Administrationen

Med vår kompletta lösning leder administrationen det dagliga arbetet på ett effektivare sätt och frigör resurser till annat.

All info på ett ställe

Tietopankki icon

Databank

När du använder Primus har du alltid tillgång till den information du behöver. Du kan när som helst få fram uppgifter om t.ex. antalet studerande, undervisningsarrangemang, statistik, hemorter, lärarnas arbetstimmar, löner och mycket mer, i realtid och i ett enhetligt format.

Yksi järjestelmä icon

Ett system

Vi tillhandahåller ett övergripande system där administrationen också kan planera och hantera t.ex. skoltransporter, anmälningar till skolan samt olika beslut och stödformer för de studerande. Informationen speglas till Wilma, där varje användare ser informationen om sin studievardag i realtid.

Raportit ikon

Rapporter

Man kan hämta en närmast obegränsad mängd olika rapporter över det mesta som administrationen och skolorna kan tänkas behöva. All information som användarna har lagt in är snabbt tillgänglig och kan sorteras på önskat sätt. Ordna till exempel elever enligt en viss kategori eller samla kontaktuppgifterna till utvalda användargrupper.

Spara tid och pengar

Sujuvaa päätöksentekoa icon

Smidiga beslut

Då all data är ordnad enligt en viss praxis i Primus är det mycket lättare och effektivare att sköta planeringen, uppföljningen och beslutsfattandet. Inga dataöverföringar mellan läroanstalten och skolbyrån behövs, och alla beslut kan skötas elektroniskt utan papper.

Moneen sopeutuva icon

Anpassningsbart

När programmen är inställda så att de svarar precis mot kommunens eller skolans behov, har man en tillförlitlig och effektiv databank där rätt informationen alltid finns tillgänglig när man behöver den.

Hosting-palvelu icon

Hosting

Med vår Hosting-service kan administrationen och skolväsendet fokusera på sitt egentliga arbete, i stället för att hålla reda på servrar, anskaffningar och tekniska detaljer kring programmen.

Flexibla verktyg för dig

Tuki apunasi icon

Supporten till din tjänst

När du väljer våra program får du alltid hjälp av vår energiska kundsupport, som känner programmen som sin egen bakficka. Vi har också rikligt med färdiga blanketter och utskrifter som du kan hämta till Primus från vår webbplats. Dessa kan kommunen eller skolan justera helt enligt de egna behoven.

icon

Integrerad helhetslösning

Våra program är helt integrerade i varandra, vilket öppnar många möjligheter för användarna. Till exempel kan lärarna, studerandena och vårdnadshavarna själva ändra sina kontaktuppgifter via Wilma så att de sparas i Primus och inte behöver skrivas in flera gånger.

Yhteensopiva icon

Kompatibelt

Då läroanstalterna finns i en gemensam databas är det lätt att hämta statistik och rapporter över helheten (studerandeantal, ämnesval och andra rapporter till myndigheterna i filformat). Från Primus gör du också dataöverföringar till andra system och lärmiljöer.

Oändliga möjligheter

Miksi valita meidät icon

Varför välja oss?

Vi har en komplett lösning som saknar motstycke. Med våra program får ni ett mångsidigt verktyg som täcker alla behov ända från planeringsskedet till att dela informationen till användarna i skolvardagen och ge studerandena betyg.

Suomen ykkönen icon

Etta i Finland

En total lösning för hela utbildningssektorn som dessutom är lätt att underhålla och integrera i kommunens IT-arkitektur.

Tämän lupaamme icon

Vårt löfte

Kommunerna och skolorna sparar reda pengar och resursanvändningen blir märkbart effektivare då all information är organiserad på ett ställe och alltid lättillgänglig.

Wilma

Wilma är en webbtjänst som innehåller all info som behövs i skolvardagen.  I Wilma hittar du allt du behöver. 

Mera info

Primus

Wilma är en webbtjänst som innehåller all info som behövs i skolvardagen.  I Wilma hittar du allt du behöver. 

Mera info

PrimusQuery

PrimusQuery är lösningen då du vill flytta data automatiskt mellan Primus och andra system.
 

Mera info

Kurre

Använd Kurre för att planera undervisningen och alla arrangemang kring utbildningen, oavsett vilken skolgrad eller vilken skolform det gäller.

Mera info

Kontakta vår försäljning