wilma open id

Wilma OpenID

Wilma OpenID selkeyttää tunnistautumista, sillä yhdellä kirjautumisella pääsee sisään kouluissa käytettäviin eri pilvipalveluihin.

Pilvipohjainen OpenID selkeyttää tunnistautumista koulussa käytettäviin eri pilvipalveluihin - nyt myös Wilmaan. Kun eri palveluihin ei tarvitse monia erillisiä tunnuksia ja salasanoja, myös koulusihteereiltä vapautuu tunnustenhallinnan sijaan arvokasta työaikaa muuhun työhön.

wilma open id info

wilma open id

Mikä

Wilma OpenID -palvelu mahdollistaa Wilmaan kirjautumisen OpenID Connect -protokollaa tukevan AD-palvelun tunnuksella (esim. Azure tai ADFS). Wilman kirjautumissivulla on valittavissa tällöin myös painike, jonka kautta käyttäjä voi kirjautua OpenID:tä käyttäen.

wilma open id 2

Miksi

Säästääksesi aikaa ja helpottaaksesi sekä koulusihteerien että koulun Wilma-käyttäjien arkea. Opetustilanteissa ei tarvitse käyttää aikaa unohtuneiden salasanojen selvittelyyn. Wilma OpenID sujuvoittaa koulun eri pilvipalveluiden käyttöä, kun tunnuksia eri järjestelmiin ei tarvitse muistella tai uusia salasanoja pyytää kansliasta vaan pilvipohjaisen AD-tunnuksen salasanan voi tarvittaessa vaihtaa itse verkossa.

wilma open id3

Miten voin hankkia Wilma OpenID:n

Wilma OpenID on saatavilla SaaS-asiakkaillemme maksullisena lisäpalveluna.

Hankkiminen on helppoa! Lue ensin lisää palvelun käyttöönotosta ja ota sitten yhteyttä meihin, niin kerromme miten pääset alkuun.

Ota yhteyttä

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi