wilma open id

Wilma OpenID

Wilma OpenID selkeyttää tunnistautumista, sillä yhdellä kirjautumisella pääsee sisään kouluissa käytettäviin eri pilvipalveluihin.

Tilaa Wilma OpenIDBeställ Wilma OpenID

Pilvipohjainen OpenID selkeyttää tunnistautumista koulussa käytettäviin eri pilvipalveluihin - nyt myös Wilmaan. Kun eri palveluihin ei tarvitse monia erillisiä tunnuksia ja salasanoja, myös koulusihteereiltä vapautuu tunnustenhallinnan sijaan arvokasta työaikaa muuhun työhön.

wilma open id info

wilma open id

Mikä Wilma OpenID?

Wilma OpenID -palvelu mahdollistaa Wilmaan kirjautumisen OpenID Connect -protokollaa tukevan AD-palvelun tunnuksella (esim. Azure tai ADFS). Wilman kirjautumissivulla on valittavissa tällöin myös painike, jonka kautta käyttäjä voi kirjautua OpenID:tä käyttäen.

Järjestelmävaatimukset:

Palvelun käyttö edellyttää, että käytössä oleva identity provider tukee OpenID Connect -protokollaa.

Huomioitavaa mobiilisovellusten osalta:

Jos Wilma OpenID:tä halutaan käyttää myös Wilman mobiilisovelluksiin kirjautumiseen, täytyy käytössä olevalla identity providerilla olla Authorization Code with PKCE -tuki.

wilma open id3

Miten voin hankkia Wilma OpenID:n

Hankkiminen on helppoa, ja kokeilu ilmaista! Wilma OpenID on saatavilla SaaS-asiakkaillemme maksullisena lisäpalveluna. Voit kokeilla palvelua maksutta kahden viikon ajan ennen ostopäätöstä.

Ota yhteyttä meihin allaolevalla lomakkeella, niin kerromme miten pääset alkuun.

Tilauksen voit tehdä myös suoraan verkosta:

Siirry tilauslomakkeelleBeställ här

wilma open id 2

Mitä hyötyä palvelusta on?

Wilma OpenID säästää aikaa ja helpottaa sekä koulusihteerien että koulun Wilma-käyttäjien arkea. Opetustilanteissa ei tarvitse käyttää aikaa unohtuneiden salasanojen selvittelyyn. Wilma OpenID sujuvoittaa koulun eri pilvipalveluiden käyttöä, kun tunnuksia eri järjestelmiin ei tarvitse muistella tai uusia salasanoja pyytää kansliasta vaan pilvipohjaisen AD-tunnuksen salasanan voi tarvittaessa vaihtaa itse verkossa.

wilma open id budget

Mitä se maksaa?

Palvelun hinta riippuu opiskelijamäärästä, eli lisenssimäärästä allaolevan taulukon mukaan:

Lisenssimäärä
Alle 500 lisenssiä, 1800€/vuosi
500 - 999 lisenssiä, 2400€/vuosi
1000 - 4999 lisenssiä, 4800€/vuosi
5000 - 15000 lisenssiä, 7200€/vuosi
Yli 15000 lisenssiä, 10800€/vuosi
 
 
 

Ota yhteyttä myyntiin