Materiaalit

Täältä löydät materiaaleja tukemaan palveluidemme käyttöä. Sivulle on koottu mm. videot, oppaat ja blogipostaukset. 

Learning - purple.jpg

Videot

Visma Inschool Finland
WILMA APP
Education+Visma True FIN

Oppaat


Lataa Viesti Wilmalla Viisaasti -opas!

Yhteistyössä Ben Furmanin kanssa toteutettu opettajien opas viisaaseen Wilma-viestintään.
Syötä sähköpostiosoitteesi viereiseen kenttään ja saat oppaan sähköpostiisi!

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Webinaarit

Tilaa tästä webinaaritallenteet suoraan sähköpostiisi

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Linkkejä

96_purple_mobile_phone.png

Lataa Wilman sovellus:

Apple App Store

Google Play

Aiheesta Visman blogissa

Johtaminen tiedolla, ei tuurilla

Tekniikan kehittyessä sitä pystytään yhä paremmin hyödyntämään päätöksenteossa ja tekemään ratkaisuja dataan pohjautuen. Lue blogista Visman Wilma-tiimin vetäjän Teemu Lehtosen ajatuksia tiedolla johtamisesta koulun ja opetushallinnon näkökulmasta.

Yhteisenä päämääränä terve ja jatkuvasti uudistuva opetustoimialan ekosysteemi

On tärkeää, että oppilaitokset, oppijat ja kasvattajat saavat tulevaisuuden tarpeisiin vastaavat työkalut tuekseen. Se onnistuu yhteistyöllä ja kohdistamalla voimavarat niin, että rakennetaan uutta sinne, missä sitä tarvitaan, ja uudistetaan jo markkinoilla olevia ratkaisuja niin, että saumaton kokonaisuus ja aito käyttäjälähtöisyys toteutuvat.

Päiväkodin Wilma

5 syytä ottaa kouluista tuttu Wilma mukaan myös varhaiskasvatukseen

Tiedote, jonka luin jossain, mutta missä? Lupalappu...milloin se pitikään palauttaa? Ilmoitus lapsen poissaolosta, VASUn täydentäminen, hoitoaikojen muutokset… Missä, miten ja kenelle? Lue blogista miten koulusta tuttu Wilma pitää huolen myös päiväkotilaisista.

Wilma mukana

Wilman peruskurssi uusien oppilaiden vanhemmille

Wilmaa käytetään viestinnässä varhaiskasvatuksesta jopa korkeakouluihin. Suurin käyttäjäkunta Wilmalle löytyy kuitenkin peruskouluista. Varsinkin syksyisin moni uusi käyttäjä pääsee kirjautumaan ensimmäisen kerran järjestelmään, ja se voi olla jännittävä hetki! Millainen paikka Wilma on? Mitä siellä voi tehdä? Miksi sinne pitää mennä?

Roadmap

Mikä ihmeen Roadmap?

Kun tehdään mitä tahansa tuotetta, on kehityksen suuntaviivoina Roadmap. Termi vilahtelee usein varsinkin tuotekehityksessä työskentelevien puheissa, mutta se ohjaa yhtä lailla koko organisaation tekemistä. Roadmap on tuotekehityksen tukena silloinkin kun puntaroidaan esim. miksi jokin ominaisuus tehdään ohjelmaan ja jotain toista taas ei. Lue blogista mitä tämä kartta pitää sisällään ja miten se muotoutuu.

Etätyö

Etätyötä ja etäkoulua ‚Äď etäällä mutta silti yhdessä

‚ÄúKaikki on vinksin vonksin, tai ainakin heikun keikun‚ÄĚ, lauloi Peppi Pitk√§tossu lastenlaulussa. Silt√§h√§n el√§m√§ saattaa nyt hiukan tuntua, kun tuttu, turvallinen ja kiireinen arki muuttui ykskaks kotoiluksi, et√§ty√∂ksi ja et√§kouluksi.¬†

Ongelmia Wilman kanssa?
Ota yhteyttä opetuksen järjestäjään (esim. oman oppilaitoksesi kansliaan). Kaikissa Wilmaan liittyvissä ongelmissa, myös tunnukseen ja kirjautumiseen liittyvissä, tulee ottaa yhteyttä oppilaitokseen.

Tukisivuiltamme löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin:
Wilma FAQ
Wilma-sovellus
Huoltajien ja opiskelijoiden Wilma-ohjeet

Haluatko kuulla lisää?

Voit pyytää tarjousta tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää ohjelmistosta ja palveluistamme. Voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme sähköpostitse tai täyttämällä viereisen lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

 

aspa_round_300px.png

Ota yhteyttä myyntiin

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi