Opettajille

Wilman avulla asioiden käsittely tehostuu ja resursseja vapautuu pedagogiseen työhön. Wilmaa käyttävät opettajat ja henkilökunta aina varhaiskasvatuksesta ammattikorkeakouluihin saakka.

Wilmalla kouluarjen työkalut aina ulottuvilla

icon

Kaikki yhdessä

Wilma on sujuva työkalu opettajille mm. arviointiin, poissaolojen merkitsemiseen ja päivittäisen palautteen kirjaamiseen . Wilmassa hoituu myös yhteydenpito muiden opettajien, oppilaiden ja huoltajien kanssa: niin viestit, tiedotteet kuin vanhempainvarttienkin varaus.

Sicon

Aina nähtävillä

Kaikki opettajan laittamat tehtävät ja kokeet saadaan heti opiskelijoiden ja huoltajien nähtäväksi Wilmaan. Myös koearvosanat ja suoritukset pysyvät tallessa Wilmassa.

Sujuvaa päätöksentekoa icon

Vuorovaikutusta

Opettajat näkevät oman työjärjestyksensä Wilmassa ja pääsevät muokkaamaan sitä itse, samoin kuin päivittämään omat yhteystietonsa. Opettajat voivat myös laatia palautekyselyitä opiskelijoille, huoltajille ja toisilleen. Niillä voidaan selvittää esim. kouluviihtyvyyttä, kerätä kurssipalautetta tai toiveita soveltavien kurssien aihepiireiksi.

Säästä aikaa ja vaivaa

icon

Reaaliaikainen

Kaikki opettajalle tulleet anomukset ja muut sähköiset hakemukset on heti opettajan nähtävissä ja käsiteltävissä Wilmassa.

icon

Kerralla talteen

Wilmalla hoituu loistavasti myös pedagogisten asiakirjojen käsittely ja tukitoimien kirjaus. Wilman kautta asiakirjoja voi tehdä missä vain, ja ne tallentuvat oppilashallintojärjestelmään. Aikaisempi tukihistoria on nähtävissä Wilmassa.

icon

Vapaus

Opettajat voivat syöttää arvosanat Wilmaan mistä tahansa, vaikka kesämökiltä. Tieto tallentuu suoraan yhteiseen tietokantaan, ilman välikäsiä.

Monipuolinen ja jokapäiväinen

Tuki apunasi icon

Mistä tahansa

Monet päivittäiset kouluarjen asiat ovat hoidettavissa Wilmassa, koululta, kotoa, tabletilta tai puhelimelta.

Integroitu kokonaisratkaisu icon

Yksi riittää

Yksi käyttäjätunnus, jonka takana voit olla sekä opettajana, että huoltajana omille lapsillesi.

Yhteensopiva icon

Turvallinen

Wilman käyttö on turvallista eikä käyttäjän tietokoneelle tarvitse erikseen asentaa mitään. Wilma toimii useimmilla selaimilla ja lisäksi käytettävissä on ilmaiset mobiilisovellukset iOs-, Android-, ja Windows-laitteille.

Rajattomia mahdollisuuksia

Miksi valita meidät icon

Aina ulottuvillasi

Liput ja laput historiaan! Tee se Wilmalla ja aikaa vapautuu opetustyöhön. Wilman avulla olet aina ajan tasalla.

Suomen ykkönen icon

Opettajien ykkönen

Wilma toimii sähköisenä reissuvihkona kodin ja koulun välillä, mutta on sen ohella myös jokapäiväinen työkalusi.

Tämän lupaamme icon

Tämän lupaamme

Monipuolinen sähköinen järjestelmä pitää tiedot tallessa, opettajan helposti nähtävissä ja hallittavissa mistä tahansa.

Wilma

Wilma on helppo ratkaisu kouluarjen päivittäiseen hallintaan. Se kertoo päivän työjärjestyksen sekä koealueet ja kotitehtävät. Riippumatta siitä missä olet, saat Wilmasta ajantasaiset tiedot ja voit turvallisesti viestiä opettajien kanssa. 

Lue lisää

Primus

Primus on tehokkaan ja laajan opiskelijahallinnon kokonaisjärjestelmän ydin, joka toimii saumattomasti yhteen Wilman ja Kurren kanssa.

Lue lisää