Materiaalit

Täältä löydät materiaaleja tukemaan palveluidemme käyttöä. Sivulle on koottu mm. videot, oppaat ja blogipostaukset. 

Learning - purple.jpg

Videot

Oppaat


Lataa Viesti Wilmalla Viisaasti -opas!

Yhteistyössä Ben Furmanin kanssa toteutettu opettajien opas viisaaseen Wilma-viestintään.
Syötä sähköpostiosoitteesi viereiseen kenttään ja saat oppaan sähköpostiisi!

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Webinaarit

Tilaa tästä webinaaritallenteet suoraan sähköpostiisi

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Linkkejä

96_purple_mobile_phone.png

Lataa Wilman sovellus:

Apple App Store

Google Play

Aiheesta Visman blogissa

Yhteisenä päämääränä terve ja jatkuvasti uudistuva opetustoimialan ekosysteemi

On tärkeää, että oppilaitokset, oppijat ja kasvattajat saavat tulevaisuuden tarpeisiin vastaavat työkalut tuekseen. Se onnistuu yhteistyöllä ja kohdistamalla voimavarat niin, että rakennetaan uutta sinne, missä sitä tarvitaan, ja uudistetaan jo markkinoilla olevia ratkaisuja niin, että saumaton kokonaisuus ja aito käyttäjälähtöisyys toteutuvat.

Päiväkodin Wilma

5 syytä ottaa Wilma mukaan myös päiväkotien arkeen

Tiedote, jonka luin jossain, mutta missä? Lupalappu...milloin se pitikään palauttaa? Ilmoitus lapsen poissaolosta, VASUn täydentäminen, hoitoaikojen muutokset… Missä, miten ja kenelle? Lue blogista miten koulusta tuttu Wilma pitää huolen myös päiväkotilaisista.

Wilma mukana

Wilman peruskurssi uusien oppilaiden vanhemmille

Wilmaa käytetään viestinnässä varhaiskasvatuksesta jopa korkeakouluihin. Suurin käyttäjäkunta Wilmalle löytyy kuitenkin peruskouluista. Varsinkin syksyisin moni uusi käyttäjä pääsee kirjautumaan ensimmäisen kerran järjestelmään, ja se voi olla jännittävä hetki! Millainen paikka Wilma on? Mitä siellä voi tehdä? Miksi sinne pitää mennä?

Roadmap

Mikä ihmeen Roadmap?

Kun tehdään mitä tahansa tuotetta, on kehityksen suuntaviivoina Roadmap. Termi vilahtelee usein varsinkin tuotekehityksessä työskentelevien puheissa, mutta se ohjaa yhtä lailla koko organisaation tekemistä. Roadmap on tuotekehityksen tukena silloinkin kun puntaroidaan esim. miksi jokin ominaisuus tehdään ohjelmaan ja jotain toista taas ei. Lue blogista mitä tämä kartta pitää sisällään ja miten se muotoutuu.

Etätyö

Etätyötä ja etäkoulua – etäällä mutta silti yhdessä

“Kaikki on vinksin vonksin, tai ainakin heikun keikun”, lauloi Peppi Pitkätossu lastenlaulussa. Siltähän elämä saattaa nyt hiukan tuntua, kun tuttu, turvallinen ja kiireinen arki muuttui ykskaks kotoiluksi, etätyöksi ja etäkouluksi. 

"Se on tehty"

Ohjelmistokehitys koostuu palasista, joista sitten taas valmistuu isompia palasia. Kun jotain on työstetty pitkään ja hartaasti, on kokonaisuuden valmistuminen aina hieno hetki. Wilman varhaiskasvatustiimissä koettiin työn iloa, kun odotettuja ominaisuuksia valmistui. Lue tunnelmista blogistamme.