Materiaalit

Täältä löydät materiaaleja tukemaan palveluidemme käyttöä. Sivulle on koottu mm. videot, oppaat ja blogipostaukset. 

Learning - purple.jpg

Videot

Visma Inschool Finland
WILMA APP
Education+Visma True FIN

Oppaat


Lataa Viesti Wilmalla Viisaasti -opas!

Yhteistyössä Ben Furmanin kanssa toteutettu opettajien opas viisaaseen Wilma-viestintään.
Syötä sähköpostiosoitteesi viereiseen kenttään ja saat oppaan sähköpostiisi!

Webinaarit

Tilaa tästä webinaaritallenteet suoraan sähköpostiisi

Linkkejä

96_purple_mobile_phone.png

Lataa Wilman sovellus:

Apple App Store

Google Play

Aiheesta Visman blogissa

Wilma ‚Äď parjattua parempi

Jokaiselta Wilman käyttäjiltä kysyttiin keväällä kokemuksia ja palautteita Wilman viestitoiminnoista. Mitä me saimme tietää?

Wilma-viestintää

Wilma kysyi ‚Äď kansa vastasi! Kohti parempaa Wilma-viestintää

Wilma on käytetyin yhteydenpitoväline kodin ja koulun välillä. Lähes kaksi miljoonaa suomalaista saa ja lähettää harva se päivä Wilma-viestejä. Opettajilla viestien määrä on ihan omaa luokkaansa, puhumattakaan jos on vielä omiakin lapsia, joita koskevat viestit tulevat myös omaan Wilmaan. Miten Wilma-viestintä kehittyy?

Johtaminen tiedolla, ei tuurilla

Tekniikan kehittyessä sitä pystytään yhä paremmin hyödyntämään päätöksenteossa ja tekemään ratkaisuja dataan pohjautuen. Lue blogista Visman Wilma-tiimin vetäjän Teemu Lehtosen ajatuksia tiedolla johtamisesta koulun ja opetushallinnon näkökulmasta.

Yhteisenä päämääränä terve ja jatkuvasti uudistuva opetustoimialan ekosysteemi

On tärkeää, että oppilaitokset, oppijat ja kasvattajat saavat tulevaisuuden tarpeisiin vastaavat työkalut tuekseen. Se onnistuu yhteistyöllä ja kohdistamalla voimavarat niin, että rakennetaan uutta sinne, missä sitä tarvitaan, ja uudistetaan jo markkinoilla olevia ratkaisuja niin, että saumaton kokonaisuus ja aito käyttäjälähtöisyys toteutuvat.

Päiväkodin Wilma

5 syytä ottaa kouluista tuttu Wilma mukaan myös varhaiskasvatukseen

Tiedote, jonka luin jossain, mutta missä? Lupalappu...milloin se pitikään palauttaa? Ilmoitus lapsen poissaolosta, VASUn täydentäminen, hoitoaikojen muutokset… Missä, miten ja kenelle? Lue blogista miten koulusta tuttu Wilma pitää huolen myös päiväkotilaisista.

Wilma mukana

Wilman peruskurssi uusien oppilaiden vanhemmille

Wilmaa käytetään viestinnässä varhaiskasvatuksesta jopa korkeakouluihin. Suurin käyttäjäkunta Wilmalle löytyy kuitenkin peruskouluista. Varsinkin syksyisin moni uusi käyttäjä pääsee kirjautumaan ensimmäisen kerran järjestelmään, ja se voi olla jännittävä hetki! Millainen paikka Wilma on? Mitä siellä voi tehdä? Miksi sinne pitää mennä?

Ongelmia Wilman kanssa?
Ota yhteyttä opetuksen järjestäjään (esim. oman oppilaitoksesi kansliaan). Kaikissa Wilmaan liittyvissä ongelmissa, myös tunnukseen ja kirjautumiseen liittyvissä, tulee ottaa yhteyttä oppilaitokseen.

Tukisivuiltamme löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin:
Wilma FAQ
Wilma-sovellus
Huoltajien ja opiskelijoiden Wilma-ohjeet

Haluatko kuulla lisää?

Voit pyytää tarjousta tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää ohjelmistosta ja palveluistamme. Voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme sähköpostitse tai täyttämällä viereisen lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

 

aspa_round_300px.png

Ota yhteyttä myyntiin