasamtal och andra möten. Allt sköts elektroniskt och inga papper behövs.

icon

Ett räcker

Logga in och du ser all skolinformation om dina barn på en gång, om de studerar i samma kommun. Du behöver inte hålla reda på flera konton och lösenord.

icon

En lättare vardag

Vare sig du är hemma eller på jobbet vet du vad som är på gång i barnets skola. Wilma erbjuder massor med möjligheter för vårdnadshavarna varje dag.

Flexibilitet och frihet

Tuki apunasi icon

E-lösningar

Underlätta för dig själv och gör ansökningar och andra anmälningar i Wilma när det passar dig bäst.

icon

Frihet

Oberoende av tid och plats får du alltid information från barnets skola.

icon

Mobilt

Wilma är en säker och lättanvänd tjänst som fungerar med de vanligaste webbläsarna, och utan installationer. Vi har dessutom gratis appar för iOS, Android och Windows.

När det passar dig

icon

Vardagen under kontroll

Med Wilma är du alltid up to date om vad som sker i skolvardagen.

icon

Alltid till din hjälp

En elektronisk kontaktbok och så mycket mer!

icon

En tillförlitlig infobank

I Wilma hittar du både dagens och förra årets händelser, och all kommunikation du haft med lärarna och andra personer inom skolan.

Wilma

Wilma är en webbtjänst som innehåller all info som behövs i skolvardagen.  I Wilma hittar du allt du behöver. Du ser ditt barns schema och hemuppgifter samt annat aktuellt, och du kan kommunicera med lärarna oavsett var du befinner dig. Du ser alltid vad som är på gång i skolan och slipper hålla reda på en massa papper. Med Wilma löper vardagen bättre!

Mera info